Op zoek naar het perfecte kunstwerk?
Download gratis tips!

ZEEFDRUKKEN - UPDATE

21-07-2017

21-06-2017
Daar zijn ze dan eindelijk, mijn zeefdrukken. Na een intensief maar leuk, creatief proces bij de zeefdrukkerij van galerie Den Haag, zijn de zeefdrukken klaar en ingelijst. Zelf vind ik ze fantastisch en ook op social media kreeg ik al veel positieve reacties. Een aantal komen er in mijn eigen galerie. De rest wordt verspreidt over verschillende galerieën door het land. Er is al veel animo voor de zeefdrukken. Daarom raad ik je aan mij te mailen als je interesse hebt, of wanneer je een zeefdruk wilt reserveren.

01-05-2017
De zeefdrukken worden steeds mooier. Door elke laag krijgen ze weer meer contrast en diepte. Ook heb ik, tussen het drukken door, een aantal lagen met de hand beschilderd. Hierdoor ga je nu steeds beter zien dat iedere zeefdruk toch weer uniek wordt. Ik kan niet wachten tot ze klaar zijn!

30-03-2017
Zoals ik hieronder vertelde ga ik in samenwerking met galerie Den Haag van twee van mijn schilderijen zeefdrukken maken. Het was echter nog lastig om te kiezen welke schilderijen hiervoor in aanmerking kwamen. Na een voorselectie kwam ik uit op drie schilderijen, er moest er dus nog één afvallen. Ik heb dan ook besloten om het voor te leggen aan jullie, via Facebook. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. In de vele reacties kwamen de twee schilderijen op de afbeelding als winnaar uit de bus.

28-02-2027
Galerie Den Haag heeft een eigen zeefdrukkerij genaamd de 'Karl Marx Factory'. Met hen ben ik in gesprek om een aantal bijzondere zeefdrukken te laten maken van mijn werk. We denken aan een kleine oplage (ongeveer 15 stuks) om de schilderijen exclusief te houden. Ik zal je op de hoogte houden van de ontwikkelingen via deze nieuwsbrief en social media.

Deel dit bericht
ZEEFDRUKKEN - UPDATE

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks mijn vrolijke nieuwsbrief met aanbiedingen, tips en nieuws.