Op zoek naar het perfecte kunstwerk?
Download gratis tips!

Kunst kopen, huren of in opdracht laten maken

Ik werk met schildermaterialen van hoge kwaliteit. Zo schilder ik met hoogwaardige acrylverf en mediums op linnen doeken en hebben al mijn grote werken een aluminium frame. Hierdoor blijft het linnen altijd strak opgespannen.

Kunst huren of in termijnen afbetalen

Ook het ophangen van het schilderij wordt een stuk gemakkelijker met dit frame. Doordat je de draad achter het schilderij in hoogte kunt stellen. Elk werk wordt voorzien van een laag UV-lak, dit zorgt ervoor dat schilderijen niet verkleuren.

Kunst huren vanaf 10 euro per maand

Ik vind dat originele kunst bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom huur je bij mij al een schilderij vanaf €10 per maand. Op deze manier kun je kunst een periode uitproberen en zien of het aan jouw wensen voldoet.

Besluit je het schilderij hierna te kopen? Dan wordt alle betaalde huur van de verkoopprijs afgehaald en mag je zelfs het resterende bedrag in termijnen betalen (zie hiernaast). Ruil je het liever om voor een ander kunstwerk? Dan blijft er 40% van de betaalde huur staan, wat je kunt gebruiken voor een andere aankoop. 

Benieuwd hoeveel het schilderij dat jij op het oog hebt per maand kost? Vraag het me.

Kunst in termijnen betalen: kunstkoopregeling.

Kunst kopen waar je zeker nog lang van kunt genieten, kan best een investering zijn. Daarom kun je ook in termijnen betalen, ook wel de kunstkoopregeling genoemd. We maken samen een afspraak over de aanbetaling en spreken af binnen welke periode je het kunstwerk aflost. Omdat deze regeling bij mij rentevrij is bespaar je al snel veel geld.

Vraag me gerust naar de mogelijkheden.