Kunst kopen, huren of in opdracht laten maken

Kunst is een investering. En om er zeker van te zijn dat je hier jarenlang, zorgeloos van kunt genieten, werk ik alleen maar met schildermaterialen van goede kwaliteit. Zo schilder ik met goede acrylverf en mediums op linnen doeken en hebben al mijn grote werken een aluminium frame. Dit laatste voorkomt dat het frame ooit gaat werken, wat normaal gesproken een risico is, zeker wanneer het schilderij boven een warmtebron hangt.

Kunst huren of in termijnen afbetalen

Ook het ophangen van het schilderij wordt een stuk gemakkelijker met dit frame. Doordat je de draad achter het schilderij in hoogte kunt stellen, hoef je nooit bang te zijn dat je schroef in de muur te hoog of te laag zit. Scheelt weer een paar gaatjes in de muur. Elk werk wordt voorzien van een laag UV-lak, dit zorgt ervoor dat schilderijen niet verkleuren door bijv. zonlicht. Ook kun je de schilderijen hierdoor voorzichtig afnemen met een licht vochtige doek.

Kunst huren vanaf 10 euro per maand

Ik vind dat originele kunst bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom kan je bij mij al een schilderij huren vanaf €10 per maand. Op deze manier kun je kunst bijvoorbeeld ook rustig een periode uitproberen, om te zien of het wel aan je wensen voldoet.

Besluit je het schilderij hierna te kopen? Dan wordt alle betaalde huur van de verkoopprijs afgehaald. Wanneer je toch liever een ander kunstwerk wilt, blijft er nog 40% van alle betaalde huur staan, wat weer in mindering gebracht wordt bij aankoop van het andere schilderij. En zelfs het resterende bedrag mag in termijnen betaald worden (zie hiernaast).

Weten hoeveel het schilderij dat jij op het oog hebt per maand kost? Vraag het me.

Kunst in termijnen betalen: kunstkoopregeling.

Kunst kopen waar je zeker nog lang van kunt genieten, kan best een investering zijn. Daarom kun je ook in termijnen betalen, dit noem ik ook wel de kunstkoopregeling. We maken dan samen een afspraak over de aanbetaling en over de periode waarin je het kunstwerk aflost. Omdat deze regeling bij mij rentevrij is bespaar je al snel veel geld.

Vraag me gerust naar de mogelijkheden.