Op zoek naar het perfecte kunstwerk?
Download de tips!

“Alles is mogelijk wanneer je jouw passie volgt.”

Van dromer tot kunstenaar

Ik, Susan Ruiter (1969) groeide op in Den Haag. Ik was een rustig meisje, een dromer. En eigenlijk ben ik dat nu nog steeds. Ik kan ik helemaal in mijn eigen wereld zijn en op straat mensen voorbij lopen als ik in gedachten verzonken ben. Een eigenschap van creatieve mensen, want op die momenten ontstaan bij mij de mooiste ideeën. Als kind was ik al heel creatief, maar toen ik een jaar of 17 was merkte ik dat ik uitblonk in tekenen.

Laat je inspireren door mijn nieuwsbrief
over-1
over-2

Vrolijk en kleurrijk!

Ik ben jong een gezin gestart en de trotse moeder van mijn twee dochters Mandy en Jodie. Toen zij jong waren had ik mijn atelier thuis. Elk vrij uurtje was ik daar te vinden. Ik teken graag mensen en dieren en hou van ronde vormen, humor en kleur. De combinatie van deze voorkeuren, zorgde rond 1997 voor het begin van mijn vrolijke, kleurrijke schilderijen.

Bekijk hier de reacties van klanten

Passie voor een vrolijkere wereld

Al snel bleek dat mijn schilderijen iets in mensen naar boven brengt: ze worden er vrolijk van. En zo ontdekte ik dat ik met mijn passie, met dat wat ik het liefste doe, de wereld een beetje vrolijker en spannender kan maken. (Wist je dat regelmatig kijken naar kunst zelfs stress vermindert en depressies voorkomt?) En die blije klanten, vanuit Australie tot de USA, geven mij weer de inspiratie om te groeien.

Bekijk mijn schilderijen
over-1
over-2

Mijn eigen atelier en galerie

De vraag naar mijn werk werd steeds groter en ik droomde van een groter atelier. In 2014 kochten mijn partner Ruud en ik een pand in Vlaardingen, dat na ruim 1,5 jaar verbouwen een prachtige woon-, galerie- én atelier ruimte is geworden. Ik had nooit verwacht dat ik dit allemaal zou bereiken. En zo zie je maar dat veel mogelijk is wanneer je je passie volgt.

Kom je bij mij langs?

Jarenlang genieten van kunst

Dit alles maakt het nu voor mij mogelijk om ervoor zorgen dat jij zorgeloos kunt investeren in kunst en hier jarenlang van kunt genieten, doordat je ernaar kan blijven kijken. Dit doe ik bijvoorbeeld door materialen van goede kwaliteit te gebruiken. Maar ook door zo behulpzaam mogelijk te zijn. Het is altijd leuk om van klanten te horen dat ze na jaren nog volop genieten van een schilderij.

Bekijk de werken van blije klanten
over-1
over-2

Bij jou op bezoek

Ik kom graag vrijblijvend bij jou thuis langs. Op die manier kan je rustig bekijken naar de kleuren en het formaat voor een schilderij uit de collectie of een opdracht. Want een schilderij dat er in de galerie zo mooi uitspringt op een witte muur, valt thuis tegen de grijze muur misschien wel helemaal weg. Zo bespaar ik jou niet alleen zorgen, maar ook veel tijd. En krijg je meer waar voor je geld.

Laat je inspireren door mijn nieuwsbrief

In termijnen betalen

Kunst kopen waar je zeker nog lang van kunt genieten, kan best een investering zijn. Daarom kun je ook in termijnen betalen. We maken dan samen een afspraak over de aanbetaling en over de periode waarin je het kunstwerk aflost. Omdat deze regeling bij mij rentevrij is bespaar je al snel veel geld. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op
over-1