Op zoek naar het perfecte kunstwerk?
Download gratis tips!

Reviews

Ursula

Onlangs heb ik een schilderij gekocht bij Susan. Ik vond het heel fijn dat ze vooraf langskwamen met het schilderij en ik vrijblijvend kon kijken of het hier past. Het staat heel mooi, werkt ruimtelijk en het geeft mijn woonkamer een extra dimensie.

Elke keer als ik ernaar kijk, word ik er vrolijk van. Afgelopen weekend had ik bezoek en ik kreeg gelijk complimenten over het schilderij. Ook zij werden er vrolijk van.

Linda Graanoogst (www.metgemakinhetnieuws.nl)

Binnenkort start ik met het opnemen van Vodcasts waarvoor ik mensen online ga interviewen en ik heb regelmatig (Internationale) calls met klanten die ik begeleid. Het leek me tof als er op de achtergrond een stijlvol schilderij hangt in plaats van de nu saaie lege muur. Susan kwam naar mijn bedrijfsruimte in Almere en de keuze viel op het vrolijke schilderij 'Lente’!

Het is echt te gek! Ik ben er zoooo blij mee! Steeds kippenvel als ik mijn kantoor binnenloop!

Dana

Ik ben al zo’n 20 jaar fan van het werk van Susan en toen ik de muren in de woonkamer anders wilde aankleden stuurde ze mij een impressie waar ik gelijk verliefd op was! De fine art print op gewenst formaat is een geweldige blikvanger en matcht prachtig met alle kleuren in de ruimte!

Gerrie van Stuivenberg

Zo blij met mijn schilderij!

Na het veranderen van mijn interieur miste ik nog wat warmte in mijn huis. Lange tijd heb ik gezocht naar een geschikt kunstwerk voor boven mijn bank om de leegte daar een beetje op te vullen. Uiteindelijk kwam ik steeds weer op de website van Susan terecht. Ik was al fan van Susan’s schilderijen en werd verliefd op één van haar ‘nature’ schilderijen die ik op haar website had gezien.

Nadat ik contact met haar had opgenomen hebben we een afspraak gemaakt. Na een warm ontvangst met koffie en ijzerkoekjes heb ik een paar schilderijen uitgezocht. Samen met Ruud en de schilderijen is zij bij mij thuis geweest. Zij namen alle tijd en hebben mij geadviseerd over mijn persoonlijke smaak, de afmetingen en de kleuren die in het schilderij verwerkt zouden worden. 

Het contact met Susan was heel prettig. Erg fijn ook om tussendoor het atelier even binnen te mogen lopen, de vorderingen te zien en hier tussentijds foto’s van te krijgen. 

Een leuk detail in het schilderij vind ik het dat mijn kat Suus er ook in verwerkt is. Dat maakt het nóg persoonlijker voor mij.

Toen het schilderij uiteindelijk helemaal af was, vond ik het heel spannend toen ze het bij mij op kwamen hangen. Ik ben best een twijfelaar en moet vaak wennen aan nieuwe dingen. Maar uiteindelijk ben ik heel blij met mijn eigen nieuwe schilderij. Het maakt mijn interieur helemaal af.

Anouk Brockhoff

Voor een reeks workshops hebben we de ruimte van Susan gehuurd. Wat een heerlijke ruimte! Elke keer als we binnenstappen voelen we de rust en wordt onze inspiratie geprikkeld door alle werken aan de muur. Aanrader!

Lenny

Superblij met het prachtige kunstwerk (Art Print) dat je voor mij gemaakt hebt. Het heeft een mooi plekje gekregen zo dat ik er iedere dag van kan genieten. Bedankt voor het ophangen! Liefs Lenny Bakker

Lia van Essen

Ik zocht iets moois voor boven mijn bank en omdat ik al een aantal kleine schilderijen van Susan heb wilde ik graag ook een schilderij van haar nieuwe stijl. Ze kwam langs om te kijken welke maat geschikt zou zijn. Toen ik het schilderij 'Poetry of Nature' zag was ik gelijk verliefd, hij stond echt geweldig! Na een aantal dagen op proef, wat eigenlijk niet nodig was want ik had al mijn keuze gemaakt, is hij op de juiste plek opgehangen en kan ik er elke dag volop van genieten. Susan heel erg bedankt voor de service en voor het prachtige schilderij.

Natascha Evers

'My lovely Mylo'; Susan heeft een prachtig, kleurrijk schilderij gemaakt met ons lieve kooikerhondje Mylo. Het is precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had nadat we samen tot een opzet waren gekomen. Het was heel leuk om tussendoor een kijkje te kunnen nemen in haar atelier om te zien hoe zo'n schilderij langzaam z'n vorm krijgt. Dank je wel Susan voor je gastvrijheid, je service (en van Ruud!) en je prachtige werk. Ik ga er elke dag van genieten!

Karen

'Susan, ik zit op dit moment te genieten van je schildeij. Door de lichtinval valt de goudverf prachtig op. Ook heb ik de vlindertjes bestudeerd en bepaald welk vlindertje voor wie staat. En de roodborsjes kijken me echt aan, zo mooi! Ik zit te wachten nu op mijn roodborstje in de tuin, die komt meestal 's middags een bad nemen in het vogelbadje.'

De energie ervan zo puur en rustgevend. In de avond is hij met het spotje erop ook zo mooi!

Oscar van Nooten (België)

Kunst is een deel van ons leven. We hebben al een mooie verzameling. Op een dag komt Susan voorbij op Facebook. Wij waren onmiddellijk gecharmeerd door haar “dames”. Dit resulteerde in een beeldje van “Wonder Woman”, opgedragen aan mijn echtgenote. Omdat ik hengelaar ben, mocht een “Catch Me” visje in een sigarendoosje niet ontbreken.

Plots zagen we een andere Susan voorbij flitsen met natuurschilderijen in prachtige kleurcombinaties gevat in een persoonlijke techniek met het leggen van verschillende lagen.

Als je de gezegende leeftijd van 70-plussers hebt bereikt, dan wordt de keuze van een cadeau alsmaar moeilijker. Wat als we bij Susan nu eens een schilderij bestellen, mijn cadeau aan mijn vrouw en haar cadeau aan mij. Even gechat met Susan, de maat doorgegeven en het moest met ijsvogels zijn, foto van een ijsvogel met visje in de bek doorgestuurd, een foto van ons interieur voor de kleurkeuze, prijs afgesproken en dan is het wachten. Na verloop van tijd kregen we de schilderij onder ogen en het was liefde op het eerste zicht. Prachtig gewoon.

Het is een verrijking van ons interieur. Een mooi stukje natuur aan de muur met het mooiste vogeltje dat ik ken.

Wij worden instant blij van Susan haar werk en kunnen het iedereen aanbevelen.

Ook haar manier van contact met de klant, haar meedenken en levering van het eindresultaat zijn perfect. En er is een daadwerkelijke connectie, al is het via de elektronische snelweg.

Wij zijn fan van Susan!!!

Marcel en Lucia

Wat een leuke en nieuwe ervaring , zelf een schilderij laten maken door Susan Ruiter. Samen aan de slag en overleggen over de mogelijkheden. We wilden graag specifieke vogels, geen probleem voor Susan en ze schilderde een paartje ijsvogels. Na een ruwe schets ging ze aan de slag met het echte schilderij en wij konden dit volgen. Zowel door langs te gaan in het atelier , maar ook doordat Susan ons mailtjes stuurde met actuele stand van het schilderij. Zo kun je het ontstaan van jouw schilderij helemaal volgen en dat is echt heel tof!! We zijn enorm blij met eindresultaat en genieten van het mooie schilderij aan de muur. Dank je wel Susan (en natuurlijk ook Ruud voor het vakkundig ophangen van het schilderij ) voor jouw mooie creatie!!

Werk aan de Muur

Hiernaast zie je aantal beoordelingen van klanten die mijn Art Prints gekocht hebben via Werk aan de Muur.

Cora (Artprint)

Ik zocht nog iets voor boven mijn werkplek en heb de artprint 'dansende musjes' van Susan gekozen. Inmiddels hangt hij. Het lijkt et een echt schilderij, vooral doordat het canvas mat is. De kwaliteit en afdruk zijn mooi en de kleuren komen mooi uit. Het doek zit goed strak om het frame en de afbeelding loopt mooi door aan de randen. Ik ben er heel erg blij mee!

Peter en Wilma Kleijwegt

Al heel lang stond dit op mijn verlanglijstje maar er waren altijd weer zaken die voor gingen. Maar na drie nare jaren was het tijd om het nu te gaan doen. Een prachtig schilderij aan de muur van de mensen waar wij het meest van houden. Er hingen 110 foto’s aan deze muur en alles omvattend zit dat nu hierin verwerkt. Vrolijke kleuren en ook humor goed weergegeven. Susan luistert,begrijpt en geeft dit heel goed terug. Komt het persoonlijk brengen en neemt ook dan de tijd. Al met al wij zijn heel tevreden met de kinderen,kleinkinderen en uiteraard Teuntje op dit prachtige schilderij. Susan bedankt!!

Marcel en Lucia

Na een afspraak in de galerie, waar we een heel prettig gesprek hadden kwam er een vervolgafspraak bij ons thuis. Susan had een aantal werken meegenomen en konden we in alle rust in ons eigen appartement zien hoe de schilderijen zouden over komen. Het schilderij "Girl Talk "wat onze voorkeur had , lieten ze bij ons achter zodat we op ons gemak konden nadenken over de aankoop. Het schilderij is niet meer weggegaan, en we genieten elke dag van dit prachtige schilderij. Bedankt Susan en Ruud !! Ben je nieuwsgierig geworden, ga dan eens langs bij de galerie om zelf te ervaren wat voor mooie kunst er te koop is !!!

Greta Verver

Wat een verrassing bij ons 10 jarig huwelijksfeest. Een prachtig vrolijk schilderij van onze Franse Bulldoggen. Extra bijzonder omdat ze gekarakteriseerd zijn vanaf een foto, maar wat zijn ze echt ❤️. Mijn complimenten Susan, ik ben fan, we gaan het een mooi plekje geven .

Goetinck Brigitte (België)

Ik heb via internet de schilderijen van Susan leren kennen en was fan van de dikke dames. Ik had “ de kimono ladies” gezien en was er stapel van. Uiteindelijk heb ik dan een afspraak gemaakt om eens langs te komen naar de galerie. Het was een heel hartelijk en relaxed ontvangst, uitleg gekregen over haar kunst en techniek. Ruud en Susan zijn naar Brugge gekomen om het schilderij te presenteren in mijn woonkamer. Het was direct raak met de kimono ladies en hebben dan ook het schilderij opgehangen. Ik kan iedereen aanraden die een eye catcher wilt in huis om zeker eens langs te gaan en te genieten van de mooie kunstwerken. Ik geniet elke dag van het zien van de ladies!

Theo en Lineke

Al heel lang waren we op zoek naar iets leuks boven onze bank. Doordat we bij een van onze buren een leuk schilderij van Susan hadden gezien, was de stap gauw genomen, om even bij Susan een kijkje te gaan nemen in haar atelier. Na een gezellig praatje, enige uitleg van Susan en één en ander bekeken te hebben, werd langzaam het idee geboren om iets in opdracht te laten schilderen. Maar ja wat……

Na verloop van, tijd ontstond het idee om ons verhaal te laten schilderen. 58 jaar geleden tijdens de instuif in Arcade aan de Lange Haven in Schiedam, hebben wij elkaar daar, tijdens het dansen leren kennen. Theo had toen een zwarte Amerikaanse auto “Pontiac 1959” wat voor die tijd best bijzonder was. Inmiddels zijn we al 52 jaar geleden getrouwd op het stadhuis in Vlaardingen.

Susan heeft ons verhaal “Wonderful Memories” genoemd en heel treffend geschilderd. Het is zeker een aanrader, om even bij Susan binnen te stappen om inspiratie op te doen of voor een goed advies!

John en Swanique*

Ik was al jaren een bewonderaar van Susan. Haar “Dikke Dames” schilderijen spraken me vanaf het begin al aan. Ik had al diverse andere schilderijen gezien met datzelfde thema van andere schilders, maar die haalden het niet bij de werken van Susan. Het is voor ons dan ook een wéloverwogen keuze geweest om een schilderij in opdracht te laten maken, waarin ons leven verweven zit. We zijn bij Susan in het atelier langs geweest, mét onze teckels Jip en Jan, en hebben onze wensen bij haar neergelegd. Ik had er meteen álle vertrouwen in! Een paar dagen later kregen we al een paar schetsen van haar waaruit we eentje gekozen hebben om uit te werken. Tussendoor werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen en konden we nog aanpassingen doorgeven. We hebben Susan alle vrijheid gegeven om haar creativiteit kwijt te kunnen, niks was ons te gek! Sinds gisteren (oktober ‘22) hangt het schilderij bij ons aan de muur, op de plek waar 14 jaar een grote spiegel hing, en het is alsof het schilderij daar gewoon hóórt! Het is heel aanwezig, maar de kamer kan het absoluut hebben! Ik blijf ernaar kijken! Het is zó prachtig geworden! De blikken van onze teckels zijn zó raak gevangen!! De een ernstig en de ander een brokkie ondeugd! Precíes zoals ze zijn! Het schilderij maakt de hele kamer, die toch al kleurrijk was, enorm sprankelend! En dát was nu net de bedoeling!

Aad en Marja

Wat zijn wij blij dat ik op Facebook foto’s van Susan haar werk voorbij zag komen. Ik was direct verkocht. Die “dikke dames” vond ik helemaal te gek en had ook al diverse plekken in huis uitgezocht waar zij konden hangen. Helaas was mijn man dat niet met mij eens. Maar niet lang getreurd want op een gegeven moment zag ik de “sexy legs”voorbij komen en gelukkig vond mijn man die wel leuk. Ik heb een afspraak met Susan gemaakt en is zij langsgekomen met wat werken van haar waaronder een drietal kleine “sexy legs” schilderijtjes waarvan de verf eigenlijk nét droog was. Die wilden wij wel erg graag hebben om op ons toilet te hangen. Helaas moesten wij nog even wachten omdat ze nog niet helemaal klaar waren. Maar eenmaal klaar overtrof het onze verwachtingen zelfs. Wij hadden ook een bestelling gedaan van een groter schilderij. Daar is Susan mee aan de slag gegaan en even later kreeg ik een mail met een grove schets hoe het schilderij eruit kon komen te zien. Heel fijn vond ik het om zelf aan te kunnen geven wat wij juist wel en wat wij er niet mooi aan vonden. Op een gegeven moment kreeg ik een mail van Susan met wat uiteindelijk het eindresultaat zou worden. En ook hier hebben wij weer aan kunnen geven wat wij graag anders zouden zien en hebben wij een afspraak gemaakt om het schilderij in het echt in haar atelier te gaan zien. En dan komt een schilderij toch heel anders over dan een foto op de mail. En wat fijn dat wij dat gedaan hebben want dít was gewoon hetgeen wij voor ogen hadden en kon Susan het schilderij de eindlaag geven. En nu hangt het schilderij gewoon bij ons boven de tv! En kunnen wij er elke dag van genieten. Wij zijn heel erg blij met hoe Susan onze wensen heeft vertaald naar een prachtig schilderij. Dus ben je op zoek naar een mooi, persoonlijk, sexy, grappig of ontroerend schilderij, dan kunnen wij zeker Susan Ruiter aanbevelen.

Hugo en Martine

Heel bij met het schilderij dat je voor ons gemaakt hebt. In eerste instantie was dit een cadeau van mijn vriend voor mijn 50ste verjaardag. Hij wilde als verrassing voor mij laten maken. Maar toen jij vragen ging stellen over de compositie, locatie en kleuren kon hij het niet meer geheim houden. 
Ik vond het leuk om er samen op te staan met als achtergrond Texel, ons favoriete waddeneiland. Omdat wij op 1 september jl. samen 100 jaar zijn geworden hebben we het schilderij aan elkaar gegeven. Het is een eyecatcher in de gang van ons nieuwe huis.

Alfred en Petra

Lieve Susan, Wat genieten wij van onze “Sunny joyride”!!!!
Wij maakten vorig jaar kennis met elkaar en vroegen jou om een persoonlijk schilderij te maken. Belangrijk voor ons is onze geboorte plaats, onze grote liefde Charlie de labradoodle en onze andere liefde Bella, de fiat 500 cabrio. Na wat aanpassingen aan de hand van de schets was het schilderij begin april klaar. Dankjewel Susan!!!

Inés & Félix (Spanje)

Het was geweldig. We hadden een geweldige tijd bij het definiëren van het schilderij met Susan, die ons verschillende alternatieven aanbood totdat we degene vonden die we zochten. Het kunstwerk is geweldig, het hangt trots @ home en geniet van iedereen die er getuige van is.

Barbara vd Borden

Ik heb een digitale schets gewonnen en wat is het resultaat ontzettend gaaf geworden. Ben er superblij mee. Susan zelf ook erg enthousiast, wat n passie voor kunst, ik hou van haar werk!

Carla en Jan

We hebben lang gezocht naar een schilderij wat ons beiden aansprak. Regelmatig zijn we langs de galerie van Susan gelopen en uiteindelijk toch maar eens naar binnen gegaan. Wat een leuke schilderijen. Prachtige en sprekende kleuren en bovenal...vrolijke schilderijen. Uiteindelijk zijn we gevallen voor het schilderij " Join the Circus". En hier zijn we echt heel blij mee !! Hangt echt prachtig in onze kamer. Wij kunnen het iedereen aanraden om eens bij Susan in haar galerie te gaan kijken.

Meggy (Italy)

I send you the photos of the painting I hung in my bedroom. I really love this painting, it has sweetness, a bit of crazy and the sweetness of my cat!!! Thank you so much!!!

Eddie en Gisel

We waren vanaf de eerste dag verliefd op “Cooking with love”. Het was dus “love at first sight”. Een paar keer zijn we langs jouw galerie gelopen en we waren ervan overtuigd dat we deze drie dames (las tres chicas) in onze eetkamer wilden hebben. We wilden wachten tot na de verbouwing, maar op een dag leken ze verdwenen te zijn uit jouw galerie! We waren best teleurgesteld want we dachten dat de drie meiden weg waren, maar gelukkig had jij hen nog! We wisten alleen niet zeker of het schilderij in de te verbouwen zou ruimte passen. Gelukkig bleek het heel mooi uit te komen toen jij met het schilderij bij ons langs kwam. Ook was het fijn dat je enkele andere schilderijen mee nam om ons te helpen met het maken van de juiste keuze. Daarnaast was het contact met jou altijd heel prettig en heel professioneel. Nu kijken de dames ze uit over onze eettafel, zo schitterend dat we elk moment genieten van hun gezelligheid. Bedankt voor jouw hulp en jouw vriendelijkheid en voor jouw mooie en unieke kunst.

Cora

Ik heb de kalender ontdekt via Bol... gelukkig .. Wat een prachtige kalender daar wordt je helemaal vrolijk van.

Familie Verstijlen

Maart 2021 heb ik Susan benaderd omdat ik mijn moeder een cadeau wilde doen voor haar nieuw appartement en mijn moeder vind Susan werk fantastisch. Wij wisten al snel wat het zou worden een familie portret zoals Susan het verwoord love never ends. Na wat mail contact kwam Susan en haar man bij ons thuis om alles te bespreken en gaven we akkoord voor de opdracht. Na maanden wachten werden wij uitgenodigd bij Susan's Atelier bij binnenkomst zagen we ons familieportret al hangen en werden er stil en emotioneel van. Susan heeft echt alles wat wij wilde erin verwerkt. 1 december was het zover eindelijk kwam het familie portret thuis en is het echt een pronkstuk geworden in huis. Bedankt Susan en Ruud niet te vergeten voor het ophangen ????

Jodie

Ik ben nog steeds zo mega blij met mijn prachtige schilderij van Susan Ruiter! Wanneer ik er naar kijk zie ik steeds nieuwe details.

Karin

Ik heb gisteren de grote kalender binnen gekregen deze is onwijs fijn en veel schrijfruimte ben er super blij mee nogmaals heel hartelijk dank voor de goede service.

Suzan Corstjens

- ik twijfelde over de prijs en de locatie. Ik vond het nogal duur, maar de twijfel was van korte duur. En wat betreft de locatie, het schilderij werd persoonlijk bij mij thuis gebracht (Maastricht) en voor mij opgehangen. De aankoop van het schilderij is uitstekend verlopen - Telkens als ik het schilderij bekijk, word ik er vrolijk van en geeft het mij een goed gevoel. Ik zou het iedereen aanraden, maar vooral dierenvrienden. Na het verlies van mijn man wilde ik iets nieuws in huis en daarbij viel mijn blik op mijn oude schilderijen en zei tegen mijzelf, nu is het tijd voor een schilderij van Susan Ruiter, die ik dagelijks tegen kwam op FB. Al mijn overleden katten, moesten er ook op staan. Maar het allermooiste in het schilderij zijn de kleine dingen die erin zijn verwerkt als herinnering aan mijn onlangs overleden man!

Mariëtte

"Ik wilde heel graag een schilderij van Susan van mij samen met mijn 2 kleindochtertjes. Een emotioneel beladen schilderij omdat ik mijn oudste kleindochter door omstandigheden weinig zie. Op deze manier...door dit prachtige schilderij kan ik mijn kleindochters samen op mijn schoot laten vereeuwigen. Het is voor mij een heel dierbaar schilderij ❤❤ Dank je wel Susan!"

Yvonne E

Bijna 2 jaar woon ik nu in mijn huisje. in de huiskamer een muur waarvan ik niet wist hoe te 'versieren'. Tot het plan kwam een 'Dikke Dames' schilderij aan te schaffen. Na een gedegen oriëntatie kwam ik uit op Susan Ruiter. De 'Dikke Dames' van haar bevielen mij wel en ook nog een kunstenares uit Vlaardingen! Tijdens corona diverse malen langs het atelier gelopen in de etalage kijken, mijn neus net niet plat gedrukt, maar tot het maken van een afspraak kwam het niet. Ik had mij wel ingeschreven voor haar nieuwsbrief. Daarin de aankondiging voor een inloopzaterdag begin augustus. Die zaterdag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben naar binnen gelopen. Het was al snel geregeld: afspraak gemaakt voor het 'proefhangen' van een schilderijen bij mij! Aan de hand van mijn wensen en een foto van de muur, kwam Susan voorrijden met diverse schilderijen. Ik kon op mijn gemak kijken en een keuze maken. Het werd 'Petit Amie' en de dames bleven 'proefhangen'. We hebben de diverse mogelijkheden m.b.t. financiering besproken, goed uitgelegd en later via mail een bevestiging. Al gauw had ik besloten dat de dames mochten blijven. Mijn omgeving vindt dat het schilderij bij mij en mijn huisje past; mijn dochter noemt het een eye-catcher. Petit Amie was het eerste schilderij dat Susan liet zien. Ze had er goed zicht op wat passend zou zijn. Dank je wel Susan.

Trudy

In alle opzichten een goed plan met een prachtig resultaat om Booker en Ella, de honden van mijn zoon, door Susan te laten schilderen.
Tevens was het een warme ervaring om met Susan kennis te maken.
In een zeer ontspannen sfeer werden mogelijkheden en veranderingen m.b.t. de foto besproken en naar tevredenheid gerealiseerd. 
Het is een prachtig schilderij geworden! Susan, bedankt!

Mary v B

Ik ben de oma van het schilderij 'The best Grandma ever!'. Ik was altijd al fan van de schilderijen van Susan en was dus ook blij verrast met de eerste schets die ik op mijn 65e verjaardag kreeg. Tijdens het verdere schilderproces kon ik zelf aangeven welke kleuren ik leuk vond, wat ik er nog in wilde hebben etc. In ieder geval was Susan niets teveel en zijn we zo tot dit resultaat gekomen. Ik ben er erg blij mee en hij heeft inmiddels een mooi plekje gekregen! Nogmaals dank Susan!

Cora VM

Recent heb ik de verjaardagskalender van Susan gekocht, dit omdat ik zelf al jaren 'dikke dames' spaar en haar werk me erg aansprak. Ik ontvang dit met een persoonlijk bericht erbij en dat vond ik zo bijzonder dat ik eens op haar website verder ben gaan kijken. Omdat ik dit jaar 60 wordt kreeg ik het idee een schilderij te laten maken door Susan. Contact gezocht en kreeg de informatie waar ik naar zocht, want ja je wil wel graag weten wat je kan verwachten en wat het kost. Alles is helder uitgelegd, zoals formaat, op papier of linnen en de kosten en mogelijkheden van betalen. Susan heeft op mijn verzoek een schets gemaakt, na wat aanpassingen is zij voor mij aan de slag gegaan. En zo is ‘The little moments I love’ ontstaan. Inmiddels heeft Susan ook een filmpje van het ontstaan van mijn schilderij op haar you tube kanaal gezet, erg leuk om te zien. Inmiddels nog eens schilderij via haar website gekocht en zij en haar partner hebben deze beiden bij mij thuis gebracht en opgehangen. Ik ben heel blij met mijn schilderij en vind het echt een blikvanger in mijn kamer. Dank je wel Susan voor al je goede zorgen...

Hellen

Gisteren kwamen Susan en haar man naar ons met een aantal schilderijen. Heel fijn om zo een keuze te kunnen maken. En dat is gelukt! Het schilderij 'Happiness' staat prachtig. Wat een lieve mensen zijn dit. Ik ben er super blij mee!

Simone en Leo

Altijd hadden wij al de wens om een schilderij van Susan aan de wand van onze woonkamer te hebben. Toen mijn lieve vrouw Simone 50 jaar werd, was dit voor mij de uitgelezen kans om haar hiermee te verrassen. Op een middag bij Susan naar binnen gestapt en gevraagd of zij hier haar creativiteit op los kon laten. Wat moest er allemaal op komen? Natuurlijk Simone met haar mooie rode krullen, een paard, (Simone en paarden = 1), onze 2 katten en de hond die wij binnenkort krijgen. Susan heeft 2 schetsen gemaakt en er sprong er 1 voor mij uit. Na een aantal weken was ons schilderij "Good company" geboren. Mooi, vrolijk, kleurrijk en enorm creatief was het resultaat van deze opdracht. Toen ik samen met Simone het atelier binnen kwam en er tranen over haar wangen rolden toen ze het schilderij zag, wist ik dat dit de goede keuze was geweest. Dus bent u op zoek naar "echt" iets moois en creatiefs voor in uw woning dan bent u bij Susan Ruiter aan het juiste adres!!! Susan, enorm bedankt. Met Simoon en jouw schilderij heb ik "Good company"!!

Sil M

Susan Ruiter is een kunstenares die ik al zeker 15 jaar volg. Heb het geluk gehad om van 2 van haar mooie werken te genieten in mijn vorige woning, waar ik de ruimte voor haar mooie grote werken had! Nu gaat mijn dochter met haar vriendje samenwonen en hotel mama verlaten! Ik dacht gelijk aan Susan om iets moois voor hen te maken! Het resultaat is geweldig! Ik kan Susan van harte aanbevelen. Niets is te véél moeite. Ze denkt mee en als je ergens over twijfelt wordt het veranderd! Een geweldige mooie vrouw én artiest.

Karen Hoekstra

Ik had al een schilderij en een beschilderd kastje van Susan, maar vandaag ging mijn grote wens in vervulling: een schilderij speciaal voor mij gemaakt. Susan voelt precies aan wat je wilt, en blijft sowieso net zolang schetsen totdat het helemaal naar je zin is. En dan overtreft het resultaat alsnog je hoog gespannen verwachtingen. De kleuren, de details, de afwerking, alles! Mijn hele kamer heeft een boost gekregen door het prachtige schilderij “Crazy Cat Lady”. Ik kan er uren naar kijken en ga er de rest van mijn leven van genieten. Dank je wel Susan ❤️

Wanda & Ed

Wij vroegen Susan om een schilderij te maken van onze dieren en onze nieuwe woonomgeving. Daar is zij wonderwel in geslaagd. Het resultaat is een kleurig schilderij, geheel in de Susan-stijl, waar we heel blij mee zijn!

Harry en Berlinda (België)

Dikke dank je wel voor het super leuke schilderij, wat een verrassing… Het is het mooiste verjaardagsgeschenk ooit. Je hebt Pebbles perfect geschilderd , Ik vind de kleuren zoooooo mooi . Iedere dag puur genieten. Dank je wel lieve Susan

Helene Boer

Ik was al lange tijd op zoek naar een schilderij voor aan de muur bij de eettafel. Al langere tijd volgde ik het werk van Susan, met name "De dikke dames". Ik twijfelde erg over de afmetingen van het schilderij en daarom was het erg fijn dat Susan met een aantal doeken thuis langs wilde komen. Het verrassende hierbij was dat het grootste schilderij het beste bij de kamer paste. Het is nu net alsof de dames bij ons aan tafel zitten!

Javier Campos (Spain)

Susan heeft voor mijn vrouw de "Mi belleza" illustratie gemaakt en het is een van de beste cadeaus voor mijn vrouw geweest. Ze is er super blij mee. Ik hou van de manier waarop Susan werkt ... het idee ... de schets ... de manier om contact te maken met haar en haar vriendelijkheid. Ik ga in de toekomst zeker om nog een werk vragen. Het is een geweldig verhaal dat ik je aanbeveel om het te doen. Bedankt Susan!

Pris en Lu

Wauw Susan, onze Mozart is thuis, wat heb jij een mooi kunstwerk geleverd, met alles wat bij Mozart en ons past. Dit is jouw 3e werk bij ons in huis en elke dag weer genieten wij super ervan. Dank je wel wederom en tot snel

Angelique, Victor en Susan

Eind 2019 in contact gekomen met Susan Ruiter. We wilden onze dochter die zelfstandig begeleid woont een mooi blijvend en speciaal cadeau geven voor haar 21ste verjaardag. We konden aangeven wat we leuk vonden, zee, hondjes en natuurlijk een dame - schetsen gemaakt, langs gegaan en onze dochter kon zelf nog meepraten over definitieve opzet. Susan is aan de slag gegaan en wij vonden het heel prettig en speciaal om gedurende het proces nog 2 keer langs te kunnen komen om de voortgang te zien - dit alles heeft het een heel bijzondere gebeurtenis voor onze dochter gemaakt en ze heeft nu een heel vrolijk en prachtig schilderij in haar appartement hangen. Iedere dag geniet ze ervan.

Veronica & Sonia (Italy)

Today we received our two wonderful Susan's paintings , her girls! We had been looking for the perfect matchy matchy girly gift, and having a piece of Susan's art in our home is such a mood, it makes us feeling better after a long day at work and it connects us, as friends, to stay always positive and never give up.

Soili

Vandaag (28 oktober 2020) werd ons schilderij afgeleverd en opgehangen. Wat zijn wij blij met het geweldig mooie schilderij van onze Franse Bulldog Elvis Gradje. Wij hadden een idee in ons hoofd om een schilderij van onze hond te laten maken met Amerikaanse accenten ivm onze liefde voor Amerika, zijn ooit bij Graceland geweest en zijn in Las Vegas getrouwd, fouter dan fout door Elvis Presley (de enige echte). Wij wilden onze Elvis Gradje vereeuwigen op een originele manier in Elvis stijl. Een schilderij wat helemaal bij ons past en het idee wat wij in ons hoofd hadden heeft Susan op een GEWELDIGE, MOOIE EN ZEKER ORIGINELE manier op het doek gezet. Echt een fotomodel was/is onze Elvis Gradje niet, luisteren en geduld had/heeft hij ook niet maar ja het blijft een Bulldog! Wat een kunstenares is Susan en wat fijn om met Susan samen te werken. Nogmaals bedankt voor het vereeuwigen van ons Elvis Gradje op het doek. Echt TOP!!

Joke & John

Vandaag 7 oktober 2020 was het zover: Susan kwam ons schilderij afleveren en ophangen. Het is echt precies zoals wij ons hadden voorgesteld, TOP. Alleen het aanloop proces is al een belevenis. Eerst overleggen met elkaar, wensen kenbaar maken, zoals het te schilderen onderwerp, de kleuren en de grote. Dan schetsen door Susan, dan een thuisbezoek om met een “test schilderij” te passen en te meten en dan kan Susan gelijk de huiselijke sfeer proeven waar het kunstwerk komt. Als laatste, vlak voor de “finishing touch”, nog een bezoek brengen aan Susan’s atelier en de laatste puntjes, qua details op de i zetten. En nu hangt het schilderij boven onze bank en kijken wij en Beau er nu al met heel veel plezier naar. Susan is een TOPPER!

Pris & Lu

2 mooie schilderijen van Susan aan de muren van onze woonkamer hangen. We hebben meteen een heel andere woonkamer, zo vrolijk binnen lopen. Echt super blij mee en een hele aanrader. Thanx Susan.

Jolanda van Breemen

Voor mijn verjaardag heeft mijn man een schilderij van Susan in opdracht laten maken . Het was mijn wens om er met de hond op het strand op te staan. Het is prachtig geworden en inmiddels het derde werk wat wij van haar hebben . Het blijft ieder dag een feest om naar te kijken .

Arend en Eefje

Sinds kort zijn wij in het rijke bezit van een echte Susan Ruiter! Deze hangt prominent in onze woonkamer en tovert telkens weer een glimlach op onze gezichten. Al jaren waren we op zoek naar “iets” voor de wand boven de bank, maar telkens konden we niet dat vinden waarvan we echt blij werden. Regelmatig liepen we het atelier van Susan binnen en haar kunst maakt ons altijd weer vrolijk. Op een gegeven moment hoorden we dat zij ook in opdracht werkt, dat leek ons interessant. We gingen met Susan in gesprek en toen bleek er erg veel mogelijk. Susan kwam bij ons thuis met enkele van haar werken om zo een kleur impressie en een afmeting te bepalen. Ze maakte vrijblijvend een offerte en zo is de zaak gaan lopen. We leverden wat foto’s aan en binnen afzienbare tijd kregen we de eerste schets binnen. Wat was dat verrassend! Hoe treffend heeft ze ons als gezin weten neer te zetten, het was meteen raak. We gaven dan ook meteen opdracht er mee door te gaan. Ongeveer drie maanden later kregen we een uitnodiging om in het atelier te komen kijken naar het resultaat, voordat deze de laatste afwerking zou krijgen. Nu kon er nog aan details worden gesleuteld. (in ons geval wilden we toch nog graag een verwijzing naar onze overleden zoon) Kort daarna werd het schilderij bezorgd en in onze woonkamer gehangen. We zijn iedere dag gelukkig met het schilderij waarop we als gezin staan, maar zonder dat het zo’n familieportret ding is. We zijn op de vrolijke Susan manier neergezet met enorm veel persoonlijke details, die voor ons veelzeggend zijn. Wat voor ons erg treffend is dat onze dochter inmiddels zwanger is en zij haar kat als een baby vasthoudt, zonder dat we dat, bij opdracht, aan Susan hadden gemeld. Aan iedereen die bij ons op bezoek komt laten we trots ons “Together we make a Family” portret zien.

Marcel

Graag wilde ik mijn vrouw Annette ( Antje Klazina) verrassen met een uniek kado voor haar verjaardag. Een tijdje daarvoor had zij mij verteld over de originele schetsen van Susan Ruiter te vinden op Instagram. Ik besloot contact op te nemen met Susan. We bespraken de mogelijkheden voor het uitwerken van een eerder gemaakte schets. Natuurlijk moest er plaats zijn voor mijn vrouw haar liefde voor hoedjes,jurken,teckels en haar grote hobby ; naaiwerk! Susan stelde een mooie kleurenpalet voor wat niet zou gaan vervelen en beloofde mij er een mooie aquarel van te maken. Mijn verachting werd overtroffen toen ik het werk ging ophalen. Een prachtig ingelijst kunstwerk met certificaat. Fantastische kleurencombinatie en een treffende beeltenis. Eenmaal thuis kon ik niet wachten om het mijn vrouw te overhandigen en heb het dus een dag te vroeg gegeven! Zij was enorm verrast en voelde zich vereerd met dit unieke kado. Het kunstwerk heeft een prominente plaats gekregen in het naaiatelier van haar bedrijfje Saar & Antje. Susan is echt een kunstenares!

Lena (Tsjechie)

Purchasing one of Susan's paintings has been my longterm wish. I have adored her artwork since I have seen it for the very first time a few years ago but I have never paid so much for painting before. I was not sure if it was worth it but then I took the decision and did it. And it was the best decision I could make. I am very happy with the process, Susan is super friendly and very profesional. The "Summer Romance" came well packed and is as breathtaking as expected. I cannot take my eyes off it!

Esther

Al vanaf het eerste moment dat ik werken van kunstenares Susan Ruiter Artist op social media zag was ik “verkocht”. En na een bezoek aan haar prachtige galerie in Vlaardingen was ik om 😉
We zijn nu zo ontzettend blij met het schilderij “Our journey” dat Susan vervolgens voor ons gemaakt heeft! Onze liefde voor reizen naar onze drie favoriete werelddelen heeft ze zo mooi en treffend weergegeven. Een aanwinst voor ons huis!

#eenkadovooronszelf #zoblijmee

Danitsja

Het begon met een schets en heb deze laten uitwerken tot een een schilderij in kleur. Met behulp van Susan zijn we tot het geweldige eindresultaat gekomen. Susan neemt de tijd voor je en houdt je op de hoogte van haar vorderingen. Met het eindresultaat ben ik dan ook super blij! Werd zelfs een beetje emotioneel toen Susan het schilderij bij me afleverde en het me overhandigde. Susan dankjewel voor dit, voor mij zeer bijzondere en waardevolle, schilderij... -XXX-

Daniel en Mandy

Toen de Animalicious serie uitkwam was het meteen duidelijk. Onze huisdieren, kater Pablo en hond Kane, moeten ook vereeuwigd worden. De eerste twee schetsen van Susan waren meteen heel leuk, maar pasten nog niet helemaal bij ons idee en interieur. Toen kwam ik met het idee om er een 'Peaky Blinders' thema aan te koppelen. De schets die daarop volgde was het helemaal. De rest lieten we aan Susan en dat is haar wel toe te vertrouwen. Het eindresultaat is fantastisch, liefde op het eerste gezicht. Onze twee "mannen" in pak aan tafel, flesje Gin erbij, het juiste formaat en de kleuren van ons interieur komen in het schilderij terug. De woonkamer is er meteen een stuk gezelliger op geworden. Bedankt Susan, hier gaan wij nog heel erg lang van genieten.

Cindy Terpstra

Susan heeft voor mij een logo ontworpen voor mijn fotografie bedrijfje waarmee in pas gestart ben. Allereerst krijg ik super leuke reacties hierop, maar het ontwerp...BEN ik, past bij mij, de kleuren, " het gevoel"...alles. Wauw, super knap.... Je geeft Susan een paar woorden over jezelf, ze heeft je nooit gezien, maar vat exact samen wie je bent of wat je wilt in een ontwerp. Ik was meteen verliefd op het eerste ontwerp, dat is het geworden in de juiste kleurcombinaties. Het contact verder met Susan, het nakomen van afspraken, top! Ik hoop mijn logo nog eens op mijn toekomstige bedrijfsbus te laten maken. Dank je wel Susan voor deze professionele start van mijn bedrijfje, aan het logo ligt het niet in ieder geval!

Inge

Susan heeft voor mij een prachtig schilderij gemaakt van mijzelf en mijn kinderen, in haar eigen unieke stijl. Alle familiesymboliek is er in verwerkt, zodat het echt een familieverhalen verteld. Heb er even voor moeten sparen, maar ben er echt ongelooflijk blij mee en trots op. Als je Susan de feiten verteld, tekent zij de emotie erbij. Dat is wat haar werk niet alleen mooi maar ook uniek maakt. Van harte aanbevolen!

Arie en Wendy

Ja en dan weten we het zeker, We willen een "Susan Ruiter" van onze huisdieren (die we gehad hebben en er nu nog zijn). Maar wat moet het worden en hoe komt het er dan uit te zien? Geen nood, Susan weet overal iets van te maken. Je geeft haar een paar steekwoorden en foto's en ze weet (waarschijnlijk heeft ze de schets dan al in haar hoofd) dit precies in haar werk te verwerken. Nadat we de opdracht hadden gegeven kwam Susan eerst bij ons thuis. feeling krijgen met de opdrachtgever, de ruimte zien waar haar werk komt te hangen. Onze honden, die inmiddels overleden zijn, en onze poezen die nu de dienst uitmaken heeft ze perfect geportretteerd. "Kom even langs om te kijken hoe het wordt" met een belletje. Zo leuk, enthousiast hoe ze is en spannend voor ons. Tuurlijk staat ze dan open voor eventuele aanpassingen, geen probleem. Het is zo prachtig geworden en het is niet zomaar een schilderij met een paar honden en poezen, nee kleine aspecten van de dieren zitten erin verwerkt. Dat geeft ons het gevoel dat het ook echt Ons Schilderij is.

Bianca

Via Facebook kwam ik enkele jaren geleden in contact met het werk van Susan. Ik was meteen verkocht. Ik volgde haar werk en kocht ook een aantal kleine werken. Toen was er ineens de oproep voor een schets, en dat kon ook met een huisdier. Nu is een paard best groot, maar formeel toch een huisdier... dus ik waagde het erop: kan dat ook? Tuurlijk! Het contact met Susan verliep heel goed. Even langs in het atelier/galerie is steeds een feestje (en een probleem, want ik zie altijd iets leuks!), wat bespreken makkelijk maakt. Susan neemt de tijd, het voelde heel vertrouwd. De eerste uitwerking was het niet helemaal, doordat ik heel sterk iets in mijn hoofd had...maar ook dat hebben we kunnen uitspreken... hierdoor is het resultaat echt meer dan geweldig geworden. Ben er zo ontzettend trots op! Iedere dag is het genieten van haar creatie(s) aan de muur! Drie keer raden wie we gevraagd hebben om een schets uit te werken als afbeelding op de trouwkaart ;)

Martine

Al jaren grote fan van de schilderijen van Susan. Via Instagram een verzoekje voor een schets ingestuurd en wat ze had getekend vond ik zo bijzonder dat ik gebruik heb gemaakt van haar speciale aanbod. Het contact was heel prettig, kon mijn wensen kenbaar maken en wat nog mooier is, ze snapt precies wat je bedoelt! Toen ik het ging ophalen en het voor de 1e keer zag ontroerde het me heel erg. Ze heeft precies het gevoel weten te creëren wat ik voor ogen had. Het zit ook nog eens in een prachtige lijst! Ik sta iedere dag gewoon een poosje te kijken en te genieten! Bedankt Susan! Als het kon gaf ik je nog een extra ster :-)

Marilyn Denise (US)

Hello from the US ☺️ I am So Very Pleased with my New Piece “London Calling” The painting is beautifully done and it’s as if I’ve had her hanging on my wall forever. Susan your talent is amazing and I am so very grateful that you were able to do such a beautiful commission for me. I will be back to see you soon.

Inge en Marcel

The sky is blue: We wilden voor ons nieuwe appartement iets bijzonder boven onze bank. We wilden een schilderij van de skyline Rotterdam. We kwamen bij Susan en lieten weten wat we wilde. Ze mocht haar eigen creativiteit erop loslaten. Susan kwam bij ons thuis om de sfeer te proeven en te bekijken wat de kleuren indicaties konden zijn. Het geheel is een plaatje. Een top schilderij met een eigen karakter. Susan dank. TOP.

Lydia

Een schilderij in opdracht. ik zag zoiets bij iemand anders er dacht dat wil ik ook in mijn nieuwe keuken en hij hangt er nu. Alsof het zo heeft moeten wezen het lijkt of hij er altijd gehangen heeft. Met medallion met profiel van mijn overleden man en ring van mijn moeder. Prachtig. Dank je wel Susan en Ruud voor het ophangen.

Patricia

Vorige week heb ik de workshop gedaan bij Susan, ik heb een hele leuke en leerzame dag gehad, ik kan het iedereen aanraden !

Monique de Zeeuw

Echt een superleuke workshop gehad afgelopen zaterdag bij Susan in de galerie. Veel geleerd en lekker relaxed. Leuke groep mede workshoppers en natuurlijk goede begeleiding van Susan. Echt een top dag. Heerlijk gelunched bij Tovino in Vlaardingen. Super bedankt Susan Ruiter!!

Adriaan

Geweldig mooi werk van Susan! Wij zijn enthousiast. Heel erg bedankt!

Ron

Uitsluitend positieve ervaringen met Susan Ruiter en haar werk. Van haar schilderijen wordt je blij en vrolijk. Een aanwinst voor elk huis. Ze denkt ook mee over welk kunstwerk het beste past in de ruimte. Ze heeft ook een mooie galerie en atelier. Erg professioneel allemaal, maar altijd met de beste bedoelingen voor de koper.

Marieke

Susan Ruiter is een kunstenaar die werkt maakt dat je vrolijk maakt en inspireert. Met haar schilderijen spreekt zij zoveel mensen aan. En ze voelt ontzettend goed aan wat voor schilderij in een ruimte / huis / kantoor past.

Angelique

Wij zijn erg blij met de mooie werken van susan, onlangs ook nog een leuke workshop bijgewoond waarbij ik goede tips kreeg! Ga ik zeker nogbeen keer doen!!

Henny

Wij zijn nog steeds blij met diverse werken van Susan. Hebben haar goed gevolgd door de jaren heen. Pas nog weer een leuk beeldje aangeschaft. Geeft weer gezelligheid en kleur in huis.

Guus

Wij waren al langer op zoek naar een schilderij van dikke dames en Susan heeft voor ons het juiste schilderij weten te schilderen. "Amore di Famiglia" hangt nu op z'n plaats en wat zijn we er blij mee en wat worden we er vrolijk van. Een waar kunstwerk!! Het schilderij laat voor ons duidelijk de relatie tussen moeder en dochters zien. Susan nogmaals super bedankt en we komen gauw weer bij jullie langs.

Wil

Een must voor aan de muur. De schilderkunst van Susan is voor het oog en gevoel een warme ervaring. Toppie dus.

André

Al jaren fan van Susan Ruiter. De dikke dames in combinatie met de vrolijke kleuren toveren een glimlach op je gezicht.

Ben

Wij hebben al jaren een aantal schilderijen van Susan in ons huis hangen. We zijn hier nog steeds heel blij mee! Wij zijn en blijven fan van haar werk!

Pjotr

Vrolijke en mooie schilderijen van een vriendelijke en lieve kunstenares.

Pierre

Zaterdag 28 oktober, samen met mijn vrouw Ineke een leerzame, gezellige en leuke schilder-workshop gehad van Susan Ruiter. Niet eerder hadden wij met kwasten, penselen en messen gewerkt om een schilderij te maken. Het was een geweldige beleving om op een leeg doek iets leuks te zien ontstaan. Het opzetten van de ondergrond/achtergrond, met krijt je ontwerp opzetten en vervolgens met mes en kwasten het geheel opbouwen met hulp en aanwijzingen van Susan. Tussendoor een heerlijke en gezellige lunch bij restaurant-delicatessenwinkel Tovino. Het eindresultaat mocht er zijn, van alle deelnemers overigens. Susan en dochter Mandy bedankt voor de geweldig leuke en leerzame dag.

Eveline

Aanvang oktober de trotse bezitster geworden van een prachtig schilderij van Susan! Met "Lazy Evening" heb ik 4 mooie en grappige katten boven men bed hangen, die iedere nacht samen met mij naar dromenland reizen. Toen ik 2 jaar geleden voor het eerst een schilderij van haar zag in een galerij in Rotterdam was ik meteen verkocht. Alleen een van de werken tot bij mij thuis krijgen, bleek een ander paar mouwen. Na een bezoekje in september aan de werkplaats van Susan zelf, bleek het totaal geen probleem te zijn om het werk helemaal tot bij mij thuis inclusief ophangen te brengen! Nogmaals een dikke merci hiervoor!

Ria

Vrolijk, prachtige kleuren en figuren

Joanda

Leuk vrolijk en altijd weer verassend

Theo en Regina

Ze hangen er prachtig bij........ Regina is al jaren verzot op dikke dames. Ik vind ze echt heel leuk, maar veelal te kleurrijk. Na een bezoekje aan het atelier in Vlaardingen, waar meerdere dames onder het genot van een wijntje de kunsten van Suzan na probeerden te doen, stuitte we op een prachtige compromis. Een zwart, wit kunstwerk van drie rondborstige dames op het strand ‘Sunny Beach’ genaamd............. en nu hangt hij bij ons te pronken. Zeer tevreden kijken we ernaar, kijken we er nog eens naar, en nog eens en nog eens. Tevreden zijn daar gaat het om. Theo en Regina,

Lia

Dit jaar zijn mijn tweelingzus en ik ‘sarah’ geworden , we hebben dit goed gevierd. Ik wilde haar een blijvend en waardevol cadeau geven maar kon niks bedenken. Toen liep ik bij susan ruiter in een expositie en kreeg ineens een idee. Dus ben de volgende dag naar haar toegegaan met een foto van mijn zus met haar 2 teckels en gevraagd of ze hier een schilderij van wilde maken. Dat is geweldig gelukt , mijn zus had tranen in haar ogen en iedereen vind het schilderij geweldig geworden. Ben Susan heel dankbaar dat ik dit mooie cadeau heb kunnen geven aan mijn lieve zus.

Indari

Op 17 Maart 2018 de workshop gevolgd. Ik ben een spring in het veld zonder geduld. Door Susans aanwijzingen, ben ik naar huis gegaan met een mooi resultaat. Bedankt voor de fijne, gezellige dag!

Suzanne Vriens

Het was een heerlijke dag en bovenal creatief. Zou ik mijn schilderij wel af krijgen die dag? Maar dat is gelukt zonder veel stress. Je hebt de hele dag de tijd. Vrijheid om zelf te creëren en keuzes te maken. Weet je het even niet meer dan is Susan er altijd even om advies te vragen. Ik heb een nieuwe techniek gebruikt en geleerd om je schilderij op te bouwen in lagen waardoor er een dimensionaal effect ontstaat. Iedereen kan schilderen want in de kunst in niks fout.

Carla

Wat hebben we genoten! En wat ben ik blij met het resultaat! Vreselijk lieve mensen met al het geduld van de wereld; alles werd goed uitgelegd; was een ontzettend fijne dag en ga zeker nog een keer! Dank je wel.

Jolanda

Ooit heb ik een schilderij gezien van Susan Ruiter en vond het meteen heel leuk. Ik werd er zo vrolijk van: dikke dames die niet voldoen aan het 'ideaal' beeld, maar zo zelfbewust door het leven gaan. Al die jaren Susan gevolgd en uiteindelijk is het zo ver gekomen dat we naar haar atelier in Vlaardingen zijn gegaan. En nu hangt ons schilderij bij ons!! We zijn er heel blij mee. Ik kijk er elke dag naar en wordt dan weer even blij. Dank je wel Susan Ruiter!

Ruud Meuldijk

Geraakt was ik gelijk al in het hele prille begin dat Susan begon met schilderen. Van die kleine prentjes met paddestoelen, plantjes en dieren. Rien Poortvliet zou jaloers geworden zijn. Toen kwam het grote werk waar ik er zelf nog een in de huiskamer heb hangen. Een Egyptische dame die geschenken ontvangt. Trots waren we op onze vriendin en het heeft nog steeds het beste plekje in huis. Nu nog trotser hoe ze groeide in haar kunnen, haar persoonlijkheid, liefde en toewijding die zo dicht onder de oppervlakte ligt. Mooi zo te zijn. Houden van je xxx

Marlou

Ben helemaal verliefd op mijn 2 schilderijtjes. Prachtig werk van Susan.

Marga

weer een schilderij van Susan speciaal voor mij en zo voelt het ook. Precies zoals ik het mij had voorgesteld en de dame doet haar titel eer aan. Veel kijk genot en een heel warm gevoel voor Susan en Mandy natuurlijk vergeet ik ook de meneer van een gaatje boren niet ook hij is lief.

Ben en Coby

Super trots zijn wij op onze dochter die zichzelf heeft ontwikkeld tot een in binnen en buitenland bekend kunstenaar. Zelf hebben we, in de loop der jaren, al 14 kunstwerken van haar in bezit waaronder een paar mooie aquarellen uit haar begintijd. Pas hebben we nog een groot werk boven het dressoir gehangen waar we heel blij van worden en niet op uitgekeken raken. Susan we houden heel veel van jou en je mooie kunstwerken.

Edith Spaninks

Wederom voor de 2e keer, een gezellige maar ook leerzame dag geweest. Ik had de opdracht om voor mijn jongste dochter haar dierbare overleden kat"Dribbel" te portreteren in een specifieke houding. Pittig klusje dacht ik. Maar mijn dochter melde op FB met een foto van het schilderij het volgende: and he's back! Een groter compliment had ik niet kunnen krijgen. Ik zeg DOEN een schilder workshop bij Susan. Ga het ervaren want je zult een super dag hebben en je gaat zeker met iets moois naar huis zowel een schilderij als een waardevolle ervaring. Dit zeker door de finishing touch van Susan als ook de aandacht van Mandy.

Marion de ruiter

Ik ben 25 februari naar de workshop geweest en ik kan alleen met lof over haar schrijven en haar dochter, zoj zorgde dat we niks tekort kwamen aan koffie ed. Ook zij was erg hartelijk net als Susan. Ze legt alles goed uit waar je moet beginnen ed. Ze kwam steeds kijken hoe het schilderij vorderde en vertelde het een en ander hoe je iets kon doen. Ik heb een gezellige leerzame dag gehad en ik kom zeker nog een keer samen met m'n vriendin, die helaas ziek was geworden . Ik kom nog wel eens langs Susan als ik ga fietsen, bedankt

Annette

Erg leuke workshop gehad, goed verzorgd, veel geleerd. Misschien kom ik nog wel een keer! De drie dikke dames die al jaren in onze woonkamer hangen, blijven enig om naar te kijken.

Stella

Mijn feedback is vooral lovend. Leuke, leerzame en gezellige workshop. Het resultaat is ALTIJD prachtig, mede door de tips van Susan. Ze leert je goed te kijken en ook hoe het materiaal toe te passen als je schaduw en licht wilt accentueren. Het is ook een gulle workshop. Goede verfkwaliteit, kwasten in soorten en maten, en heerlijke hapjes en drankjes. Een lunch bij een uitstekend Italiaans restaurantje op steenworp afstand. Het atelier is aangenaam van temperatuur, je merkt aan alles dat Susan voor kwaliteit gaat en er alles aan doet dat je een onvergetelijke dag hebt als cursist. Deze workshop is een aanrader! Ik ben al voor de 3e keer geweest en ik kijk uit naar mijn 4e!

Cathalien

Dit schilderij voelt zo goed. Er is weer een mooie balans in mijn kamer en voel me daar happy, bedankt!!!

Sandra

Natuurlijk plaats ik heel graag een recensie! Mijn eerste kunstwerk van Susan was voor mijn nieuwe huis. Hard voor gespaard en wilde graag een echte Susan ruiter. Dat is ruim 8 jaar geleden. In die volgende jaren zijn er nog een paar werken bij gekomen Naast dat ik vrolijk van de dames wordt, geniet ik echt van het stom vanaf de bank of bad kijken en bewonderen van het werk. De kleuren blijven mooi, het schilderij verveelt nooit!! Zelfs op dit moment dat ik dit schrijft terwijl ik lunch geniet ik van Susan. De werken vervelen niet je gaat ze echt steeds meer waarderen.

Saskia

Geweldig, nog iedere dag ben ik blij dat ik Susan gevraagd heb om mijn logo te ontwerpen. e heeft precies begrepen welke sfeer ik met mijn salon wil neerzetten en dit vertaald in een prachtige dame!!!! Mijn echte Susan Ruiter pronkt op van alles, kopjes, muur, stempelkaartjes ga zo maar door en werkelijk iedereen reageert er positief op! Blij en trots op mijn Susan Ruiter

Edith

Super leuke en leerzame workshop en een gezellige dag samen met mijn dochter. In een zeer relaxte sfeer met een zeer vriendelijke en talentvolle kunstenares en al haar helpers.! Eten en drinken waren top. Genoeg ruimte voor eigen inbreng en op het juiste moment even wat hulp voor de finishing touch. Dank zij dit alles heb ik een prachtig schilderij gemaakt. Ik ga snel weer inschrijven voor een nieuwe workshop want ik heb inmiddels mijn eerste opdracht binnen!

Monique

Mijn favoriete schilderes.kijk altijd of er al weer nieuwe schilderijen zijn.ze is altijd actueel.samen met mijn dochter al 2 workshops gedaan.heel erg leuk en veel geleerd. In oktober gaan we weer.heel veel zin !!!!! Het leukste aan de schilderijen van Susan is dat je er altijd weer blij van wordt.

Jolanda

Wij hebben 3 schilderijen van Susan, het is echt verslavend. We hebben voor Susan andere schilderijen gehuurd, maar die waren we na een jaar zat. Susan haar schilderijen daar kan ik naar blijven kijken, het blijft leuk!

Sonja

Prachtig werk. Een groot aanwinst voor je interieur.

Anita

De leukste workshop ooit met een heel mooi resultaat door de hulp en uitleg van Susan. Veel geleerd, lekker gegeten en gelachen. Nog een workshop bij Susan is zeker een optie, vooral als de techniek Craquelé aan bod komt!!

Andrea

Zo blij met ons schilderij 'in opdracht'! Nog nooit zijn onze auto en ons hondje zo vrolijk neergezet. Daar kan geen foto tegenop.....

Alexandra

Ruim 1 jaar geleden maakte Susan Ruiter de mooiste trouwkaart. Super trots op. Het schilderij ervan is prachtig en geeft ons mooie herinneringen.

Bob

Uitstekend verzorgde workshop! En leerzaam bovendien. Een aanrader!

Liesbeth

Sinds kort ook een echte Susan boven de bank hangen. Ik word er nog iedere dag vrolijk van.

Saskia

Ik heb 3 schitterende werken van Susan en kijk er elke dag nog met veel plezier naar. Wellicht ooit nog eens een brons werk. Deze staat iig op mijn wish list.

Hoe was jouw ervaring?

Aantal sterren: