Op zoek naar het perfecte kunstwerk?
Download gratis tips!

SAMEN met Bouman Makelaardij

11-06-2023


Huizen kopen, interieur en dus ook kunst zijn sterk met elkaar verbonden.

Daarom vond Ploni van Bouman Makelaardij het belangrijk om haar klanten daarover te informeren. En dus lees je hier op haar website hoe belangrijk kunst in een interieur is en kun je daar nu ook mijn E-boek 'Kunst Kopen met Plezier' downloaden.

En natuurlijk lees je hieronder alles over deze persoonlijkste makelaar van Vlaardingen.


----

“Betere service door klein te blijven”

 
Wilt u bij het (ver)kopen van uw huis…
 
-        Het gevoel hebben dat u op vakantie gaat (i.p.v. een stressvolle transactie)?
-        De volledige aandacht van uw makelaar?
-        Een marktexpert met een ervaren netwerk?
-        Digitale middelen voor het hoogste rendement gebruiken?
-        Totaal ontzorgd worden?
 

Zo ja, dan bent u bij Bouman Makelaardij aan het juiste adres.
 
Ploni F. Bouman-de Wolf werkt al sinds 1981 in de makelaardij. Sindsdien heeft ze bij meer dan 1000 woningen in Vlaardingen (en omstreken) bemiddeld bij de verkoop en heeft ze honderden mensen geholpen hun (nieuwe) droomhuis te kopen.
 
In al die jaren heeft ze allerlei soorten woningen verkocht. Villas, twee-onder-één-kap, herenhuizen, maisonettes, grachtenpanden, appartementen, vrijstaande huizen. Ze heeft zelfs beschermd erfgoed verkocht (én aangekocht). Uiteraard bestaande bouw en nieuwbouw. En niet te vergeten: in alle wijken en buurten in Vlaardingen, Maassluis én Schiedam heeft ze wat verkocht. Niets is haar onbekend in dit gebied.
 
Klanten zijn zo tevreden dat ze vaak (na jaren) terugkomen. Er is zelfs een klant die vier keer verhuisd is en elke keer van Ploni’s diensten gebruik heeft gemaakt. U zou bijna denken dat een verhuizing als een stressvrije vakantie voor hem aanvoelt, zo vaak doet hij het. “Zo voelt het bijna wel. Je regelt alles zo goed,” zegt hij zelf.
 

Hoe doet ze dit? Simpel:
  • Ze werkt alleen. Oftewel: één vast aanspreekpunt voor u. Zo garandeert ze u het persoonlijkste contact.
  • Ze werkt met maximaal 24 klanten per jaar. Sommige jaren zelfs minder. Zo garandeert ze u de maximale aandacht (en ontzorging). 
  • Ze bemiddelt alleen bij aan- en verkoop. Voor alle andere activiteiten rondom uw woning (zoals een hypotheek, verzekering, verbouwing, verduurzaming en verhuizing) werkt ze al jarenlang met betrouwbare, onafhankelijke experts. Zo garandeert ze u de beste dienstverlening.
  • Ze is de enige makelaar in Vlaardingen die voortdurend met nieuwe advertentiekanalen experimenteert.Geen simpele Facebook posts. Nee, ze stopt haar eigen geld en energie in het optimaliseren van marketingkanalen en advertenties. Zo weet ze welk kanaal op elk moment het beste rendement oplevert en garandeert ze u de beste potentiële kopers.
 
Alles met één doel: u volledig ontzorgen.
 
 
Diensten
Ploni bemiddelt bij aan- en verkoop van woningen in bestaande bouw en nieuwbouw. Ze heeft ervaring met alle woningtypen in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Rotterdam. 
 
Vanwege haar ervaring, persoonlijke aandacht en een maximum aantal klanten per jaar krijgt ze veel opdrachten uit nalatenschappen en van senioren en “empty nesters” (gezinnen van wie de kinderen het huis uit zijn).
 
(Speciaal voor nalatenschappen heeft ze een ebook “Ik erf, wat nu?” geschreven. Deze kunt u gratis vinden op haar Bouman Makelaardij website.)
 
Voor overige woon-, aan- en verkoopgerelateerde diensten werkt ze al jarenlang met een breed netwerk aan betrouwbare, onafhankelijke experts.
 
NVM
Als lid van de brancheorganisatie NVM wordt Ploni gesteund door een professionele club van deskundigen op juridisch, commercieel en ook op educatief gebied. Mede dankzij de eveneens verplichte bijscholing van de NVM blijft de vakkennis op het hoogst mogelijke peil en dat is in het belang van haar cliënten.
 

Vrijblijvend intakegesprek
De meeste ervaring, de beste resultaten, totale ontzorging, volledige aandacht…tegen een vaste, succesvolle prestatievergoeding…met gegarandeerd de beste resultaten in de regio?
 
Bij de verkoop van woningen is aandacht en zorg nodig en is maatwerk vereist. Iedere situatie is uniek, de wensen specifiek en hierin biedt Ploni maatwerk.
 
Speciaal voor u biedt zij een vrijblijvend intakegesprek aan. Ze komt bij u langs om naar uw wensen te luisteren en een aan- of verkoopstrategie te bespreken die aansluit bij de doelgroep van uw woning.Of u nu een woning wilt kopen, uw eigen woning wilt verkopen of een woning geërfd heeft, Ploni F. Bouman-de Wolf van Bouman Makelaardij staat voor u klaar.

Deel dit bericht
SAMEN met Bouman Makelaardij

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks mijn vrolijke nieuwsbrief met aanbiedingen, tips en nieuws.