Op zoek naar het perfecte kunstwerk?
Download gratis tips!

POWERVROUWEN van VLAARDINGEN

27-02-2024

Kijk, luister en besef: Je kunt alles worden wat je wil!

π—¦π˜‚π—½π—²π—Ώ π˜π—Ώπ—Όπ˜π˜€ dat ik, samen met andere Power Vrouwen, deel mag nemen aan deze mooie tentoonstelling die volledig gewijd is aan de powervrouwen van Vlaardingen!

De Vlaardingse geschiedenis wordt vaak gekenmerkt als het verhaal van hardwerkende mannen in de visserij. Vrouwen zijn in de geschiedenis van deze stad nagenoeg onzichtbaar. Toch hebben veel vrouwen wel degelijk hun stempel gedrukt op de Vlaardingse samenleving. En dat doen ze nu nog steeds.

Museum Vlaardingen vindt het daarom hoog tijd om de Vlaardingse vrouwen uit de schaduw van de geschiedenis te halen en presenteert de tentoonstelling Powervrouwen van Vlaardingen.

Bij elk thema presenteren we een powervrouw die in het verleden het verschil heeft gemaakt. Ook hebben we krachtige Vlaardingse vrouwen van nu gevraagd om inhoudelijk te reflecteren op het verleden en om hun eigen ervaringen te delen. Vrouwelijke kunstenaars uit Vlaardingen zijn uitgenodigd om aan de hand van een bestaand of nieuw kunstwerk de interactie met het verleden aan te gaan.
Ten slotte leggen we de verbinding met de toekomst door een podium te geven aan Vlaardingse jeugdtalenten, de powervrouwen van de toekomst!

Kijk, luister en ontdek hoe groot de kracht van vrouwen is. Laat je niet beperken, ontdek je eigen kwaliteiten en besef: je kunt alles worden wat je wil!

Museum Vlaardingen, Westhavenkade 54
9 maart t/m 24 juni 2024 - Gratis toegang met Museumkaart en Rotterdampas

Deel dit bericht
POWERVROUWEN van VLAARDINGEN

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks mijn vrolijke nieuwsbrief met aanbiedingen, tips en nieuws.