Op zoek naar het perfecte kunstwerk?
Download gratis tips!

OOGSTRELENDE OBJECTEN

29-06-2020

Kom langs en laat uw ogen verrassen. De collectie is uitgebreid met de oogstrelende unieke kunstobjecten van Miranda Obbens. De objecten zijn uniek en handgemaakt met behulp van gevonden voorwerpen die Miranda op gevoel verwerkt tot Assemblage Art. Recyclen is dan ook een hele belangrijke sleutel voor haar. Haar werken zijn spannend en verrassend en de objecten zijn een speeltuin voor de ogen, het trekt je aandacht in alle verschillende richtingen. Heerlijk om bij te dagdromen.

Ook de vrolijke keramieken werken van Edith Madou zijn nog steeds aan de Hoogstraat te bewonderen. Inspiratie haalt Edith veel uit kookboeken, de visserij en het maritieme leven. Erg bekend en geliefd zijn haar ‘geluksvisjes’. Zeer geschikt, zeker in onze haringstad, als origineel cadeau met een mooie wens.

Maar natuurlijk ontbreken ook de kleurrijke schilderijen en beelden van Susan Ruiter niet in de collectie. Susan geeft jou graag een kijkje in haar atelier en kan jou alles vertellen over de kunst en de exposerende kunstenaars.

Loop op zaterdag tussen 11.00 tot 17.00 uur gezellig even binnen en laat je opvrolijken door al deze unieke werken.

Galerie - Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
Vlaardingen
www.susanruiter.nl

Deel dit bericht
OOGSTRELENDE OBJECTEN

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks mijn vrolijke nieuwsbrief met aanbiedingen, tips en nieuws.