In opdracht

Speciaal voor jou!
Wanneer je net niet kunt vinden waar je naar zoekt, maak ik een opdracht voor je. Zo kan jij zelf aangeven welk formaat en welke kleuren je wilt en kan er zelfs een persoonlijke ‘touch’ aan het schilderij toegevoegd worden. Zo heb ik bijvoorbeeld al een trouwkaart en bedrijfslogo mogen ontwerpen, maar ook schilderijen met eigen huisdieren, dochters, auto’s etc. Op deze manier krijg je een persoonlijke sfeer in jouw huis of bedrijf. De opdrachten inspireren mij ook weer en hier ben ik klanten die mij deze kans geven dan ook erg dankbaar voor.

Hoe werkt dat dan?
Voorafgaand aan de opdracht kom ik bij je thuis of bij het bedrijf langs om het interieur te bekijken en over je wensen in gesprek te gaan. We bespreken de kleuren, het formaat en de onderwerpen. Hierna ga ik aan de slag en maak ik één of meerdere schetsen. Ik mail de schets(en) zodat je aan kunt geven wat je wel of niet aanspreekt. Als de opdracht bevestigd is begin ik aan het schilderij en is deze na 8 tot 16 weken af. Voordat ik het schilderij voorzie van de UV-lak, laat ik het aan je zien, zodat je het aan kunt geven als je nog iets veranderd wilt hebben. Heb je dan nóg 8 tot 16 weken een kale muur in huis? Zeker niet, je mag van mij gratis een ander schilderij ophangen tot jouw opdracht af is!

Kan ik jou ergens blij mee maken? Of wil je gewoon antwoord op een vraag? Schroom dan niet om contact met me op te nemen!

Terug