Op zoek naar het perfecte kunstwerk?
Download de tips!

In opdracht

Speciaal voor jou!
Wanneer je net niet kunt vinden waar je naar zoekt, maak ik graag een opdracht voor jou. Daarbij bepalen wij in overleg het formaat, de kleuren en kan er zelfs een persoonlijke ‘touch’ aan het schilderij toegevoegd worden. Zo heb ik bijvoorbeeld al een trouwkaart en bedrijfslogo mogen ontwerpen, maar ook schilderijen met eigen huisdieren, dochters, auto’s etc. Op deze manier krijg je een persoonlijke sfeer in jouw huis of bedrijf. De opdrachten inspireren mij ook weer en hier ben ik klanten die mij deze kans geven dan ook erg dankbaar voor.

Hoe werkt dat dan?
Voorafgaand kom ik bij jou thuis of bij het bedrijf langs om het interieur te bekijken en jouw wensen te bespreken. We kijken naar de kleuren, het formaat en de onderwerpen. Hierna ga ik voor jou aan de slag en maak ik één of meerdere schetsen. Als de opdracht bevestigd is begin ik aan het schilderij en is deze na 8 tot 16 weken af. Voordat ik het schilderij voorzie van de UV-lak, laat ik het aan je zien, zodat je het aan kunt geven als je nog iets veranderd wilt hebben.

Kan ik jou ergens blij mee maken? Of wil je gewoon antwoord op een vraag? Schroom dan niet om contact met me op te nemen!

Terug