Familieportret als KUNST

28-08-2021

Een familieportret en kunst ineen! Ik portretteer jouw familie graag in een persoonlijk schilderij. Doordat ik het portret uitwerk in mijn eigen figuratieve stijl wordt het een uniek maar heel persoonlijk kunstwerk voor bij aan jouw muur. Zo heb je zelf invloed op het formaat, de onderwerpen en de kleuren van jouw kunstwerk. 

TIP!
Laat persoonlijke schets of schilderij maken als cadeau voor bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid, verjaardag, jubileum of huwelijk.

Voorbeelden van familieportretten in opdracht
Ik vind opdrachten altijd erg leuk om te maken, omdat het proces mij uitdaagd. Zo heb ik al meerdere logo’s mogen maken, een trouwkaart, maar ook schilderijen met familieleden, (huis)dieren, sieraden en andere persoonlijke details erop afgebeeld. Meestal in mijn eigen stijl (de “dikke dames”). Maar soms ook compleet iets anders.

Familieportret - 'Our love never ends'      
'Susan, mijn moeder vind jou schilderijen fantastisch mooi! Nu wil ik haar graag verassen met een schilderij en zou daar graag ons gezin op terug zien. Mijn vader was wielrenner en is helaas overleden, mijn moeder met haar sieraden, mijn dochter, onze hond en natuurlijk ik zelf. Kun jij dat voor ons verbeelden naar een schilderij?'


Deel dit bericht
Familieportret als KUNST

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks mijn vrolijke nieuwsbrief met aanbiedingen, tips en nieuws.