Op zoek naar het perfecte kunstwerk?
Download gratis tips!

BORSTKANKER - UPDATE

07-06-2017

06-06-2017
Nu twee maanden geleden deelde ik met jullie dat ik borstkanker heb. Ik wist dat toen zelf ook nog niet zo lang. Inmiddels is er veel gebeurd. Ik heb een borstbesparende operatie ondergaan. De gehele tumor is hiermee verwijderd en mijn lymfen bleken schoon te zijn. De afgelopen weken ben ik dagelijks op en neer gereden naar het ziekenhuis in Delft voor bestralingen. Volgende week is gelukkig de laatste, want ik heb hier toch best wel last van gehad. Ook ben ik inmiddels begonnen met de hormoontherapie en ook deze medicatie brengt de nodige klachten met zich mee. Wel positief is dat ik toch geen chemotherapie hoef, een flinke last van mijn schouders. Ik heb dus mijn ups en downs, maar kan in ieder geval nog steeds lekker werken. Dat is fijn, want achter mijn schildersezel ben ik toch het gelukkigst. 

28-04-2017
Toen ik in de vorige nieuwsbrief deelde dat ik borstkanker heb werd ik door jullie overspoeld met verschrikkelijk lieve reacties, steunbetuigingen en zelfs kaarten en bloemen. Onwijs bedankt daarvoor! Ik wil jullie dan ook graag op de hoogte houden van de situatie.

Inmiddels ben ik geopereerd en de dat is goed gegaan. De arts heeft de hele tumor kunnen verwijderen en mijn lymfeklier was schoon. Ook herstel ik goed van de operatie.

Wel staat mij nog een flink traject te wachten. Binnenkort beginnen een aantal weken van dagelijkse bestralingen. Daarna volgen nog een meerdere maanden chemo én jaren aan hormoontherapie. Met name tegen de chemo zie ik wel op. Maar gelukkig zijn de vooruitzichten na de behandelingen goed. Ik zet dus weer de schouders eronder en ga er tegenaan.

31-03-2017
Bij de opening van mijn galerie in Vlaardingen verkocht ik o.a. schilderijen, bekers en een tafeltje waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon ging. Nu is het 2,5 jaar later en moet ik jullie helaas mededelen dat ik zelf borstkanker heb. Twee weken geleden ontving ik deze diagnose. Een operatie en verdere behandelingen zullen spoedig volgen. Ik ga niet bij de pakken neerzitten, maar er alles aan doen om deze ziekte te verslaan. Al mijn projecten zullen in ieder geval voor voldoende afleiding zorgen.

Deel dit bericht
BORSTKANKER - UPDATE

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks mijn vrolijke nieuwsbrief met aanbiedingen, tips en nieuws.