Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief NOVEMBER 2020
De feestdagen komen eraan, dit jaar anders dan anders, maar dat is juist een reden om elkaar te verwennen met iets bijzonders. Daarom een héle leuke aanbieding en een aantal tips voor originele en unieke cadeau's.   

Ook heb ik een aantal leuke schilderijtjes in de galerie met licht beschadigde lijstjes die afgeprijsd zijn. Dus loop gezellig een keer bij mij binnen.

AANBIEDING - GRATIS LIJSTJE


Tot en met 31 december 2020 krijg je bij één van deze wandobjecten, met schattige honden en katten, een mooi zwart houten baklijstje cadeau. 

Keramiek, 
15 x 15 cm, oplage 100

Bekijk hier de kattenserie.
Leuk los of als setje en een origineel cadeau! Bestel hier of via info@susanruiter.nl.

THE KING OF DOGS


'Susan, wij zijn gek op Amerika, zijn ooit in Graceland en in Las Vegas geweest. Toen ik jouw schilderijen voorbij zag komen zag ik het al helemaal voor me, onze Franse Bulldog, Elvis Gradje, door jou geportretteerd in de Elvis stijl!'

The King of dogs

Acryl op linnen
85 x 120 cm

Lees hier meer over de
Animalicious Art techniek.

CADEAUTJES


JAWEL, ook voor een mooi uniek, maar betaalbaar cadeautje, kun je bij mij terecht. Een geluksvisje, een kleurrijke kalender, assamblagekunstwerk, een cadeaubon enz.

Of laat een leuk persoonlijke aquarel maken. Tot eind december van €199 voor € 149.

ZONDE EN ONNODIG


Je woning is helemaal ingericht in de stijl die jij mooi vindt, de meubels matchen en de woonaccessoires maken het compleet. Of toch niet? Je mist nog kunst! Kunst is voor iedereen, maar wordt heel vaak vergeten in een interieur en dat terwijl het zoveel toevoegt aan het perfecte plaatje.

Wanneer je naar écht verfijnde interieurs kijkt, zie je altijd kunst aan de muur hangen. En dat is niet zonder reden: kunst voegt karakter, klasse en gezelligheid toe aan je woning en geeft het iets persoonlijks. Toch wordt kunst vaak vergeten, of vind je reproducties of posters in een huis of bedrijf. Zonde en onnodig vind ik dat. Zeker omdat je ook gebruik kunt maken van de kunstuitleen. Probeer je de ruimte hiernaast maar eens voor te stellen zonder schilderij, dan mis je toch iets?!

Kan ik jou ergens blij mee maken? Of wil je gewoon antwoord op een vraag? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met me op te nemen.

JAARKALENDER 2021


JOEPIE!! Hij is er weer. De oplage is beperkt, dus bestel hem snel!
Klik hier voor een overzicht en om te bestellen.

Heb je liever een verjaardagskalender? Leuk nieuws, want die zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Bekijk ze in de shop.

O
ok leuk als cadeau.

MOOIE REVIEW


Vandaag 7 oktober 2020 was het zover: Susan kwam ons schilderij 'A day with a smile' afleveren en ophangen. Het is echt precies zoals wij het ons hadden voorgesteld, TOP. Alleen het aanloop proces is al een belevenis. Eerst ......... LEES HIER VERDER

Wil jij ook een schilderij met jouw huisdier of een ander persoonlijk thema? Ik denk graag met je mee.

I TOOK THE PLUNGE


Is het geen schatje dit ovale schilderijtje van dit dametje in het water. Kom gezellig langs en bekijk hem in het echt. De koffie/thee staat klaar.


I took the plunge
Acryl op paneel
24 x 30 cm

KUNSTUITLEEN


Kunst huren vanaf €10 per maand Ik vind dat originele kunst bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom kan je bij mij al een schilderij huren vanaf €10 per maand. Op deze manier kun je kunst bijvoorbeeld ook rustig een periode uitproberen, om te zien of het wel aan je wensen voldoet.

Besluit je het schilderij hierna te kopen? Dan wordt alle betaalde huur van de verkoopprijs afgehaald. Wanneer je toch liever een ander kunstwerk wilt, blijft er nog 40% van alle betaalde huur staan, wat weer in mindering gebracht wordt bij aankoop van het andere schilderij. En zelfs het resterende bedrag mag in termijnen worden betaald (zie hier).

Weten hoeveel het schilderij dat jij op het oog hebt per maand kost? Vraag het me.

Agenda

NOVEMBER
GALERIE SUSAN RUITER
Hoogstraat 125, Vlaardingen

Expositie:
Edith madou
Bert Vernooij
Robert Daalmeijer
Ria Koreman
Miranda Obbens
Susan Ruiter
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?