Reviews

Simone en Leo


Altijd hadden wij al de wens om een schilderij van Susan aan de wand van onze woonkamer te hebben. Toen mijn lieve vrouw Simone 50 jaar werd, was dit voor mij de uitgelezen kans om haar hiermee te verrassen. Op een middag bij Susan naar binnen gestapt en gevraagd of zij hier haar creativiteit op los kon laten. Wat moest er allemaal op komen? Natuurlijk Simone met haar mooie rode krullen, een paard, (Simone en paarden = 1), onze 2 katten en de hond die wij binnenkort krijgen. Susan heeft 2 schetsen gemaakt en er sprong er 1 voor mij uit. Na een aantal weken was ons schilderij "Good company" geboren. Mooi, vrolijk, kleurrijk en enorm creatief was het resultaat van deze opdracht. Toen ik samen met Simone het atelier binnen kwam en er tranen over haar wangen rolden toen ze het schilderij zag, wist ik dat dit de goede keuze was geweest. Dus bent u op zoek naar "echt" iets moois en creatiefs voor in uw woning dan bent u bij Susan Ruiter aan het juiste adres!!! Susan, enorm bedankt. Met Simoon en jouw schilderij heb ik "Good company"!!

Sil M


Susan Ruiter is een kunstenares die ik al zeker 15 jaar volg. Heb het geluk gehad om van 2 van haar mooie werken te genieten in mijn vorige woning, waar ik de ruimte voor haar mooie grote werken had! Nu gaat mijn dochter met haar vriendje samenwonen en hotel mama verlaten! Ik dacht gelijk aan Susan om iets moois voor hen te maken! Het resultaat is geweldig! Ik kan Susan van harte aanbevelen. Niets is te véél moeite. Ze denkt mee en als je ergens over twijfelt wordt het veranderd! Een geweldige mooie vrouw én artiest.

Karen Hoekstra


Ik had al een schilderij en een beschilderd kastje van Susan, maar vandaag ging mijn grote wens in vervulling: een schilderij speciaal voor mij gemaakt. Susan voelt precies aan wat je wilt, en blijft sowieso net zolang schetsen totdat het helemaal naar je zin is. En dan overtreft het resultaat alsnog je hoog gespannen verwachtingen. De kleuren, de details, de afwerking, alles! Mijn hele kamer heeft een boost gekregen door het prachtige schilderij “Crazy Cat Lady”. Ik kan er uren naar kijken en ga er de rest van mijn leven van genieten. Dank je wel Susan ❤️

Wanda&EdWij vroegen Susan om een schilderij te maken van onze dieren en onze nieuwe woonomgeving. Daar is zij wonderwel in geslaagd. Het resultaat is een kleurig schilderij, geheel in de Susan-stijl, waar we heel blij mee zijn!

Harry en Berlinda (België)Dikke dank je wel voor het super leuke schilderij, wat een verrassing… Het is het mooiste verjaardagsgeschenk ooit. Je hebt Pebbles perfect geschilderd , Ik vind de kleuren zoooooo mooi . Iedere dag puur genieten. Dank je wel lieve Susan
123456789101112131415

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl

Plan route

Privacystatement
Openingstijden

Tijdelijk aangepaste openingstijden
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733