Reviews

Karen Hoekstra


Ik had al een schilderij en een beschilderd kastje van Susan, maar vandaag ging mijn grote wens in vervulling: een schilderij speciaal voor mij gemaakt. Susan voelt precies aan wat je wilt, en blijft sowieso net zolang schetsen totdat het helemaal naar je zin is. En dan overtreft het resultaat alsnog je hoog gespannen verwachtingen. De kleuren, de details, de afwerking, alles! Mijn hele kamer heeft een boost gekregen door het prachtige schilderij “Crazy Cat Lady”. Ik kan er uren naar kijken en ga er de rest van mijn leven van genieten. Dank je wel Susan ❤️

Wanda&EdWij vroegen Susan om een schilderij te maken van onze dieren en onze nieuwe woonomgeving. Daar is zij wonderwel in geslaagd. Het resultaat is een kleurig schilderij, geheel in de Susan-stijl, waar we heel blij mee zijn!

Harry en Berlinda (België)Dikke dank je wel voor het super leuke schilderij, wat een verrassing… Het is het mooiste verjaardagsgeschenk ooit. Je hebt Pebbles perfect geschilderd , Ik vind de kleuren zoooooo mooi . Iedere dag puur genieten. Dank je wel lieve Susan

Helene Boer


Ik was al lange tijd op zoek naar een schilderij voor aan de muur bij de eettafel. Al langere tijd volgde ik het werk van Susan, met name "De dikke dames". Ik twijfelde erg over de afmetingen van het schilderij en daarom was het erg fijn dat Susan met een aantal doeken thuis langs wilde komen. Het verrassende hierbij was dat het grootste schilderij het beste bij de kamer paste. Het is nu net alsof de dames bij ons aan tafel zitten!

Javier Campos


Susan heeft voor mijn vrouw de "Mi belleza" illustratie gemaakt en het is een van de beste cadeaus voor mijn vrouw geweest. Ze is er super blij mee. Ik hou van de manier waarop Susan werkt ... het idee ... de schets ... de manier om contact te maken met haar en haar vriendelijkheid. Ik ga in de toekomst zeker om nog een werk vragen. Het is een geweldig verhaal dat ik je aanbeveel om het te doen. Bedankt Susan!
1234567891011121314

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl

Plan route

Privacystatement
Openingstijden

Tijdelijk aangepaste openingstijden
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733