Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief OKTOBER 2022
AARZELEND stapte ik naar binnen ... 🙈 🙈 🙈

PODCAST


Op een vroege druilerige september ochtend reed ik richting Amersfoort. Gelukkig ging onderweg de zon schijnen en kwam ik op tijd aan bij een stralende Ester Krook, van Business Goede Geregeld, die mij had uitgenodigd voor deelname aan haar podcast '40+ en ondernemend'.  Hét podcast kanaal voor 40+ ondernemende vrouwen die een missie hebben en iets moois toevoegen aan deze wereld.

Binnenkort staat deze aflevering op Spotify, maar tot dan kun je alle andere inspirerende afleveringen alvast beluisteren.

SEXY LEGS in opdracht


Ik ben héél erg benieuwd hoe dit schilderij straks staat. Ik mocht het in opdracht maken en volgende week ga ik het persoonlijk bij de klant afleveren. 

Wil je het schilderij alvast in zijn geheel bekijken? Klik dan even op de foto.

JOUW BEDRIJF in beeld?


'Aarzelend stapte ik het bedrijf binnen .... ik had een afspraak. De receptioniste vroeg mij om plaats te nemen in de wachtruimte. Ik loop naar binnen en nam, wat rillerig, plaats. Kennelijk was ik toch lichtelijk nerveus. Daarom probeerde ik wat afleiding te zoeken en wierp een blik op de muren. Die zijn kaal, met hier en daar een informatieve poster. Ik zie niets wat mij inspireert of dat mij meer vertelt over het bedrijf.'


En dat is een gemiste kans. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het als je een inspirerende ruimte binnen stapt? Een uniek en persoonlijk schilderij vult de ruimte aan, geeft de klant vertrouwen, inspireert het personeel en is rustgevend voor een patiënt.

Op de foto zie je een schets als voorbeeld. Zo kan ik in een geschilderde collage jullie verhaal vertellen. Welke ruimte binnen jouw bedrijf kan wel wat kleur gebruiken? Vertel het me met een foto en ik maak een vrijblijvende schets.
'Susan, we zijn heel bij met het schilderij dat je voor ons gemaakt hebt. In eerste instantie was dit ......' Klik op de foto.

Denk je erover om jouw interieur aan te vullen met iets bijzonders, maar heb je nog een aantal vragen. B.v.:
  • Een schilderij kopen of huren?
  • Wat is de kunstkoopregeling?
  • Hoe hoog hang ik het schilderij?
  • Ga ik naar een galerie of de kuntenaar?
  • Hoe maak ik het schoon? 
⁠⁠
Kom dan bij mij langs en ik help je of klik op de foto en download mijn TIPS ➡ 

HOOG BEZOEK!

Elk jaar kijk ik er weer naar uit! Het bezoek, van de PABO studenten van de Thomas Moore Hogeschool, aan mijn atelier. 

Ze zijn altijd erg geinteresseerd en zitten vol vragen en bedenken er spontaan tijdens het bezoek nog veel meer. Het is altijd bijzonder mooi om hun kijk op kunst in een uur te zien groeien.

Ze genieten van een week vol bezoekjes aan muzikanten, theaters, musea’s, kunstenaars enz. Vaak geven ze zelf aan het einde van het bezoek al aan dat ze kunst en cultuur hoog op hun les agenda gaan zetten. Hoe mooi is het dat wij ze in zo'n korte tijd kunnen inspireren. 

Zo’n kunst & Cultuur project week mag, wat mij betreft, bij meer opleidingen op de agenda komen! Want door het te ervaren hoe leuk het is, gaan de studenten het zelf weer overbrengen aan de volgende generatie. 

Bedankt voor de leuke middag!

LEUK NIEUWS!


Ik mag Carina Klerk gelukkig maken!! Zij heeft meegedaan aan de actie tijdens het atelierweekend en heeft het schilderijtje gewonnen.

Kom je het bij mij ophalen Carina? 

Agenda

Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?