Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Juli 2020
Ook deze maand laat ik jou graag weer alle projecten zien waar ik aan werk of die ik afgeleverd heb. En ehhh ... ik ben elke zaterdag (11.00 - 17.00 uur) weer geopend, dus kom gezellig bij me langs.

HEADER: Benieuwd naar het schilderij uit de Animalicious Art serie in de header? Of de mogelijkheid om jouw eigen dier te laten portretteren? Klik hier.

FAMILIEPORTRET


Deze knots van een familieportret ga ik vandaag bij de klant afleveren. Hier zie je een stukje  van het schilderij waar veel persoonlijke details in verwerkt zijn. Klik snel door om te kijken hoe alle 6 familieleden geportretteerd zijn.

Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn met jouw gezin, huisdieren of andere samenstelling? Vraag het mij gerust.

DAPPERE BRITT


Yeahhh, ik mocht voor onze kleurijke en gezellige Vlaardingese contentmarketeer Britt Planken (Dappere Britt) dit leuke ontwerp uitwerken tot dit knotsgekke schilderij. Een weerspiegeling van Dappere Britt: vrolijk, creatief en met het hoofd in de wolken.

OOGSTRELENDE OBJECTEN


De komende maanden exposeer ik de geweldige kunstobjecten van Miranda Obbens. De  objecten zijn uniek en handgemaakt met behulp van gevonden voorwerpen die Miranda op gevoel verwerkt tot Assemblage Art. Recyclen is dan ook belangrijke sleutel voor haar.

Haar werken zijn spannend en verrassend en de objecten zijn een speeltuin voor de ogen, het trekt je aandacht in alle verschillende richtingen. Heerlijk om bij te dagdromen.

Loop op zaterdag (11.00 - 17.00 uur) gezellig even binnen om haar werk te bewonderen.

INTERVIEW MAGAZINE


Wouw!! Wat een mooi artikel weer in het magazine 'Me &My Cat' en 'Me & My Dog'. Nieuwsgierig? Lees het hele interview en andere publicaties hier.
JE BENT ELKE ZATERDAG (OF OP AFSPRAAK) WELKOM TUSSEN 11.00 en 17.00 UUR.

HANDMADE WITH LOVE


'Susan, ik zou mijn vrouw met haar verjaardag graag verassen met een mooi schilderij van jou. Ze is creatief en is vaak te vinden achter haar naaimachine en ze is gek op hoeden.'

'Handmade with love'
Zwart/wit schets
43 x 33 cm

YOU'RE SPECIAL


'Susan, kun jij voor mijn lieve zus, onze ceremoniemeester, een cadeau maken om haar te bedanken voor haar inzet?"'

GALERIE HET OUDE RAADHUIS


Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland in de mooie dorpskern van Haamstede vind je bij de gezellige galerie Het Oude Raadhuis de komende maanden ook een aantal van mijn schilderijen.

In het witte statige huis, (voorheen gemeentehuis) kun je, onder het genot van een koffie uit de Baristahoek, genieten van de bronzen sculpturen van Joop van Nugteren en kunst van andere hedendaagse kunstenaars.

Galerie Het Oude Raad huis
Ring 6, Burgh Haamstede
www.galeriehetouderaadhuis.nl

LOVELY DAY


Dit schilderij 'Lovely Day' is onderweg naar Lima (Peru) en wordt hoop ik snel afgeleverd. Speciaal voor de klant maakte ik dit ontwerp van een dame op het strand samen met haar drie yorkshire terriers.

Wereldwijde verzending is mogelijk.

BEDRIJFSFILM


Vorige week kwam Arend van der Salm (fotografie/bedrijfsfilms) een dag met zijn camera's langs om voor mij een bedrijfsfilm te maken. Een hele leuke dag, maar ik ben zeker geen carierre als actrice misgelopen :). Dus binnenkort gaat hij in premiere... en kun je een kijkje nemen in mijn atelier, galerie, mee naar een bezoek bij de klant en meer!

Agenda

JULI

GALERIE SUSAN RUITER
Hoogstraat 125, Vlaardingen

Expositie met het werk van:
  • Edith madou
  • Miranda Obbens
  • Susan Ruiter

GALERIE HET OUDE RAADHUIS
Ring 6, Burgh Haamstede

ART FACILITATOR MARION HOOGERS

Poppestraat 5
Sint Willebrord
www.artfacilitatormarion.com/artists
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?