Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Juni 2019 Zijn jullie ook zo aan het genieten van het zonnetje dat zich al regelmatig lekker laat zien? Afgelopen maand was een drukke maand met onder andere de Open Ateliers Vlaardingen met de officiele opening bij mij in de galerie. De komende maand is qua planning iets rustiger, al is dat aan deze goed gevulde nieuwsbrief niet te zien. Lees dus maar snel verder.

Ramon de Rond Toernooi

Jaarlijks wordt in Vlaardingen het Ramond de Rond voetbaltoernoei gehouden. Vrienden van de overleden Ramon de Rond organiseren dit toernooi ter nagedachtenis aan hem. En om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Hier wordt jaarlijks ook een veiling bij georganiseerd. Waar ik dit jaar het schilderij hiernaast voor heb gedoneerd. Alle opbrengsten gaan dit jaar naar KiKa (Kinderen Kankervrij).

Bieden op dit schilderij of op één van de andere items uit de veiling? Klik dan snel hier.

Expositie Van Capellenhuis

Binnenkort exposeer ik in het prachtige Van Capellenhuis georganiseerd door FIrst Class Art in mijn oude woonplaats Capelle aan den IJssel. In het historische gebouw wordt een expositie geörganiseerd met de naam 'Girlpower' en dankzij Janny Vos kunst mag ik hieraan deelnemen. Op woensdagavond 12 juni vanaf 20:00 uur zal een feestelijke opening van de expositie plaats vinden. En ook jij bent daar natuurlijk van harte welkom!

Schilderworkshops

Ik ben inmiddels hersteld van mijn operatie en voel me (met ups en downs) weer wat beter. Om die reden werd het dan ook tijd om weer schilderworkshops in te plannen. Er zijn twee nieuwe data:

- zaterdag 2 november (VOL)
- zaterdag 14 december

Ook voor zaterdag 14 december zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar. Dus zorg dat je er op tijd bij bent om een plekje te reserveren. Meer weten over de schilderworkshops? Bekijk dan deze pagina op mijn website.
Een plaatje!! Echt TOP Susan!! The beach babes zijn thuis!

- Quote eigenaren vanuit Spanje

Sigarendoosjeskunst

Al eerder vertelde ik jullie dat ik een aantal oude sigarendoosjes beschilderd had. Inmiddels zijn er daar weer een paar bij gekomen. De sigarendoosjes kun je overal neerzetten, bijvoorbeeld op een dressoir, plankje of nachtkastje. Zo heb je een origineel kunstwerk staan. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven. Meer van dit werk zien? Kijk dan eens op mijn instagram / facebook pagina of natuurlijk op mijn website.

Internationale opdrachten

In de afgelopen maand heb ik twee onwijs leuke opdrachten mogen maken voor het buitenland. Ik heb een schilderij gemaakt voor een Amerikaanse dame, geïnspireerd op een foto van haar bij een telefooncel in Londen. En ik heb het leuke werk hiernaast mogen maken voor een mevrouw uit Sicilië. Ze wilde een afbeelding van zichzelf met haar kat in een Siciliaans landschap.

Mark Isarin

Naast de schilderijen van Carry van Delft en de keramieken van Edith Madou, zal deze maand ook de fotografie van Mark Isarin bij mij in de galerie te zien zijn. Hij exposeert bij ons met foto's uit zijn serie 'Dreams' bestaande uit, je raadt het al, mensen die (dag)dromen. 

Blog: Kunst in opdracht laten maken: hoe werkt dat?

Bij veel kunstenaars kun je niet alleen de kunst kopen die zij zelf al hebben gemaakt. Maar kun je ook een schilderij of beeld in opdracht laten maken. Op die manier heb je (tot bepaalde hoogte en wisselend per kunstenaar) ook invloed op het formaat, de onderwerpen en de kleuren van jouw kunstwerk. Zo kun je dus een persoonlijk schilderij of beeld laten maken, door er persoonlijke details in te laten verwerken. Of misschien wil je wel een .... (lees verder)

Agenda

JUNI

Woensdag 12 juni
Opening expositie 'Girlpower'
@Van Capellenhuis - Capelle aan den IJssel

Mijn exposities:
Restaurant SED - 's Gravenmoer
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp
Van der Wal interieurs - Leerdam

Exposanten bij mij:
Carry van Delft
Edith Madou
Mark Isarin
JULI

Mijn exposities:
Restaurant SED - 's Gravenmoer
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp
Van der Wal interieurs - Leerdam

Exposanten bij mij:
Carry van Delft
Edith Madou
Mark Isarin
AUGUSTUS

Mijn exposities:
Restaurant SED - 's Gravenmoer
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp
Van der Wal interieurs - Leerdam

Exposanten bij mij:
Carry van Delft

Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?