Professionele schilderworkshop in Vlaardingen of op locatie.


Lijkt schilderen je leuk, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schilder je al en wil je graag nieuwe technieken leren? Of wil je gewoon kunnen zeggen dat je dat leuke schilderij in huis zelf gemaakt hebt? Ik deel mijn kennis graag met jou in mijn galerie in Vlaardingen (of op locatie) tijdens één van mijn schilderworkshops.

Een doek beschilderen is geweldig en ontspannend om te doen, maar een hele uitdaging zonder de juiste ervaring en technieken. Tijdens de professionele schilderworkshop begeleid ik je door het hele proces en leer ik je alles over materiaal- en kleurgebruik, vlakverdeling, vormgeving en andere vaardigheden.

Tijdens deze 7 uur durende schilderworkshop beschilder je een middelgroot doek met acrylverf. Tussendoor gaan we gezellig lunchen bij een authentiek Italiaanse lunchroom.

Door de groepen klein te houden kan ik iedereen persoonlijke begeleiding op niveau bieden. Hierdoor is de schilderworkshop geschikt voor zowel gevorderden als beginners. Je kunt je alleen of samen met vrienden/familie/collega’s opgeven voor de workshop. Maar ook een workshop cadeau geven, of een schilderij als cadeau voor iemand maken is natuurlijk erg leuk.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Op de hoogte blijven van nieuwe workshopdata, aanbiedingen, acties etc.? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Deelnemers: "We zijn helemaal enthousiast thuis gekomen! We hebben veel geleerd en zijn erg geïnspireerd. Je ziet ons echt terug!"
Klik hier om meer recensies van schilderworkshops te lezen.

Wat krijg je bij de schilderworkshop?

•   Katoenen doek van 60x60 of 50x70 cm
•   Gebruik van benodigde schildermaterialen
•   Persoonlijke begeleiding op niveau
     voor beginners én gevorderden
•   Koffie met lekkers
•   Luxe lunch bij Italiaanse lunchroom
•   Eigen kunstwerk gaat met je mee naar huisVrij schilderen

Tijdens de workshop gaan we jouw eigen ontwerp omzetten naar een schilderij. Je kunt zelf wat voorwerk doen en je laten inspireren; verzamel bijvoorbeeld mooie ...

Contact >


Workshops voor groepen

Op zoek naar de ideale activiteit voor een vrijgezellendag, teamuitje of vriendinnendag. Ik maak graag een creatief programma op maat. Dit is m...

Contact >

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl

Plan route

Privacystatement
Openingstijden

Tijdelijk aangepaste openingstijden
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733