Op zoek naar het perfecte kunstwerk?
Download de tips!

SUSAN RUITER DECOREERT HONDENDROLLEN VOOR EXPOSITIE

09-03-2018

Vlaardingse kunstenares decoreert hondendrollen voor expositie.


De Vlaardingse kunstenares Susan Ruiter heeft vrijdagochtend vlaggetjes in hondendrollen door het hele centrum gestoken om aandacht te vragen voor haar expositie ‘It is raining cats and dogs’.

De galerie van Susan Ruiter bevindt zich op de Hoogstraat in het centrum van Vlaardingen. Vanaf vrijdagavond is hier de thema-expositie ‘It is raining cats and dogs’ te zien. Voor de expositie hebben 8 kunstenaars, waaronder Susan zelf, kunstwerken gemaakt met katten en honden. De kunstwerken lopen uiteen van realistische en figuratieve schilderijen, tot bronzen en keramieken beelden.
 
Op  vrijdagavond wordt vanaf 17:00 de feestelijke opening van deze expositie gegeven. Waar iedereen van harte verwelkomd wordt met een hapje en een drankje. Om hier aandacht voor te vragen heeft de kunstenares iets ludieks bedacht. In die vervelende hondendrollen op straat, prijken nu vlaggetjes met hierop de tekst: “Wel een huisdier, maar niet de lasten? Bezoek de katten/honden expo in galerie Susan Ruiter”.

 

Mensen die niet op vrijdagavond naar de galerie kunnen komen, hebben nog tot eind juni de tijd om de expositie te bezoeken. Dit kan op donderdag – zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur, of op afspraak.


 

Deel dit bericht
SUSAN RUITER DECOREERT HONDENDROLLEN VOOR EXPOSITIE

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks mijn vrolijke nieuwsbrief met aanbiedingen, tips en nieuws.