Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2022

THIS IS OUR HAPPY PLACE!


Klant: 'Susan, wil jij onze hond portretteren? Het is een cadeau voor mijn vriendin die 50 wordt. Het zou leuk zijn als wij er ook op staan. Wij gaan graag naar Texel en de houding van Boris moet kenmerkend zijn omdat hij door een operatie aan zijn heup altijd een beetje scheef zit.'

Ehhhh maar waar zijn Boris en zijn baasjes dan? Klik even op de foto en je ziet het hele schilderij en hoe mooi hij in het interieur past!

IK ZOU JOU HEEEEEEEEL GRAAG ZIEN!!


Zie ik jou volgend weekend? Dan kunnen we bijkletsen en kun je genieten van veel kunst. Want tijdens de Open Atelierroute staan de kunstenaars, speciaal voor jou, naast hun ezel in plaats van erachter.

Bij mij exposeren ook: Jolanda Twaalfhoven, Annemarie Kattenstaart, Miranda Obbens, Edith Madou, Jasper Hulshoff Pol, Marjolein Grotenhuis en Ria Koreman. 

Start de route op zaterdag 10 en zondag 11 september (11.00 tot 17.00 uur) bij mij aan de Hoogstraat 125 in Vlaardingen en maar er een gezellige dag van. De routefolder kun je bij mij meenemen.

P.s. Ik heb een HELE leuke WINACTIE waar je aan mee kunt doen ;)

FESTIVAL ONDER DE LINDEN


VANDAAG!
Kunst, muziek, brocante en straattheater, in en rond de grote kerk.

Zaterdag 3 september (vanaf 13.00 uur) en loop je gezellig ook even bij mij langs? Ik ben zelf vandaag tot 16.00 uur geopend. Klik op de foto voor meer informatie over het festival.

REVIEW


Lieve Susan, Wat genieten wij van onze “Sunny joyride”!!!! Wij maakten vorig jaar kennis met elkaar en vroegen jou om een persoonlijk schilderij te maken.
Belangrijk voor ons is onze geboorte plaats, onze grote liefde Charlie de labradoodle en onze andere liefde Bella, de fiat 500 cabrio. Na wat aanpassingen aan de hand van de schets was het schilderij begin april klaar. Dankjewel Susan!!!
Alfred, Petra en Charlie

MUSTHAVES


WOUW wat heb ik weer gave, originele ontwerpen binnen gekregen! Bijvoorbeeld deze unieke (assemblage art) huisjes van Miranda Obbens.

Kom je ze SNEL bij bewonderen??

Agenda

Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?