Workshops voor groepen

Op zoek naar de ideale activiteit voor een vrijgezellendag, teamuitje of vriendinnendag. Ik maak graag een creatief programma op maat. Dit is mogelijk voor zowel grote als kleine groepen in mijn galerie in Vlaardingen óf op locatie.

Zo kun je bijvoorbeeld:
- schilderen in teams
- een (huwelijks) cadeau maken
- schilderen in een thema

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de invulling van de schilderworkshop: de locatie, het aantal deelnemers, organisatiekosten en eventuele aanvullende wensen. Graag maak ik een vrijblijvende offerte voor je op, of hoor ik het als je vragen hebt.

Deelnemers: Het was een onvergetelijke, leerzame en gezellige dag! Een absolute aanrader!

Contactformulier workshop

De workshop waar velen van de Korenbeurs bezoekers in geïnteresseerd waren komt er al snel aan!! Op woendag 13 juni van 10:30 tot 17:00 uur organiseer ik samen met Janny Vos Kunst een exclusieve schilderworkshop in hotel De Korenbeurs - Made. Tijdens de schilderworkshop begeleid ik je door het hele proces en leer ik je alles over materiaal- en kleurgebruik, vlakverdeling, vormgeving en andere vaardigheden. De focus ligt op het maken van je eigen ontwerp. Inspiratie mag opgedaan worden uit afbeeldingen, maar doel is om er wel iets \"eigens\" van te maken. Uiteraard help en begeleid ik je hier bij. De workshop kost €140 en daarvoor krijg je: • Katoenen doek van 60x60 of 50x70 cm • Gebruik van benodigde schildermaterialen • Persoonlijke begeleiding op niveau (voor beginners én gevorderden) • Koffie/thee/sapje met lekkers • Luxe maaltijdsalade in het restaurant • Eigen kunstwerk gaat met je mee naar huis Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail mij op: info@susanruiter.nl VOL = VOL (max. 10 deelnemers)

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl
Maak route

Privacystatment
Openingstijden

Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Andere dagen
Op afspraak: 06 13174733