SUSAN RUITER DECOREERT HONDENDROLLEN VOOR EXPOSITIE


08-03-2018

Vlaardingse kunstenares decoreert hondendrollen voor expositie.


De Vlaardingse kunstenares Susan Ruiter heeft vrijdagochtend vlaggetjes in hondendrollen door het hele centrum gestoken om aandacht te vragen voor haar expositie ‘It is raining cats and dogs’.

De galerie van Susan Ruiter bevindt zich op de Hoogstraat in het centrum van Vlaardingen. Vanaf vrijdagavond is hier de thema-expositie ‘It is raining cats and dogs’ te zien. Voor de expositie hebben 8 kunstenaars, waaronder Susan zelf, kunstwerken gemaakt met katten en honden. De kunstwerken lopen uiteen van realistische en figuratieve schilderijen, tot bronzen en keramieken beelden.
 
Op  vrijdagavond wordt vanaf 17:00 de feestelijke opening van deze expositie gegeven. Waar iedereen van harte verwelkomd wordt met een hapje en een drankje. Om hier aandacht voor te vragen heeft de kunstenares iets ludieks bedacht. In die vervelende hondendrollen op straat, prijken nu vlaggetjes met hierop de tekst: “Wel een huisdier, maar niet de lasten? Bezoek de katten/honden expo in galerie Susan Ruiter”.

 

Mensen die niet op vrijdagavond naar de galerie kunnen komen, hebben nog tot eind juni de tijd om de expositie te bezoeken. Dit kan op donderdag – zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur, of op afspraak.


 Deel dit bericht op:
Facebook Twitter Google LinkedIn EmailNieuwsbrief
Maandelijks gratis aanbiedingen, tips, nieuws en blogs ontvangen?
Exposities
Wilt u ook exposeren met het werk van Susan Ruiter?
Neem contact op


Galerieën
Werk van Susan Ruiter vindt u permanent bij een aantal nationale en internationale galerieën.
Bekijk galerieën


De workshop waar velen van de Korenbeurs bezoekers in geïnteresseerd waren komt er al snel aan!! Op woendag 13 juni van 10:30 tot 17:00 uur organiseer ik samen met Janny Vos Kunst een exclusieve schilderworkshop in hotel De Korenbeurs - Made. Tijdens de schilderworkshop begeleid ik je door het hele proces en leer ik je alles over materiaal- en kleurgebruik, vlakverdeling, vormgeving en andere vaardigheden. De focus ligt op het maken van je eigen ontwerp. Inspiratie mag opgedaan worden uit afbeeldingen, maar doel is om er wel iets \"eigens\" van te maken. Uiteraard help en begeleid ik je hier bij. De workshop kost €140 en daarvoor krijg je: • Katoenen doek van 60x60 of 50x70 cm • Gebruik van benodigde schildermaterialen • Persoonlijke begeleiding op niveau (voor beginners én gevorderden) • Koffie/thee/sapje met lekkers • Luxe maaltijdsalade in het restaurant • Eigen kunstwerk gaat met je mee naar huis Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail mij op: info@susanruiter.nl VOL = VOL (max. 10 deelnemers)

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl
Maak route

Privacystatment
Openingstijden

Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Andere dagen
Op afspraak: 06 13174733