Goede schildermaterialen

Kunst is een investering. En om er zeker van te zijn dat je hier jarenlang, zorgeloos van kunt genieten, werk ik alleen maar met schildermaterialen van goede kwaliteit. Zo schilder ik met goede acrylverf en mediums op linnen doeken en hebben al mijn grote werken een aluminium frame. Dit laatste voorkomt dat het frame ooit gaat werken, wat normaal gesproken een risico is, zeker wanneer het schilderij boven een warmtebron hangt. Ook het ophangen van het schilderij wordt een stuk gemakkelijker met dit frame. Doordat je de draad achter het schilderij in hoogte kunt stellen, hoef je nooit bang te zijn dat je schroef in de muur te hoog of te laag zit. Scheelt weer een paar gaatjes in de muur. Elk werk wordt voorzien van een laag UV-lak, dit zorgt ervoor dat schilderijen niet verkleuren door bijv. zonlicht. Ook kun je de schilderijen hierdoor voorzichtig afnemen met een licht vochtige doek.

Lees hieronder verder over de mogelijkheden om kunst te huren of in termijnen af te betalen.


Duurzame kunst huren vanaf €10 per maand

Ik vind dat originele kunst bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom kan je bij mij al een schilderij huren vanaf €10 per maand. Op deze manier kun je kunst bijvoorbeeld ook rustig een periode uitproberen, om te zien of het wel aan je wensen voldoet.

Besluit je het schilderij hierna te kopen? Dan wordt alle betaalde huur van de verkoopprijs afgehaald. Wanneer je toch liever een ander kunstwerk wilt, blijft er nog 40% van alle betaalde huur staan, wat weer in mindering gebracht wordt bij aankoop van het andere schilderij. En zelfs het resterende bedrag mag in termijnen betaald worden (zie hiernaast).

Weten hoeveel het schilderij dat jij op het oog hebt per maand kost? Vraag het me.

Kunst in termijnen betalen? Geen probleem!

Kunst kopen waar je zeker nog lang van kunt genieten, kan best een investering zijn. Daarom kun je ook in termijnen betalen. We maken dan samen een afspraak over de aanbetaling en over de periode waarin je het kunstwerk aflost. Omdat deze regeling bij mij rentevrij is bespaar je al snel veel geld.

Vraag me gerust naar de mogelijkheden.
De workshop waar velen van de Korenbeurs bezoekers in geïnteresseerd waren komt er al snel aan!! Op woendag 13 juni van 10:30 tot 17:00 uur organiseer ik samen met Janny Vos Kunst een exclusieve schilderworkshop in hotel De Korenbeurs - Made. Tijdens de schilderworkshop begeleid ik je door het hele proces en leer ik je alles over materiaal- en kleurgebruik, vlakverdeling, vormgeving en andere vaardigheden. De focus ligt op het maken van je eigen ontwerp. Inspiratie mag opgedaan worden uit afbeeldingen, maar doel is om er wel iets \"eigens\" van te maken. Uiteraard help en begeleid ik je hier bij. De workshop kost €140 en daarvoor krijg je: • Katoenen doek van 60x60 of 50x70 cm • Gebruik van benodigde schildermaterialen • Persoonlijke begeleiding op niveau (voor beginners én gevorderden) • Koffie/thee/sapje met lekkers • Luxe maaltijdsalade in het restaurant • Eigen kunstwerk gaat met je mee naar huis Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail mij op: info@susanruiter.nl VOL = VOL (max. 10 deelnemers)

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl
Maak route
Openingstijden

Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Andere dagen
Op afspraak: 06 13174733