Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief JUNI Het is zover! Deze maand mag ik u het eerste, door mij ontworpen, bronzen beeld tonen. Ik ben ontzettend trots op het mooie eindresultaat en heel erg benieuwd naar uw mening.

Een andere spannende vernieuwing is de eerste expositie met werk van verschillende kunstenaars die onlangs in mijn galerie van start ging. In de toekomst kunt u vaker werk van andere kunstenaars in mijn galerie bezichtigen. De exposities worden aangekondigd in de nieuwsbrief.

Veel leesplezier en tot snel,

Susan Ruiter

Vrienden van Ramon de Rond voor Kika

Voor het Vrienden van Ramon de Rond voetbal toernooi waarmee ook dit jaar weer geld ingezameld wordt voor KIKA heb ik een schilderij ter beschikking gesteld. Steun KIKA en biedt op dit schilderij of één van de andere items via www.ramonderondtoernooi.nl.

Vrienden van Ramon de Rond voor KIKA

Voor de veiling van het Vrienden van Ramon de Rond toernooi heb ik een schilderij ter beschikking gesteld. Steun KIKA en bied op één van de items via www.ramonderondtoernooi.nl.
Heeft u de vernieuwde website al bezocht? www.susanruiter.nl

Tassen, sieraden en meer

Tot eind juni exposeren in de galerie van Susan Ruiter diverse kunstenaars hun werk. 

TASSEN
Duurzame en hippe tassen en accessoires van Rotterdams design KEES zijn o.a. gemaakt van oude fiets-, autobanden en brandweerslangen.  

SIERADEN
Unieke en verrassende sieraden van edelsmid Mirjam Leeuwesteijn. Door te spelen met texturen en materialen ontstaan sieraden die tot de verbeelding spreken.

SCHILDERIJEN
Naast de exclusieve en kleurrijke schilderijen van Susan Ruiter kunt u ook het prachtige werk van de Vlaardingse kunstenaar Robert Daalmeijer bekijken.

Video bij de klant

Bekijk verkochte werken en/of opdrachten in deze prachtige video en zie wat kunst doet met een interieur!
Via de huur/spaarregeling is originele kunst voor iedereen bereikbaar.

HET PROCES – DEEL 3

Na de laatste fase van het proces, het patineren van het beeld, is de eerste dame klaar. Met grote trots zal het beeld vanaf 9 juni aan het publiek tentoongesteld worden. Vooraf is er, voor genodigden, een presentatie met een mooie introductie aanbieding.

Vrolijkheid en beweging zijn woorden die dit bronzen sculptuur ‘High Tea’ zullen kenmerken. Het beeld is uniek door zijn vele details waaruit het is opgebouwd en de beperkte oplage van 8 stuks. 

Wilt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de presentatie van dit exclusieve beeld? U kunt dit HIER aangeven en ontvangt dan een uitnodiging. 

Titel: ‘High Tea’
Formaat: 33 cm
Oplage: 8

Workshops

Ook in 2016 worden er door Susan Ruiter weer een paar leerzame en exclusieve workshops gegeven.

Tijdens een workshop vrij schilderen gaat u zelf aan de slag met een onderwerp naar keuze. Susan Ruiter begeleidt u individueel en op eigen niveau door het hele proces. De workshops worden gehouden in het atelier van Susan en er wordt op deze dag goed voor u gezorgd. U krijgt een heerlijke lunch bij een authentiek Italiaans restaurant en de hele dag koffie/thee en lekkers.

Aan het einde van de workshopdag mag u het eindresultaat mee naar huis nemen. Kosten: € 125,00 (incl. alle materialen, schilderdoek 60 x 60 cm, heerlijke Italiaanse lunch, drankjes en lekkers).

Kijk voor de data en aanmelden HIER.

Deelnemers: "We zijn helemaal enthousiast thuis gekomen! We hebben veel geleerd en zijn erg geïnspireerd. Je ziet ons echt terug!"

Logo 'Mooi by Saskia'

Voor beautysalon 'Mooi by Saskia' heeft Susan dit stijlvolle logo ontworpen. Het logo staat groot op de muur van de salon en is gebruikt voor de visitekaartjes, kopjes, website etc.

mooi bij Saskia
www.mooibijsaskia.com
Wat een rijkdom!! Zoveel mooie werken in huis. En geen enkele verveelt! Ze zijn stuk voor stuk waanzinnig!

Expositie Willemstad

Het was gezellig druk tijdens de opening van de expositie van Susan Ruiter bij Galerie Van Bellen Art in het gezellige Willemstad. In het pand van Van Bellen Art, die al jarenlang het werk van Susan vertegenwoordigt, is sinds kort ook Divine Xclusive (mode) gevestigd. De combinatie van kunst en mode blijkt een goede combinatie te zijn! 

Ook in juni kunt u de expositie nog bezoeken. De galerie is ook elke zondag geopend. www.vanbellenart.nl

Agenda

Juni
Galerie - Atelier Susan Ruiter
Expositie Tassen, sieraden, schilderijen

Presentatie bronzen Beeld 'High Tea'
Juli
Zomerexpositie ‘Rode Peper’
Galerie Sille
Oudewater
15 oktober
Schilderworkshop
9.30 tot 16.30 uur
Meldt u hier aan
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?