Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief JULI De zomer is begonnen! Helaas werkt het weer nog niet altijd mee, maar de vrolijke dames zijn er in ieder geval klaar voor. Gehuld in zomers gekleurde outfits reizen zij het land door op weg naar galerieën, exposities of hun nieuwe eigenaren.

Daarbij gaat de zomerexpositie van galerie Sille binnenkort van start. En mocht u even uit willen waaien in Scheveningen, dan kunt u daar de leuke expositie van Haringkoppen Verbinden bezoeken. U leest er alles over in deze nieuwsbrief.

Skyline Rotterdam

Zoals ik al eerder verteld heb, werd mij even geleden gevraagd een schilderij te maken van de skyline van Rotterdam. Na een bezoek aan de woning, waar we samen keken hoe groot het schilderij moest worden. En bespraken welke kleuren erin verwerkt zouden worden, ben ik aan de slag gegaan. En het schilderij hiernaast is het resultaat. Wat vinden jullie ervan?

Brons

Het unieke, gedetailleerde bronzen beeld 'High Tea' is eindelijk te bewonderen in galerie Susan Ruiter. De opening van het beeld is ondanks het warme weer goed bezocht en er kwamen erg veel positieve reacties van de gasten. Wilt u deze prachtige dame ook van dichtbij bekijken? Kom dan naar galerie Susan Ruiter aan de Hoogstraat 125 in Vlaardingen.

Het beeld kan ook op proef bij u thuis geplaatst worden en u kunt gebruik maken van de kunstkoopregeling. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Max Verstappen

Max Verstappen heeft historie geschreven door als jongste coureur ooit én als eerste Nederlander een Grand Prix te winnen in het Formule 1 wereldkampioenschap. Dit mooie schilderij, gemaakt van acryl op papier, geeft dit bijzondere moment prachtig weer.

Deze dame is inmiddels ingelijst en heeft een prachtig plekje bij iemand aan de muur gevonden.

Rode Peper

Op zaterdag 2 juli 2016 start bij galerie Sille in Oudewater een expositie met het thema Rode Peper. Schilderijen, fotografie en sculpturen zijn geïnspireerd op deze pittige rode groente. Ook Susan Ruiter heeft speciaal voor dit event een aantal schilderijen gemaakt. Er is een culinair terras, waarbij het eten, drinken én de live muziek aansluiten bij het thema Rode Peper. 

Iedereen is vanaf 12:00 uur van harte welkom op het terras met kunst, lunch en live muziek. Er zijn geen entreekosten. Het is aan te raden om rond luchtijd of einde middag vooraf een tafeltje te reserveren. De kosten bedragen € 25,- voor het reserveren van een tafel voor maximaal 5 personen (€ 5,- per persoon). U krijgt daar een drankje per persoon voor terug. Om 22:00 uur is het event afgelopen.

Aan een 'slecht weer scenario' is gedacht, er komt dan een tent voor het culinaire gedeelte, de muziek en het terras verplaatsen dan naar binnen in de grote galerie.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van galerie Sille.
"We zijn er echt onwijs blij mee!"

Coisas Loisas

Coisas & Loisas is een sfeervolle, Portugese lunchroom in Vlaardingen. In hun multifunctionele vergader-, lunch- of yogaruimte  zijn nu ook de dames van Susan Ruiter te zien. De schilderijen zijn speciaal voor deze ruimte ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met de kleuren, maar ook de verschillende functies van de kamer.

Haringkoppen Scheveningen

In samenwerking met de Stichting Haringkoppen Verbinden uit Vlaardingen en de Kunstenaars in het Statenkwartier presenteert Muzee Scheveningen een nieuwe tentoonstelling: Haringkoppen verbinden Vlaardingen en Scheveningen. De expositie is van 19 juni t/m 10 juli te bezoeken.

Ook Susan Ruiter heeft voor dit project een aantal unieke, handbeschilderde haringen gemaakt. Eén daarvan is te zien op de tentoonstelling in Scheveningen. Bent u als Vlaardinger of Vlaardings ondernemer geïnteresseerd in een haring? Susan Ruiter kan hem aan uw wensen aanpassen, zo kunnen er bijvoorbeeld de bedrijfskleuren of zelfs het bedrijfslogo aan toegevoegd worden. Een handbeschilderde haring is ook erg leuk als relatiegeschenk!

EK Atletiek

Van 6 tot en met 10 juli vindt het EK Atletiek plaats in Amsterdam. Susan Ruiter wenst alle deelnemers heel veel succes!

Agenda

Juli
Zomerexpositie ‘Rode Peper’
Galerie Sille
Oudewater

'Haringkoppen verbinden'
Muzee Scheveningen
Oktober
15 okt. - Schilderworkshop (vol)
29 okt. - Schilderworkshop
November
19 nov. - Schilderworkshop

9.30 tot 16.30 uur
Meldt u hier aan
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?