FOTO KUNST PROJECT - UPDATE

10-03-2019

11-03-2019
De eerste ontwerpen van het foto/kunstproject dat ik met Arend van der Salm ben gestart zijn af. Ik vind ze zelf fantastisch en ik heb van familie en vrienden al onwijs veel leuke reacties gekregen. Ik sta te popelen om ze aan jullie te laten zien. Maar wacht hier nog even mee, omdat ik denk dat we echt een uniek concept in handen hebben. En dit graag in één keer goed aan jullie willen presenteren.

Hopelijk kunnen we dit jaar nog een openingsexpositie organiseren en kan ik eindelijk van de dagen schreeuwen wat we samen gemaakt hebben. Ik kan in ieder geval niet wachten om er weer aan te werken.


08-02-2019
Zoals ik jullie al eerder heb verteld ben ik bezig met een kunstproject in samenwerking met fotograaf Arend van der Salm. Het idee is om foto en schilderkunst te combineren. Hiervoor heeft Arend al een leuke serie foto's gemaakt van karakteristieke honden. Afgelopen week heb ik de eerste (proef)foto's opgespannen op een doek en kan mijn gedeelte, het schilderen, dus beginnen. Erg benieuwd wat we er samen van gaan maken!

Deel dit bericht
FOTO KUNST PROJECT - UPDATE

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks mijn vrolijke nieuwsbrief met aanbiedingen, tips en nieuws.