Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief SEPTEMBER Ook deze maand hebben we speciaal voor u weer een nieuwsbrief gemaakt boordevol interessante informatie, spannende nieuwtjes én de eerste blog!

Tips and Tricks

  • Hang een schilderij niet te hoog, de beste hoogte is als je oog op het middelpunt van het schilderij valt.
  • Hang een schilderij niet in de felle zon of boven een warmtebron (haard, radiator). Dan gaan het doek en de lijst werken.
  • Een groot, indrukwekkend kunstwerk met veel lagen verf heeft geen lijst nodig, een klein schilderijtje of schets oogt echter veel exclusiever met een mooie lijst.

Aangepaste openingstijden

Wegens vakantie is de galerie de eerste twee weken van september alleen op zaterdag geopend:

Zaterdag 3 september    11:00 - 16:00
Zaterdag 10 september  11:00 - 16:00

Schilderen en koken in de Toscane

Lijkt het u niet heerlijk?! Een 4-daagse mini-vakantie in het Toscaanse zonnetje, genieten van Italiaanse maaltijden (volpension), wegwijs worden in de Italiaanse keuken tijdens kookworkshops van de mee reizende kok én onder begeleiding van Susan Ruiter schilderen in een zeer inspirerende omgeving!

In het weekend van 19 t/m 22 mei 2017 wordt dit voor 10-15 personen allemaal mogelijk gemaakt door Susan Ruiter en Wereldtours.

Verdere informatie kan per mail opgevraagd worden, wees op tijd want vol=vol!
"Nu kan ik vanuit mijn bad ook genieten van mijn favo kunstenares!"

Geheimpje...

Onlangs zijn we naar Voorhout gereden, voor niets minder dan een professionele fotoshoot. Susan mocht prachtige kleding uitzoeken, ging in de make-up en is schitterend op de foto gezet voor .... Ja, dat moeten we helaas nog even geheim houden. Eind september is de publicatie, dus houdt social media en de website goed in de gaten!

Nieuw werk bij Artipico

Bij galerie Artipico aan de Grote Markt in Schiedam is weer nieuw werk van Susan Ruiter te vinden. Galerie Artipico en Susan Ruiter hebben al een jarenlange, goede samenwerking en Susan Ruiter is dan ook goed vertegenwoordigd in de galerie. 

De galerie is geopend van woendsdag tot en met zondag én op afspraak. Kijk voor meer informatie op de website van Artipico.

Daarbij wordt op dit moment ook weer een expositie van Susan Ruiter in deze galerie gepland. Zodra een datum hiervoor bekend is, zal dit uiteraard terug te vinden zijn in de nieuwsbrief en op social media.

Brons in Beeld

Ook de tweede bronzen dame heeft een nieuw huis én een prachtig plekje gevonden. Het beeld staat in een huis waar ook twee schilderijen van Susan hangen én nog andere kunst te bewonderen is.

Titel: ‘High Tea’
Formaat: 32 cm
Oplage: 8

Het beeld is ook verkrijgbaar via de kunstkoopregeling. Informeer per mail naar de mogelijkheden of neem een kijkje op de website.

'Mindfulness Heaven' - Blog

"Mindfulness training, meditatie, yoga, ik heb het allemaal gedaan. Even tot rust komen en stress verminderen. Want in een wereld waarin alles en iedereen zo snel en efficiënt te werk gaat, is het nodig om regelmatig even bewust te ontspannen. Toch heb ik deze technieken steeds minder nodig, ik ben er namelijk achter dat ik in 'Mindfulness Heaven' werk. Ik ben omgeven door kunst en dat blijkt niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid. Regelmatig kijken naar kunst vermindert zowel stress, als kans op depressies! (Cuypers 2011) Bedrijven wordt tegenwoordig dan ook aangeraden om kunst op te nemen in hun pand, om de gezondheid, tevredenheid én productiviteit van hun werknemers te vergroten.
Nu kan ik natuurlijk moeilijk iedereen aanraden om bij een kunstenaar te gaan werken, maar wel om je leven te verrijken met kunst. En natuurlijk staan de deuren van galerie Susan Ruiter altijd open om even te komen ontspannen." - Mandy

Agenda

Oktober
15 okt. - Schilderworkshop (vol)
29 okt. - Schilderworkshop (vol)
November
19 nov. - Schilderworkshop
9.30 tot 16.30 uur
Meldt u hier aan

11 november - 13 januari
Expositie 'Italië' galerie Susan Ruiter
Feestelijke opening:
Vrijdagavond 11 november
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?