Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Haringkoppen Uw eigen unieke, handbeschilderde Vlaardingse haring?!

Speciaal voor u!

Bent u nog op zoek naar een uniek relatiegeschenk, geschikt voor die bijzondere klant of werknemer? Of wilt u écht Vlaardingse kunst toevoegen aan uw bedrijfsruimte? Een unieke haring, handbeschilderd door Vlaardings kunstenaar Susan Ruiter is wat u zoekt.

Aanpassen aan uw bedrijf?

Deze bijzondere haringen worden stuk voor stuk met veel aandacht beschilderd. Hierdoor is het ook mogelijk om de kleuren van de haring aan te passen aan uw bedrijfskleuren, of er zelfs uw bedrijfslogo aan toe te voegen.

Haringkoppen Verbinden

Wanneer u één of meerdere haringen aanschaft, steunt u hiermee de stichting Haringkoppen Verbinden. De stichting heeft als doel het bevorderen van de haring als icoon en trots van de stad, het imago van Vlaardingen te verbeteren en mensen, bedrijven en steden dichter tot elkaar te brengen.

Het idee is geboren door na te denken over het imagoprobleem van Vlaardingen. Met een verbindingsgeschenk geef je meer dan een cadeau. Je geeft een creatief geschenk met een doel. Hiermee hoop je de ontvanger te inspireren om samen op een creatieve manier verbindingen aan te gaan.

Susan Ruiter

Susan Ruiter is een gevestigde naam binnen de beeldende kunst. Zij exposeert veel en en haar werk is verkrijgbaar bij verschillende galerieën in binnen- en buitenland. Met een voorkeur voor humor, positiviteit en gezelligheid zijn de spetterende, grote en kleurrijke doeken een afspiegeling van het karakter van Susan Ruiter. De kenmerkende beelden van volle vrouwen, gecombineerd met prachtige felle en heldere kleuren brengen een eigen humoristische wereld tot stand. Ondersteund door verscheidene media-optredens /- verschijningen groeit de naamsbekendheid en het werk van Susan Ruiter in enorme vaart.

Nieuwsbrief

Om op de hoogte blijven van exposities, aanbiedingen en ander nieuws kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Agenda

Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?