Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief APRIL 2020 Ik hoop dat mijn kleurrijke nieuwsbrief jou een beetje afleiding geeft in deze vervelende tijd. Deze maand laat ik je graag een nieuwe serie zien, vertel ik je waarover ik een beetje verdrietig ben en andere nieuwtjes.

Sterrenbeelden


Ik heb deze leuke serie sterrenbeelden in aquarel gemaakt. Wil je jouw sterrenbeeld uitgewerkt in een ander formaat, techniek of kleurencombinatie? Dat kan natuurlijk ook.

Sterrenbeeld aquarel
Aquarel op paneel
18 x 24 cm
Incl baklijst blanc of zwart (zonder glas).

Tot 30 april a.s. krijg je €50 korting op een sterrenbeeld in aquarel €199. 
NU
€149 p.st. inclusief baklijst
Bekijk hier jouw sterrenbeeld in het groot zien of heb je interesse? Mail mij even.

VOORBEELD VAN STERRENBEELD 'TWEELING' AQUAREL OP PANEEL IN BAKLIJST
(BLANC OF ZWART)


Een beetje verdrietig


Ik ben een klein beetje verdrietig omdat mijn ontwerp niet gekozen is. Vorige maand heb ik dit ontwerp ingezonden voor een wedstrijd van een reisorganisatie die een creatief, uniek, grappig en opvallend ontwerp zochten. The Mindoffice heeft mij geholpen om dit ontwerp te maken en in te sturen. Ons leek dit ontwerp met mijn dames wel lekker zomers en aansluiten bij het thema vliegen... maar helaas :(

Je zult dit kleurrijke vliegtuig dus helaas niet in de lucht zien vliegen .......

GIN'S FOR FUN


'Wil je onze lieverds Pablo en Kane vereeuwigen in de Animalicious Art stijl'. In overleg is gekozen voor 'Peaky Blinders' als thema. De kleuren en het formaat (60 x 180 cm) zijn aangepast op het interieur.

Wil je jouw viervoeter(s) ook in een origineel schilderij en met een uniek thema laten vereeuwigen?
Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk hier de andere schilderijen uit de Animalicious Art serie.

DE GALERIE IS UIT VOORZORG GESLOTEN, MAAR U BENT OP AFSPRAAK ALTIJD WELKOM......
(DAG, AVOND of WEEKEND)


REVIEW


'Ja en dan weten we het zeker, we willen een "Susan Ruiter" van onze huisdieren (die we gehad hebben en er nu nog zijn)'. Maar wat moet het worden en hoe komt het er dan uit te zien? Geen nood, Susan weet overal iets van te maken. Je geeft haar een paar steekwoorden, foto's en ze weet (waarschijnlijk heeft ze de schets dan al in haar hoofd) dit precies in haar werk te verwerken. Nadat we de opdracht hadden gegeven kwam Susan eerst bij ons thuis, feeling krijgen met de opdrachtgever en de ruimte zien waar haar werk komt te hangen. Onze honden, die inmiddels zijn overleden, en onze poezen die nu de dienst uitmaken heeft ze perfect geportretteerd. "Kom even langs om te kijken hoe het wordt" met een belletje. Zo leuk, enthousiast hoe ze is en spannend voor ons. Tuurlijk staat ze dan open voor eventuele aanpassingen, geen probleem. Het is zo prachtig geworden en het is niet zomaar een schilderij met een paar honden en poezen, nee, kleine aspecten van de dieren zitten erin verwerkt. Dat geeft ons het gevoel dat het ook echt ONS schilderij is.'

BLOG


Heb jij de leuke blog met de titel 'Een kunstwerk in opdracht laten maken' al gelezen? Hier staat het hele proces in beschreven; van schets tot eindresultaat. Lees hem hier.

Agenda


Alle evenementen zijn geannuleerd
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?