Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief MAART 2020 Na een heerlijke week in de Franse sneeuw ben ik weer terug op mijn favoriete plek.... mijn atelier! Met volle energie ga ik voor jullie aan de slag en ik kijk uit naar alle komende evenementen en exposities.

Our favorite place to be


"Susan, wil jij onze schatten vereeuwigen op hun favoriete plekje, het strand?" Na bezoek bij de klant thuis, met een aantal schilderijen om het formaat en kleuren te bepalen en de honden te ontmoeten, ben ik gaan schetsen. Na verschillende schetsen is gekozen voor een compositie met alleen de honden. Om het schilderij een extra dimensie te geven heb ik verschillende technieken en materialen gebruikt. Inmiddels hangt het bij de blije klant aan de muur! Fijn om mensen zo gelukkig te maken.

Ben je ook op zoek naar een herinnering voor het leven? Kom gerust eens bij mij langs.

LIVE OP ZONDAG


Een ontspannen zondagmiddag op 5 april a.s. met LIVE muziek, kunst, drankje en hapjes op de prachtig locatie St Joris Doele in Schiedam. Laat je verwennen en geniet!

Welkomsdrankje
Muzikale invulling - Richard Beukelaar (deelnemer beste sing en songwriter)
Kleurrijke expositie - Susan Ruiter
Fingerfood door Smaak & Meer

€27,50 p.p.*
15.00 tot 18.00 uur
Aanmelden: info@stjorisdoeleschiedam.nl

Dankjes zijn, buiten het welkomsdrankje, niet inbegrepen.

MINDF*CK - ART - DINER


Kunst, illusie en eten. Deze combinatie van drie komen op vrijdag 27 maart a.s. bij elkaar in restaurant D'n Halder in Hoeven. Terwijl  u geniet van prachtige kunstwerken en een heerlijk diner, verrast mindhacker Mark Woods u met vingervlug vermaak aan tafel.

De avond wordt georganiseerd door Janny Vos Kunst en Art facilitator Marion Hoogers. All-inprijs voor deze avond is € 55,00 pp (incl glas cava, excl. overige dranken). Reserveren uiteten@dn-halder.nl.

Natuurlijk ben ik erbij! Kom je ook?

"Susan kan jij voor onze collega, die afscheid neemt, een aquarel maken? Ze heeft 2 honden, fietst graag en gaat naar Australie."


LADIES ONLY DeLUXE


Ik doe op woensdag 25 maart a.s. mee met de Ladies Only Deluxe avond in Cinema Koningshof Maassluis.

Een speciale avond dit keer met veel extra's en een feestelijk tintje. Na afloop van de film 'Book Club' kun je met een feestelijk bubbeltje en een snackje in de hand genieten van veel moois, waaronder mijn kleurrijke werken. 

Ben je erbij?

COME AND SIT WITH ME


"Susan, wil jij voor ons een passend schilderij maken met daarop onze katten en de honden die helaas niet meer bij ons zijn. De karaktertrekken van de dieren mogen verbeeld worden en de dame mag een beetje pikant gekleed zijn."

Na een bezoek bij de klant thuis heb ik voor hun dit schilderij gemaakt, dat helemaal af is met de gouden lijst die er later omheen is gezet.

Ben je ook op zoek naar een herinnering voor het leven? Kom gerust eens bij mij langs.

Geen workshops meer


Tsja, dan moet ik het toch maar vertellen ..... Ik heb er heel erg lang over nagedacht. Vooral omdat ik veel mensen ga teleurstellen, maar ik stop met het geven van workshops. Ondanks dat ik altijd geniet van deze gezellige dagen, heb ik toch deze keuze gemaakt zodat ik mij helemaal kan richten op de vele opdrachten die ik binnen krijg, want daar ligt mijn hart. Niets is voor mij heerlijker dan de hele dag met kwasten en verf in mijn atelier te vertoeven en mensen blij te maken met een mooi stuk aan de muur.

Bedankt voor het vertrouwen, de leuke dagen en herinneringen.

We zijn er super blij mee! Ons tweede schilderij van Susan Ruiter aan de muur.


Dit hebben zij gewonnen


Dit zijn de uitgewerkte schetsen die ik maakte voor de winnaars van de actie in het magazine OphetLeven! Heel veel plezier met deze speciaal voor jullie gemaakte schetsen.

1. Debbie Maat
Ik heb de afgelopen 10 jaar met heel veel plezier vele huwelijken mogen voltrekken als BABS. Ik bewaar daar veel mooi herinneringen, mooie anekdotes, waardevolle ontmoetingen en veel leerzame momenten aan. In september heb ik als buitengewoon ambtenaar mijn laatste huwelijk voltrokken maar het lijkt me echt geweldig om dit verbeeld te zien in een mooie schets. 

2. Joanna van Beek
Ik heb na, een loodzware periode van ziekte (burn-out), mantelzorg en overlijden van diverse familieleden verlichting en humor nodig! Ik zou het zo fantastisch vinden om mijn schatten van huisdieren (galgo Sybe en huis, tuin en keuken kater Jeroen) terug te zien in een vrolijke schets.

3 - Wendy Terlouw
Graag zou ik voor mijn zoon en schoondochter en persoonlijke schets laten maken. Zij zijn met hun “klus” huis bezig en als kroon op het vele werk zou het leuk zijn als Susan dit kan verbeelden in een prachtig schets."

Agenda

MINDF*CK - ART - DINER

Vrijdag 27 maart a.s.
Restaurant D'n Halder, Hoeven
(zie tekst nieuwsbrief)
LADIES ONLY DELUXE

Woensdag 25 maart a.s.
Theater Koningshof Maassluis
Ontvangst: 19.00 uur
(zie tekst nieuwsbrief)
LIVE OP ZONDAG

Zondag 5 april a.s.
15.00 tot 18.00 uur
St. Joris Doele, Schiedam
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?