Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Januari 2020 Ik wens iedereen een sprankelend 2020! Afgelopen jaar was voor mij vol met hele mooie opdrachten, maar ook een jaar waarin ik me nog niet altijd even energiek voelde door bijwerkingen van de medicijnen. Maar ondanks dat, was het een mooi jaar.

Live schilderen

Vorige week zaterdag organiseerde Janny Vos Kunst weer een live schildersessie bij het sfeervolle Piet Klerkx in Waalwijk. Tussen de overheerlijke worstenbrodjes door, beschilderde ik deze vaas. Binnenkort laat ik jullie het eindresultaat zien.

Wil je mijn werk daar nog graag bekijken? Ik ben er zelf weer op zondagmiddag 12 januari 2020 en mijn werk blijft daar tot en met zondag 26 januari 2020 te zien.

Dance to your own rhythm

Dit ritmische schilderij mocht ik maken voor een echtpaar dat dansend door het leven gaat. Er zijn veel persoonlijke details in het werk opgenomen, waardoor zij er extra van zullen genieten.

Wil je ook een schilderij met een persoonlijke touch? Vraag me wat de mogelijkheden zijn.
Ik wens jullie allemaal een gelukkig en sprankelend 2020!

WINACTIE

In het magazine OphetLeven staat een interview met mij waar een leuke winactie aan is gekoppeld. Ik werd daarvoor zelfs samen met onze nachtburgemeester gekiekt voor de voorpagina. Lees het hele magazine HIER.

De drie leukste inzendingen voor een schets maken kans om deze uitgewerkt op papier cadeau te krijgen, dus mail jouw wens voor een persoonlijke schets naar redactie@ophetleven.online en maak kans!

Secret Ingredient = LOVE

"Nadat ze jarenlang als kok heeft gewerkt, heeft mijn vrouw nu van koken haar hobby gemaakt. Wil jij haar liefde voor koken weergeven in een schidlerij?  Ik zou haar daar graag met kerst mee willen verrassen."

Zij was heel erg blij met dit bijzondere cadeau.

I'll always be there

'Mijn man heeft tijdens mijn ziek zijn door borstkanker, naast de winkel, veel voor mij, onze dieren en het huishouden moeten zorgen. De honden waren heel beschermend naar mij toe. Kun jij deze zware maar liefdevolle periode in ons leven weergeven in een schets?'⁠

Uiteindelijk kreeg zij de op linnen uitgewerkte versie als kerstcadeau van haar man.

Agenda

Expositie
Galerie - atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
Vlaardingen

Do-, vrij- en zaterdag 11 - 17 uur
Piet Klerkx
Piet Klerkx
Professor van der Waalsweg 2
5144 NG Waalwijk
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?