Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief AUGUSTUS Het is een zomerse maand vol leuke nieuwtjes. Zo is er een mooie zomerexpositie, heeft het eerste bronzen beeld nieuwe eigenaren, zijn er opnieuw twee huisdieren vereeuwigd op het doek en willen we u graag aan iemand voorstellen. Nieuwsgierig? Lees verder en kom er alles over te weten.

Rode Peper

De opening van de expositie met het thema 'Rode Peper' was een enorm succes. Het zonnetje scheen, er waren fantastische bands, er was heerlijk eten en natuurlijk prachtige kunst. Voor de expositie hebben verschillende kunstenaars speciaal werk gemaakt dat bij het thema 'Rode Peper' past. Opening gemist? Geen probleem, de zomerexpositie is nog tot eind september te bezoeken. De openingstijden en meer informatie kunt u vinden op www.sillekunst.nl

Brons

De eerste bronzen dame heeft een nieuw huis gevonden! De nieuwe eigenaren hebben ervoor gekozen haar te laten stralen op een lage sokkel van hardsteen. De uitstraling van het beeld draagt hier bij aan een stijlvol, klassiek interieur. Ook in combinatie met andere interieurstijlen komt het beeld prachtig tot zijn recht.

Het beeld is ook verkrijgbaar via de kunstkoopregeling. Informeer naar de mogelijkheden via info@susanruiter.nl

Art Manager

De naamsbekendheid van Susan Ruiter groeit en daarmee ook het aantal werkzaamheden. Een extra paar handen waren dan ook van harte welkom. En die zijn gevonden!

"Ik ben Mandy de Waardt, eigenaar van 'UP marketing & support' en sinds kort werkzaam voor Susan Ruiter. Ik help Susan bijvoorbeeld met social media, reclame, de nieuwbrief, marktonderzoeken, organiseren van exposities etc. En geef haar op die manier meer tijd om te doen waar zij goed in is: schilderen!"
Ik vind het schilderij helemaal super, het overtreft mijn verwachtingen! Ik ben er helemaal weg van, bedankt voor het vereeuwigen van mijn schatjes!

Borden en Kopjes

Wie kent ze nog? Deze prachtige borden met schilderijen van Susan Ruiter. Hier hebben ze na een verhuizing opnieuw een prachtig plekje gekregen in de keuken.

Helaas zijn de borden nu niet meer verkrijgbaar. In restaurant 'Smakelijk' in Vlaardingen kunt u nog wel genieten van thee uit prachtige kopjes met afbeeldingen van schilderijen.

Huur / Spaarregeling

Wist u dat u al een schilderij huurt vanaf € 10 per maand?

Voor de huur van een schilderij via Susan Ruiter kunt u gebruik maken van de huur/spaarregeling;
Indien u een gehuurd schilderij later aankoopt, wordt de volledige huur in mindering gebracht op de koopprijs. Op deze manier kunt u zien of het kunstwerk aan uw wensen voldoet en u bent niet direct aan de koop gebonden. Indien u het werk niet koopt maar inruilt, blijft er 40% van het betaalde huurbedrag staan, welke u mag gebruiken bij aankoop van een willekeurig schilderij. Het is bij aankoop ook mogelijk om het resterende bedrag in termijnen te voldoen.

RIO 2016

Wielrennen, atletiek, judo, hockey en nog veel meer. Vrijdag 5 augustus starten de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro met de openingsceremonie. Wij wensen alle atleten enorm veel succes toe en hopen dat deze dame een beetje geluk brengt.

"Oympische Spelen RIO 2016" 
Te koop Acryl op papier, inclusief luxe lijst.

Agenda

Oktober
15 okt. - Schilderworkshop (vol)
29 okt. - Schilderworkshop

9.30 tot 16.30 uur
Meldt u hier aan
November
19 nov. - Schilderworkshop

9.30 tot 16.30 uur
Meldt u hier aan
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?