Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Augustus 2019 Eindelijk kunnen we het van de daken schreeuwen. Tenminste... beetje bij beetje dan. Weten waar ik het over heb? Lees dan snel deze nieuwsbrief.

Vakantie

Van donderdag 1 tot en met donderdag 15 augustus is de galerie gesloten. Op vrijdag 16 augustus verwelkomen we je weer van harte.

Animalicious Art

Daar is het dan eindelijk. De informatie waarvan we zo lang hebben gewacht voordat we het konden delen:
De naam van het nieuwe project, waar ik al bijna een jaar met Arend van der Salm aan werk heet: ANIMALICIOUS ART.⁠

Het is een kunstserie die echt nieuw en uniek is in de kunstwereld. Een combinatie van fotografie en schilderkunst. Die in een kleine oplage gereproduceerd worden. Omdat deze kunstserie echt compleet anders wordt van mijn andere werk. Heeft het ook een eigen facebook en instagrampagina gekregen.

Ben je nieuwsgierig wat zich achter dit oranje vierkant schuil houdt? Wil je weten hoe dit fantastische project is ontstaan? (Want fantastisch wordt het.) Wil je aanwezig zijn als wij met veel enthousiasme de eerste TWAALF werken van deze serie onthullen? En horen hoe je ook van jouw huisdier zo'n fantastisch kunstwerk kunt laten maken? Volg dan vooral die facebook en/of instagrampagina

Ook maak je ons daar natuurlijk heel erg blij mee. Alvast bedankt!

Dog in a box

Na het eerdere succes van de kistjes, heb ik nog meer sigarenkistjes beschilderd. Enkelen met dames, anderen met dieren. De kistjes zijn onwijs leuk om ergens neer te zetten. Of cadeau te doen. Kom ze eens bekijken in mijn galerie. Die is elke donderdag t/m zaterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

Bekijk ze ook op www.susanruiter.nl

Visje, visjes en visjes

Visje, visje aan de wand... wistje dat je deze leuke blikvangers van Edith Madou ook op kunt hangen? De bootjes, visjes en andere 'zee' gerelateerde kunstwerken van Edith zijn erg populair in de galerie. In mijn etalage bungelen al wat visjes voor het raam. Maar binnen is nog veel meer leuks te zien. Kom jij ook (weer) eens langs?
"Het is perfect ... haar aanwezigheid is alsof het er altijd al was ... Dank je."

Klein detail ....

Ook leuk om eens een detailfoto te laten zien. Want degenen die mijn werk alleen maar op afbeeldingen hebben gezien, kunnen vaak niet goed zien uit hoeveel lagen en materialen mijn werk is opgebouwd. Door deze techniek blijf je steeds nieuwe details zien en blijf je keer op keer genieten van een origineel werk. Zeker de moeite waard om mijn werken ook eens in het echt te bekijken dus.

Dit kan in mijn galerie. Maar vaak ook in een galerie dichter bij huis. Op mijn website kun je zien waar mijn werk allemaal hangt.

Lees hier welke titel wij hebben gekozen ..

Begin deze maand vroeg ik jullie om mee te denken voor een leuke titel bij dit schilderij. Bedankt voor alle leuke reacties. Ik heb gekozen voor High five! van Patty Joosten.

Dit karakteristieke portret van een hond heb ik met verschillende materialen op ruw linnen geschilderd. Een levendig schilderij in prachtige tinten. Ook in deze techniek kan ik uw geliefde huisdier of paard portretteren. Herkenbaar maar toch kunstig! 

High five!
Acryl op linnen
78 x 88 cm

A talk with Susan Ruiter

Twee weken geleden bezocht fotograaf Francesca Menghini mijn galerie. Ze had mijn kunstwerken online gevonden en vroeg of ze langs mocht komen om wat foto's te maken en te kletsen. Het was erg leuk haar te ontmoeten. Nieuwsgierig wat zij van haar bezoek aan de galerie vond? Ze schreef er een blog over:

https://francescamenghini.com/a-talk-with-susan-ruiter/

Agenda

AUGUSTUS

Mijn exposities:
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp
Van Capellenhuis - Capelle aan den IJssel


Exposanten bij mij:
Carry van Delft
Mark Isarin
Edith Madou


1 t/m 15 aug
Galerie gesloten
SEPTEMBER

Mijn exposities:
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp
Van Capellenhuis - Capelle aan den IJssel


27, 28, 29 september
Openings Expositie
ANIMALICIOUS ART
OKTOBER

Mijn exposities:
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp


Expositie in mijn galerie:
ANIMALICIOUS ART
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?