Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Juli 2019 Mijn dames in een magazine, gewijzigde openingstijden en weer een bijzonder schilderij. Lees er snel alles over in deze nieuwsbrief. 

Mijn dames in Plus Magazine

In de Plus Magazine editie van juli en augustus schitteren afbeeldingen van mijn schilderijen. Bij het artikel 'Koester je vet' zijn meerdere afbeeldingen van mijn werk gebruikt. Het artikel behandelt verschillende fabels en feiten over vet. En geeft vet een herwaardering, omdat vet een slim orgaan is met veel nut voor ons lichaam.

Skyline Rotterdam

Zoals ik al eerder heb verteld, werd mij een even geleden gevraagd om een schilderij te maken van de skyline van Rotterdam. De opdracht kwam van een klant in samenspraak met hun interieuradviseurs van 'More for Living'. Tijdens een bezoek aan de woning keken we samen hoe groot het schilderij moest worden. Vervolgens bespraken we welke kleuren erin verwerkt zouden worden. En ten slotte ben ik aan de slag gegaan. Hiernaast zie je het resultaat. Wat vind je ervan?

6 juli gesloten

Op zaterdag 6 juli a.s. is de galerie gesloten. We zijn die week op donderdag en vrijdag wel gewoon geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Je bent dan ook van harte welkom om langs te komen. Vraag gerust om een kleine rondleiding of maak een foto van de plek in huis waar jij nog graag een schilderij zou willen en vraag om vrijblijvend advies.

Let op: binnenkort zal de galerie ook nog gesloten zijn in verband met een vakantie. Houdt de website en social media dus goed in de gaten.

"Ik ben er superblij mee. Zoooo leuk geworden. Thanks!!!"

Schetsen

Na een oproep of mensen het leuk vonden om een persoonlijke schets van mij te ontvangen kreeg ik veel leuke reacties. Op Facebook en Instagram zijn dan ook al een aantal van deze schetsen te zien en de komende tijd volgen er nog meer. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als daar ook nog een aantal leuke opdrachten uit komen.

Expositie Capellenhuis

De expositie 'Girlpower' in het Van Capellenhuis loopt nog steeds. Mijn werken blijven tot eind augustus in dit prachtige gebouw hangen. Kijk ook zeker eens op de site van het Van Capellenhuis als je een mooie zaal of trouwlocatie nodig hebt.

Galerie Lijn 1

Na de 'katten en honden' expositie bij galerie Lijn 1 werd het tijd voor iets anders. Sinds kort is er dan ook weer nieuw werk van mij te vinden in deze mooie galerie in Velp. Absoluut de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

Agenda

JULI

Mijn exposities:
Restaurant SED - 's Gravenmoer
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp
Van der Wal interieurs - Leerdam
Van Capellenhuis - Capelle aan den IJssel

Exposanten bij mij:
Carry van Delft
Edith Madou
Mark Isarin
AUGUSTUS

Mijn exposities:
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp
Van Capellenhuis - Capelle aan den IJssel


Exposanten bij mij:
Carry van Delft
SEPTEMBER

Mijn exposities:
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp
Van Capellenhuis - Capelle aan den IJssel
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?