Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief April 2019 Nog herstellende van mijn operatie ben ik helaas nog afhankelijk van anderen om de schilderijen op en van mijn ezel te tillen. Maar schilderen gaat me gelukkig alweer prima af. De afgelopen tijd heb ik weer veel gave opdrachten gehad en ook komen er weer twee leuke events aan! Daarnaast zou ik vandaag heel goed jouw hulp kunnen gebruiken. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

Poort van Ishtar

Onlangs ben ik gevraagd om een schilderij te maken, geïnspireerd op de Poort van Isjtar. Dit is een oude poort van Babylon. Een gereconstrueerde versie hiervan staat in het Pergamonmuseum in Berlijn. Een onwijs leuke uitdaging en even compleet iets anders dus. Zodra het werk af is zal ik het zeker op social media en in de nieuwsbrief plaatsen.

Beautiful Memories

Afgelopen maand heb ik dit enorme werk (180 x 130 cm) mogen brengen. Ik moest op een krukje staan om het goed te kunnen beschilderen. Het is in opdracht gemaakt voor iemand met twee teckels waarvan er één onlangs overleden is. In de boom zit zijn favoriete speeltje. Het schilderij heeft de toepasselijke titel 'Beautiful Memories' gekregen.

Oproep voor VANDAAG!

Oproep aan alle huisdiereigenaren! Onze kantoorhond (Kane, de hond van Mandy) loopt nog wel eens langs een nat schilderij. Waardoor er soms wat haren blijven plakken. Dit bracht mij op het idee om echte (honden)haren op schilderijen te plakken om het een natuurlijker effect te geven. Kane begint dit geborstel echter een beetje zat te worden.⁣

Mijn vraag is dan ook. Heb jij een harig huisdier en slingert er nog wel eens een pluk haar door het huis? Of heb je veel haar wanneer je hem borstelt? Doe dit haar dan in een envelopje en stuur het op naar de galerie. ⁣

Hoogstraat 125⁣
3131 BM Vlaardingen⁣
o.v.v. HAAR + diersoort⁣

Doe je dit VANDAAG nog? Dan krijg je 50% korting op het schilderij waar het haar van jouw huisdier in verwerkt is. Vergeet dus niet de datum op de envelop te schrijven.
"We zijn al erg dol op deze kittige jongedame." - Logo voor Marvelz.

Ladiesnight Leerdam

Op donderdag 11 april is het Ladies Night XL bij van der Wal interieurs in Leerdam, dé specialist op het gebied van woninginrichting.

Kom samen met je zus, vriendin, moeder of dochter en laat je verrassen door 40 enthousiaste exposanten. Er is van alles te zien en te doen op het gebied van mode, verzorging, beauty en natuurlijk kunst.

Ook Janny Vos Kunst heeft hier deze avond een stand, waar mijn werk te zien zal zijn. Ook ga ik deze avond live schilderen. Zeker een bezoekje waard dus... voor de dames onder ons dan. ;)

Ella's portret

Het gebeurt vaker dat ik gevraagd word huisdieren in een schilderij te verwerken. De laatste tijd krijg ik ook vaak verzoeken om portretten van huisdieren te maken. De één wat realistischer de ander meer als karikatuur. En zo heb ik ook dit leuke portret van Ella mogen maken. Zo te zien is ze er blij mee.

Open Ateliers

Volgende maand komen de Open Ateliers Vlaardingen er weer aan. Een weekend waarin Vlaardingse kunstenaars en galerieën hun deuren open zetten voor een kijkje achter de schermen. En ook ik doe dit jaar natuurlijk weer mee. Dus zet 25 en 26 mei alvast in de agenda en kom gezellig langs. 

In de maanden mei tot en met juli exposeren ook Carry van Delft en Edith Madou bij mij in de galerie. Ook hun werk is tijdens de Open Ateliers dus te bewonderen.

Agenda

APRIL

Mijn exposities:
Restaurant SED - 's Gravenmoer
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp
NH Hotel - Maastricht
Aanloophuis - Vlaardingen

11 april
Ladies Night XL
@Van der Wal Interieurs - Leerdam
MEI

Mijn exposities:
Restaurant SED - 's Gravenmoer
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp
NH Hotel - Maastricht
Aanloophuis - Vlaardingen

25 en 26 mei
Open Ateliers Vlaardingen

Exposanten bij mij:
Carry van Delft
Edith Madou
JUNI

Mijn exposities:
Restaurant SED - 's Gravenmoer
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Velp

Exposanten bij mij:
Carry van Delft
Edith Madou
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?