Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Februari 2019 En zo is de eerste maand van 2019 alweer voorbij en zijn we allemaal alweer helemaal gesetteld in het nieuwe jaar. (Al eindigen de datums die ik opschrijf toch nog regelmatig op 18 haha.) Ik ben dit jaar alweer bezig met leuke nieuwe opdrachten en projecten. Het plannen van workshops moet ik echter helaas even uitstellen. Lees er alles over in deze nieuwsbrief.

Workshops en operatie

Zoals oplettenden misschien gezien hebben staan er voor het jaar 2019 nog geen workshops gepland op mijn website. Dit komt omdat ik binnenkort weer geopereerd zal worden. Aangezien ik de datum van de operatie nog niet weet en ook zal moeten afwachten hoe snel ik hiervan herstel, zijn er voorlopig nog geen workshops gepland.

Huisdier op doek

Vorige week plaatste ik deze foto van het schilderij 'Loyal' op Facebook. Het schilderij was razend populair en ik kreeg er veel leuke berichtjes over, bedankt daarvoor! Velen van jullie weten al dat ik ook in opdracht werk en regelmatig schilderijen van dames maak met een persoonlijk tintje. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om jouw huisdier in deze stijl te laten schilderen door mij. Neem gerust contact met me op als je hier meer informatie over wilt. 
"Er vloeiden traantjes van blijdschap. Missie geslaagd!
Ze hebben een prachtig, persoonlijk geschenk voor het leven, dankzij jou!"

- cadeau van moeder aan dochters

Logo

Dit jaar heb ik alweer een aantal leuke opdrachten gekregen. Daartussen zit ook weer een logo, dit keer voor kunst- en cultuuronderneming MarvelZ. Ik vind het heerlijk om hiervoor te schetsen en samen tot een afbeelding te komen die perfect bij de ondernemer en haar doelstellingen past. En er ook nog eens super uitziet.

Wandobjecten

Ook een aantal van de wandobjecten hebben al een prachtig nieuw huis gekregen. Je kunt er ook voor kiezen om de wandobjecten in te (laten) lijsten. Zoals in het voorbeeld hieronder van galerie Rembrandt. De wandobjecten zijn voorlopig exclusief verkrijgbaar via:

- Galerie Rembrandt in Eindhoven
- Galerie van Bellen Art in Brielle

Per afbeelding is er een kleine oplage van 100 stuks. De wandobjecten worden geleverd met een 'Certificaat van Echtheid'. Zonder lijst zijn de wandobjecten verkrijgbaar voor €49,95 per stuk.

Bestellen voor galerieën kan via info@sfeerrijk.nl

Foto Kunst Project

Zoals ik jullie al eerder heb verteld ben ik bezig met een kunstproject in samenwerking met fotograaf Arend van der Salm. Het idee is om foto en schilderkunst te combineren. Hiervoor heeft Arend al een leuke serie foto's gemaakt van karakteristieke honden. Afgelopen week heb ik de eerste (proef)foto's opgespannen op een doek en kan mijn gedeelte, het schilderen, dus beginnen. Erg benieuwd wat we er samen van gaan maken!

Agenda

FEBRUARI

Mijn exposities:
Alosery Art - Almere
Restaurant SED - 's Gravenmoer
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Cats and dogs Expo - Velp
NH Hotel - Maastricht
Riant Stoutenbeek - Waalwijk

Art is a Gift
@Galerie Susan Ruiter
Yvon van Wordragen
Susanne Bagaya
Jan van Strien
MAART

Mijn exposities:
Alosery Art - Almere
Restaurant SED - 's Gravenmoer
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Cats and dogs Expo - Velp
NH Hotel - Maastricht
APRIL

Mijn exposities:
Alosery Art - Almere
Restaurant SED - 's Gravenmoer
Het Armhuis - Vlieland
Lijn 1 - Cats and dogs Expo - Velp
NH Hotel - Maastricht
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?