Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Augustus Na de hittegolf wordt het wel weer eens tijd voor een verfrissende nieuwsbrief. Dus pak een lekker drankje, gooi je voeten omhoog en geniet van alle dingen die ik deze maand te melden heb.

Balou en zijn schilderij

Deze foto was een onwijze hit op social media. Balou tevreden met zijn schilderij. Naar aanleiding hiervan heb ik dan ook meerdere aanvragen binnen gekregen of ik de huisdieren van anderen ook in mijn stijl wil schilderen. Wil jij ook een schilderij met jouw huisdieren erop? Neem dan contact met mij op.

Winnaar!

Met het einde van de katten en honden expositie was daar ook de uitreiking van de actie: "Win een half jaar gratis huur van een schilderij naar keuze." Bezoekers van de expositie die hun gegevens achter hadden gelaten maakten hier kans op. Uit de pot met briefjes hebben we een gelukkige getrokken. Ingrid heeft het schilderij hiernaast uigekozen en mag daar het komende half jaar kosteloos van genieten. Staat het niet prachtig?

Nog meer winnaars!

Ook hield ik afgelopen maand een social media actie waarbij je met een leuke, lieve, grappige of originele reactie een verjaardagskalender kon winnen. Zowel op Facebook als op LinkedIn heb ik een winnaar uitgekozen en de kalenders zijn deze week op de post gegaan. Zeker de moeite waard om mijn pagina's in de gaten te houden dus!

Ook een verjaardagskalender? Je kunt ze bestellen op mijn website.
"Uitsluitend positieve ervaringen met Susan Ruiter en haar werk. Van haar schilderijen wordt je blij en vrolijk. Een aanwinst voor elk huis." - Ron

24 en 25 augustus gesloten

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus is de galerie gesloten, omdat mijn broer gaat trouwen. Op donderdag 23 augustus is de galerie wel gewoon geopend. Hiernaast de trouwkaart die ik voor mijn broer en zijn aanstaande man ontworpen heb.

Nieuw werk

Tijdens de katten en honden expositie was het werk van Annabelle Lanfermeijer zo in trek dat we haar hebben gevraagd nog wat ander/nieuw werk mee te nemen. Deze drie beauties schitteren nu in de galerie. Samen met het werk van Vlaardingse kunstenaars Martijntje Cornelia en Cees Eykelenboom. Kom je ook snel weer een keertje kijken?

Vlieland

In restaurant en galerie het Armhuis op Vlieland is afgelopen maand het schilderij 'Spicy Salad' verkocht. De eigenaren misten toch wel een werk aan de muur en dus ben ik onlangs op de boot naar het autovrije eiland gestapt om een nieuw werk te brengen. We zijn meteen maar lekker een nachtje blijven slapen en hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Een aanrader voor de eilandbezoeker!

Agenda

AUGUSTUS

Mijn exposities:
Kunsthuys - Best
Armhuis - Vlieland
Hotel de Korenbeurs - Made

Exposanten bij
Galerie Susan Ruiter
Martijntje Cornelia
Cees Eykelenboom
Annabelle Lanfermeijer

SEPTEMBER

Mijn exposities:
Kunsthuys - Best
Armhuis - Vlieland
Hotel de Korenbeurs - Made

Exposanten bij
Galerie Susan Ruiter
Martijntje Cornelia
Cees Eykelenboom
Annabelle Lanfermeijer
OKTOBER

Mijn exposities:
Kunsthuys - Best
Armhuis - Vlieland


Exposanten bij
Galerie Susan Ruiter
Martijntje Cornelia
Cees Eykelenboom
Annabelle Lanfermeijer
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?