Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief April 2018 Wat een geluk vandaag..... Pasen, grappendag 1 april en ook nog eens de dag dat deze vrolijke nieuwsbrief weer in je mailbox "valt". Lees hieronder alles over de 1 aprilgrap die ik heb uitgehaald, de nieuwe webshop en een veiling waar ik werk voor heb gedoneerd. En ik wens jullie natuurlijk nog een zalig pasen.

Ik stop met dames schilderijen!

De afgelopen week hebben jullie op mijn social media kanaal mogelijk het volgende bericht zien staan:

GROOT NIEUWS! Naast een paar opdrachten waar ik aan werk, was dit voorlopig mijn laatste damesschilderij. Ik heb namelijk besloten dat ik eens iets anders wil doen. Met ingang van volgende maand ga ik alleen nog maar abstracte werken maken.

Tussen alle onwijs lieve en reacties door waren er een aantal oplettende lezers die het opviel dat dit 'met ingang van volgende maand' in zou gaan. En welke dag is de eerste dag van deze maand? Juist... 1 april! ;) Dus geen zorgen, ik blijf mijn dames gewoon schilderen. Ze horen gewoon bij mij.

Webshop

Yess sinds deze week is eindelijk de 'Shop' online op mijn website. Je kunt hier vanaf nu voor €19,95 (excl. verzendkosten) een prachtige Susan Ruiter verjaardagskalender bestellen, die direct bij jou thuis afgeleverd wordt. Momenteel is dit nog het enige item in de shop. Maar binnenkort zullen door ook kaarten direct vanaf mijn website te bestellen zijn. Top geregeld weer door The Mindoffice.

It is raining cats and dogs

De opening van onze thema expositie vorige maand was een groot succes. Zowel de vrijdagavond als de zaterdagen erna was het erg druk in de galerie. En hebben we meerdere mensen blij mogen maken met werk van verschillende kunstenaars. Ook de hapjes en drankjes waren weer perfect verzorgd door Tovino Delicatessenwinkel.

Heb je de opening gemist? Geen probleem de expositie met werk van 8 kunstenaars is nog tot eind juni te bezoeken. Dus kom gerust eens langs, de koffie staat klaar.
Bezoek de expositie 'It is raining cats and dogs' en maak kans op een half jaar gratis huur.

Hotel de Korenbeurs - Made

Ook de opening in Hotel de Korenbeurs in Made was een groot succes. De opening, mede georganiseerd door Janny Vos Kunst, was gezellig druk. De werken in het restaurant en lobby van het gezellige hotel zijn nog tot september dagelijks te bewonderen. En ook hier kun je deelnemen aan een winactie wanneer je de expositie bezoekt. Door je gegevens achter te laten maak je namlijk kans op een cadeaubon t.w.v. €100.-!

Joyce Foundation

Op maandag 2 april, 2e paasdag wordt er op landgoed Bergvliet een golfdag georganiseerd om geld in te zamelen voor de Joyce Foundation. Deze stichting wil het geld binnenhalen dat nodig is om te komen tot een doorbraak in het onderzoek naar een medicijn tegen de ziekte van Huntington.

Aansluitend aan de golfdag vind een veiling plaats, hierbij zal ook dit toepasselijke schilderij van mij geveild worden. De opbrengsten hiervan gaan naar de Joyce Foundation. De veiling wordt gepresenteerd door zangeres, actrice en presentatrice Mariska van Kolck.

Let op: Gesloten

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april is de galerie gesloten

Normale openingstijden:
Donderdag - zaterdag van 11:00 - 17:00 
En op afspraak

Agenda

APRIL

Thema expositie
'It is raining cats and dogs'

6 en 7 april
Galerie gesloten

14 april
Schilderworkshop
@ Galerie Susan Ruiter
(Vol)
MEI

Thema expositie

'It is raining cats and dogs'

26 - 27 mei
11:00 - 17:00
Open Ateliers
Vlaardingen
JUNI

Thema expositie
'It is raining cats and dogs'
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?