Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Nieuwsbrief maart 2018 Ook maart is weer een heel erg drukke maand. Zo starten we deze maand drie exposities, waarvan twee met een feestelijke opening. En bij de expositie in mijn galerie kun je zelfs iets winnen. Lees dus snel verder...

It is raining cats and dogs

De eerste werken van andere kunstenaars zijn inmiddels binnen. En ook ikzelf ben al flink aan de slag gegaan voor onze thema expositie 'It is raining cats and dogs'. De opening is op vrijdag 9 maart vanaf 17:00, je wordt daarbij verwelkomd met een hapje, drankje en live-muziekje. Iedereen is welkom om te komen genieten van de kunst van: Marianne Bijker, Jacques Tange, Annabelle Lanfermeijer, Ed van der Hoek, Stella Veldkamp, Babette Degraeve, Frank Warmerdam en mijzelf.

De expositie loopt nog door tot eind juni. Dus ook wanneer je niet op de opening aanwezig kunt zijn, zie ik je graag eens langskomen in de galerie.

Hotel de Korenbeurs

Een tweede opening deze maand is in Hotel de Korenbeurs in Made (Noord-Brabant). In de lobby en het restaurant van dit gezellige en sfeervolle hotel hangt sinds kort een selectie van mijn werken. Ook hier wordt u bij de opening van de expositie ontvangen met een hapje en een drankje. Dit zal zijn op zondag 18 maart van 15:00 - 17:00. Ook kunt u ervoor kiezen om in het restaurant te blijven eten, hier is voor de gelegenheid een speciaal kunstmenu gemaakt.

Roparun

Binnenkort organiseert een team dat meedoet aan de Roparun een benefietavond om geld in te zamelen. Een van de deelnemers van dit team is toevallig mijn fysiotherapeut en zo raakten we aan de praat. De benefietavond zal ook een veiling houden en daar wordt dan ook dit schilderij van mij geveild. Hopelijk brengt het wat op voor het goede doel. Daarnaast wens ik het team natuurlijk heel veel succes.
Bezoek de expositie 'It is raining cats and dogs' en maak kans op een half jaar gratis huur. 

Kunsthars beelden

Ik heb besloten een aantal van mijn kunsthars beelden op verschillende manieren te beschilderen. Zo zitten er in een serie toch weer unieke stukken tussen. Een voorbeeld van een uniek geschilderd beeldje zie je hiernaast. Ook in mijn atelier en in verschillende galerieën in Nederland zijn ze te bewonderen. Wil je er meer over weten? Neem dan gerust contact met me op.

Armhuis Vlieland

Vanaf het weekend van 11 maart kun je mijn werk ook vinden in het Armhuis in Vlieland. Het Armhuis is een restaurant en galerie ineen, gevestigd in een monumentaal pand. Best nog een uitdaging om een stapel schilderijen op een autovrij eiland te vervoeren. Gelukkig wordt dit voor mij geregeld door Artfun.

Agenda

MAART

9 maart

17:00 - 20:00 uur
Opening thema expo
'It is raining cats and dogs'

11 maart
start expositie
Restaurant & galerie het Armhuis
Vlieland

17 maart
Schilderworkshop
@ Galerie Susan Ruiter
Schrijf je in

18 maart
15:00 - 17:00 uur
Opening expo
Hotel de Korenbeurs - Made
APRIL

Thema expositie
'It is raining cats and dogs'

14 april
Schilderworkshop
@ Galerie Susan Ruiter
Schrijf je in
MEI

26 - 27 april
11:00 - 17:00
Open Ateliers
Vlaardingen
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?