Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Februari 2018 Na een rotjaar achter de rug gehad te hebben. Mag ik jullie gelukkig vertellen dat 2018 een beter jaar voor mij lijkt te zijn. Het heeft in ieder geval een geweldige start. Met mijn gezin heb ik een bijzondere en geweldige week gehad in Fins Lapland. Maar ook qua werk loopt het als een speer. Er zijn schilderijen verkocht, staan twee opdrachten op de ezel en er staan allemaal leuke exposities gepland. Lees er snel meer over en hou je agenda bij de hand. ;)

Thema expositie

Yes! Het thema van onze expositie is bekend en we kijken er zo naar uit! Op 9 maart 2018 is de feestelijke opening van onze expositie 'It is raining cats and dogs'. Vanaf 17:00 wordt je verwelkomd met een hapje en een drankje. En kun je genieten van beelden en schilderijen met katten en honden, van de volgende kunstenaars:

Jacques Tange - Annabelle Lanfermeijer - Susan Ruiter
Marianne Bijker - Frank Warmerdam - Babette Degraeve

Kun je niet op vrijdag 9 maart? Geen zorgen. De expositie loopt nog tot eind juni. En de galerie is elke donderdag - zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur of op afspraak geopend.

Expositie Kunsthuys

Ook in galerie 't KUNSTHUYS in Best staat een leuke expositie met mijn werk gepland. De opening van deze expositie is op zondag 18 februari van 13:00 tot 17:00 uur. 

’t KUNSTHUYS (voorheen Galerie de Kei) is gevestigd op het terrein van Park Historia, een prachtig park midden in de bossen van Best. Via de inspirerende beeldentuin betreedt je de galerie die ruimte biedt aan meer dan 1000 werken van grote namen tot aanstormend talent uit binnen- en buitenland.

Workshops 2018

Ook dit jaar staan er alweer twee leuke schilderworkshops gepland. Namellijk op zaterdag 17 maart en zaterdag 14 april.

Lijkt schilderen je leuk, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schilder je al en wil je graag nieuwe technieken leren? Of wil je gewoon kunnen zeggen dat je dat leuke schilderij in huis zelf gemaakt hebt? Een doek beschilderen is geweldig en ontspannend om te doen, maar een hele uitdaging zonder de juiste ervaring en technieken. Tijdens de schilderworkshop begeleid ik je door het hele proces en leer ik je alles over materiaal- en kleurgebruik, vlakverdeling, vormgeving en andere vaardigheden.

Lijkt dit je leuk? Klik hier om je in te schrijven of een vraag te stellen. :)
"Zeer tevreden kijken we ernaar, kijken we er nog eens naar, en nog eens en nog eens. Tevreden zijn daar gaat het om."

Herinnering email

In de vorige nieuwsbrief stond dit bericht ook al vermeld. Maar omdat het nog wel eens mis gaat wil ik jullie er graag toch nog een keer aan herinneren. Mijn telfort mailadres bestaat namelijk niet meer. Ik ben alleen nog maar te bereiken via info@susanruiter.nl. Mijn conctactgegevens zijn natuurlijk ook altijd te vinden op mijn website.

Galerie van de maand

De galerie van de maand is een galerie waar ik pas sinds kort mee samen werk. Sinds half december hangen mijn werken namelijk bij galerie LIJN1. Dit bleek meteen een succesvolle samenwerking te zijn.

Leonie Halsema van Lijn1 is sinds kort gevestigd in Velp. De galerie beschikt ook over een kunstuitleen en een eigen lijstenmakerij. Hiernaast wil Leonie samen met interieurontwerpster Marian Hettelaar van "MH Interieurdesign" ook interieuradvies aanbieden in haar pand.

Blog

De meeste galerieën bieden de mogelijkheid aan om kunst te lenen of te huren, dit wordt ook wel de kunstuitleen genoemd. Bij elke galerie steekt de kunstuitleen net weer een beetje anders in elkaar. Maar in grote lijnen komt het vaak hierop neer... (lees verder)

Agenda

FEBRUARI

18 februari
13:00 - 17:00 uur
Opening Expo
@ 't KUNSTHUYS - Best
MAART

9 maart
17:00 - 20:00 uur
Opening thema expo
'It is raining cats and dogs'

11 maart
start expositie
Restaurant & galerie het Armhuis - Vlieland

17 maart
Schilderworkshop
@ Galerie Susan Ruiter
Schrijf je in

18 maart
15:00 - 17:00 uur
Opening expo
@ Hotel de Korenbeurs - Made
APRIL

14 april

Schilderworkshop
@ Galerie Susan Ruiter
Schrijf je in
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?