Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Januari 2018 Ten eerste wens ik jullie natuurlijk allemaal een gelukkig, gezond en bruisend 2018. Hierbij ontvang je meteen de eerste nieuwsbrief van 2018, die zo vol zat dat we een aantal items doorgeschoven hebben naar volgende maand. Een goede start van het nieuwe jaar dus. Ook mag ik iemand anders een fantastische start van het nieuwe jaar gaan geven, lees daar meer over in deze nieuwsbrief.

Lentiz College

In een eerdere nieuwsbrief vertelde ik al dat ik een beker mocht ontwerpen voor een groot bedrijf. De Lentiz onderwijsgroep heeft namelijk bekers met mijn ontwerp in bijna 1000 kerstpakketten gedaan! Hiernaast zie je een foto van de ontworpen bekers. Nu maar hopen dat de ontvangers er blij mee zijn. :)

Vlaardingse Florijn

Dit item is voor de Vlaardingers onder jullie. Evides heeft aan alle Vlaardingse huishoudens een Vlaardingse Florijn t.w.v. €10 gestuurd. Dit hebben zij gedaan omdat er kort geleden wat problemen met het drinkwater waren in Vlaardingen. De Florijn is tot eind januari 2018 in te leveren bij veel Vlaardingse winkels, ook bij mij. Kom je bij mij de Vlaardingse Florijn inleveren, dan mag je hier 5 kaarten t.w.v. €12,50 voor uitzoeken. Ook kun je de Florijn natuurlijk gebruiken voor een andere aankoop, bijvoorbeeld de kalender.

En de winnaar is...

De afgelopen tijd kon je deelnemen aan een leuke winactie op mijn facebookpagina. Door een bericht te liken en te delen, maakte je kans op een half jaar gratis huur van een schilderij naar keuze. Vandaag, op 1 januari wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook. Wanneer jij dit bent wordt je uiteraard getagd in dit bericht. Op de hoogte blijven van leuke acties? Like/volg dan snel mijn facebookpagina.
"Toen ik voor het eerst een schilderij van Susan zag was ik meteen verkocht. Na een bezoekje aan Susan, bleek het totaal geen probleem te zijn om het werk helemaal tot bij mij thuis inclusief ophangen te brengen! Nogmaals een dikke merci hiervoor!" - Eveline

Mailadres vervalt

Tot voor kort waren er twee mailadressen waarop je mij kon bereiken. Omdat wij over zijn gestapt van provider is het telfort mailadres echter komen te vervallen. Dus wil je mij mailen, doe dat dan via info@susanruiter.nl. Mijn contactgegevens zijn ook altijd terug te vinden op mijn website www.susanruiter.nl.

Galerie gesloten!

In januari ga ik er met mijn familie een weekje tussen uit. Even bijkomen van alle hectiek van 2017 en het nieuwe jaar met een frisse start tegemoet gaan. Dit betekent wel dat de galerie gesloten is op: 18, 19 en 20 januari.

Galerie van de maand

De galerie van de maand is dit keer galerie Sille in Oudewater. Galerie Sille is een onwijs mooie, lichte en ruime galerie. Ook is de galeriehoudster erg actief. Zo worden er regelmatig grote (thema)exposities georganiseerd die feestelijk geopend worden. Sinds kort hangt er weer nieuw werk van mij in Oudewater en dit heeft een prachtig plekje gekregen (zie foto). Houdt de facebookpagina en/of website van Sille dus goed in de gaten voor leuke exposities.

Blog

Er zijn nogal wat misvattingen rond de term 'dikke dames schilderijen'. Een term die ik sowieso niet helemaal gepast vind. Maar wie maakt die werken nou en hoe kun je ze herkennen? Lees snel verder.

Agenda

JANUARI

Exposities

Lijn 1 Galerie & Kunstuitleen (Velp)
Kunsthuys Best (Best)
FEBRUARI

18 februari

Opening expositie
@Hotel de Korenbeurs (Made)
MAART

Exposities

Armhuis (Vlieland)

Thema Expositie
It is raining cats and dogs
@Galerie Susan Ruiter
meer info volgt.


17 maart
Schilderworkshop
@Galerie Susan Ruiter
Schrijf je hier in.Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?