Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Kunsthars Beelden Jaaa! Mag ik het van de daken schreeuwen?! De eerste oplage kunsthars beelden is nu echt klaar. In deze extra nieuwsbrief lees je er alles over en stel ik de dames één voor één aan je voor.

De beelden

Begin dit jaar ben ik begonnen met het maken van een serie beelden. Na een lang proces van mallen maken, gieten en beschilderen is het moment nu eindelijk daar. Het eerste gedeelte van de oplage is klaar. Aankomend weekend (4 en 5 november) ga ik live schilderen in de heuvel galerie in Eindhoven vanwege hun 25 jarig bestaan. Daar zullen de beelden dan ook voor het eerst in de verkoop gaan. Het is uiteraard ook mogelijk om alvast een beeld te reserveren of vanaf vandaag in de galerie te komen bekijken.

Miss Tea

Maak kennis met Miss Tea. Zij gelooft dat er altijd tijd moet zijn voor een ontspannend kopje thee. In haar ogen maakt thee de wereld beter. Daarom probeert ze jou er altijd aan te herinneren om even pauze te nemen en te genieten van een kopje geluk.

Water Queen

Maak kennis met Water Queen. Die waarschijnlijk meer tijd in het water heeft doorgebracht dan op land. Chloor is haar parfum en haar motto is: ‘Je bent maar één zwem verwijderd van een goed humeur.’
SMALL +/- 30 cm
Oplage: 50 € 595

MEDIUM +/- 45 cm
Oplage: 25 € 995

Party Princess

Maak kennis met Party Princess. Geen feestje is compleet zonder haar. Ze houdt ervan om uit te gaan met haar vrienden en familie om een geweldige avond te hebben, gevuld met plezier en wijn.

Super Woman

Maak kennis met Super Woman. Ze is geen normale superheld. Haar superkrachten zijn: er geweldig uit zien en jou vrolijk maken. Want wie kan er nu naar haar kijken zonder te lachen?

Cat Woman

Maak kennis met Cat Woman. Zij houdt van katten en katten houden van haar. Je ziet haar altijd knuffelen met ten minste één van deze lieven dieren. Voor haar is een huis dan ook geen thuis zonder katten.

Flexi Girl

Maak kennis met Flexi Girl. Die gelooft in de kracht van flexibel zijn. Ze vindt dat iedereen zijn doelen moet nastreven, maar flexibel moet zijn in zijn aanpak. Want wat flexibel is kan gebogen worden, maar niet gebroken.

Agenda

November
4 en 5 november
Live schilderen
@Heuvel galerie Eindhoven
(25 jaar bestaan)

14 november
Ondernemersbeurs Vlaardingen
@Partycentrum ’t Prikkewater
15:00 - 19:00 uur

25 november
Schilderworkshop
Nog één plek!
Schrijf je in.
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?