Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief December 2017 Voordat je deze boordevolle en superleuke nieuwsbrief gaat lezen. Wil ik je eerst bedanken voor het volgen van mijn werk, het lezen van mijn nieuwsbrief en het sturen van reacties en steunbetuigingen in het afgelopen jaar. Dit betekent heel veel voor mij. Verder wens ik je natuurlijke fantastische feestdagen en een sprankelend en gezond 2018.

Kalender in je schoen?

De 2018 kalenders vliegen de deur uit. Dus wil jij er nog één in je schoen? Of wil je hem voor iemand onder de kerstboom leggen? Lees hier dan snel hoe je ze kunt bestellen.

Tip: Heb je een kalender van 2017. Gooi die dan aan het einde van het jaar niet weg, maar knip de afbeeldingen uit. Maak hier een leuke collage van, doe ze in een lijstje of plak ze op een kaart en verstuur ze.

Return2Sander

De Vlaardingers onder jullie hebben vast al van het initiatief Return2Sander gehoord. Het lichaam van de 43-jarige Sander Kollen laat hem beetje bij beetje in de steek. Dit komt doordat Sander MS heeft. Er is een stamceltherapie in Moskou waar Sander baat bij zou kunnen hebben. Hier heeft hij wel €65.000 voor nodig. En om die reden hebben vrienden van Sander het initiatief opgezet, met veel activiteiten om geld in te zamelen.

Zo was er afgelopen maand een benefietavond in het restaurant Las Palmas van Herman den Blijker. Hier werd een veiling gehouden, waar onder andere twee schilderijen van mij geveild zijn. De avond heeft ruim €50.000 opgebracht. In combinatie met andere inzamelingen heeft dit ervoor gezorgd dat Sander naar Moskou kan. Er is zelfs geld over om andere patiënten te helpen.

Fantastisch intitatief dus en geweldig dat ik hier aan bij mocht dragen!

Win een 1/2 jaar gratis huur!

Op mijn facebookpagina heb ik nu wel een heel bijzondere actie. Op 1 januari 2018 hoop ik namelijk iemand een fantastische start van het nieuwe jaar te geven. De winnaar van de facebook actie mag dan namelijk een schilderij uitkiezen in mijn galerie en dit een half jaar lang gratis thuis (of op de zaak) ophangen!

Na afloop van dit half jaar zit je nergens aan vast. Je kunt ervoor kiezen het schilderij verder te huren, te kopen of gewoon terug te geven.

Hoe kun je winnen?
- Like mijn pagina Susan Ruiter Artist
- Deel het bericht over de winactie
- Tag iemand die dit ook wel zou willen

Deze gezellige katten, met de toepasselijke titel 'Lazy Evening', hebben een prachtig plekje gekregen in België.

Schiedamse zakenvrouwen

Sinds korte tijd ben ik lid van de groep 'Schiedamse Zakenvrouwen'. Waar ik ondanks de naam, als Vlaardingse ondernemer toch hartelijk welkom ben. Tien keer per jaar komen we bij elkaar bij één van de ondernemers om te bouwen aan ons netwerk, elkaar vooruit te helpen en te inspireren. Enige tijd geleden was het mijn beurt om de groep stoere dames te mogen ontvangen. Op een creatieve manier hebben we allemaal onze belangrijkste speerpunten en doelen op canvas samengevat. Een erg gezellige en waardevolle avond!

                                  

Galerie van de maand

De galerie van de maand is dit keer Van Bellen Art gevestigd in een prachtig pand in Brielle. Ook met deze galerie heb ik al een jarenlange goede samenwerking. Onlangs zijn er ook weer nieuwe schilderijen naar de galerie gebracht. Dus zelfs als je er al eens geweest bent, is een bezoekje aan Van Bellen Art het zeker waard.

Agenda

December
8 - 9 december
Kerstmarkt Vlaardingen


Januari
Exposities
Lijn 1 Galerie & Kunstuitleen  (Velp)
Kunsthuys Best   (Best)


Februari
18 februari
Opening expositie
@Hotel de Korenbeurs  (Made)
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?