Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Live schilderen In november bestaat de heuvel galerie in Eindhoven 25 jaar. Dit wordt groots gevierd en ik mag daar onderdeel van zijn. Op 4 en 5 november schilder ik van 13 tot 16 uur live in de heuvelgalerie. Zijn er schilderijen van mij te zien (en te koop) én kun je de eerste serie van de kunsthars beelden komen bewonderen.
Zie ik je daar?

Heuvel galerie

De heuvel galerie is het grootste overdekte winkelcentrum van Einhoven. En, zoals ik al zei, bestaat het in november 25 jaar. Dit wordt groots gevierd in het weekend van 4 & 5 november. Ik ben er beide dagen van 13 tot 16 uur. Laat je inspireren en doe mee met verschillende bijzondere activiteiten, voor jong en oud. Bekijk de nieuwste fashioncollectie in een slimme spiegel, componeer je eigen muziek met de heren van OWOW, bekijk de eerste oplaadbare elektrische auto op zonne-energie en proef de smaak van geprint eten. Meer weten? Neem alvast een kijkje op de website.

Wie is Susan?

Ik ben Susan Ruiter, geboren op 6 november 1969. Ik groeide op als een stil en rustig meisje, een dromer. En eigenlijk ben ik dat nu nog steeds. Toen, maar ook nu, als volwassene, kan ik helemaal in mijn eigen wereld zitten. Ik teken graag mensen en dieren en hou van ronde vormen, humor en kleur. Uit de combinatie van deze voorkeuren ontstonden de vrolijke, kleurrijke dames die nu mijn handelsmerk zijn. 

Inmiddels heb ik een eigen galerie- en atelierruimte in Vlaardingen, waar ik mijn kunst bereikbaar wil maken voor iedereen. Om die reden kun je mijn kunst ook huren of in termijnen betalen. Ook vind ik het erg leuk om in opdracht te werken. Je kunt dan bijvoorbeeld een persoonlijke ‘touch’ of je favoriete kleuren in het schilderij laten verwerken.
Ook mijn bronzen beeld komt feestvieren in Eindhoven.

Kunsthars beelden

Helaas is de productie van de kunsthars beelden wat vertraagd en wordt de verkoop uitgesteld tot 2018. Er is echter al wel één serie af. En op 4 en 5 november heb jij de primeur om deze te komen bewonderen.

Kalenders 2018

Ook voor 2018 heb ik weer een onwijs leuke, kleurrijke kalender ontworpen, met afbeeldingen van mijn werk. De kalender is het weekend verkrijgbaar voor €19,95. Kun je dit weekend niet? In mijn volgende nieuwsbrief lees je hoe je er één kunt bestellen.

Agenda

November
4 en 5 november
Live schilderen
@Heuvel galerie Eindhoven
(25 jaar bestaan)

25 november
Schilderworkshop
Nog één plek!
Schrijf je in.
December
8-10 december
VLD Kerst
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?