Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief November 2017 Er is genoeg te vertellen deze maand. Van artikelen in de krant, naar een live schildersessie tot de nieuwe kalenders van 2018. Lees er hieronder alles over.

Live schilderen

In november bestaat de heuvel galerie in Eindhoven 25 jaar. Dit wordt groots gevierd en ik mag daar onderdeel van zijn. Op 4 en 5 november schilder ik live in de heuvelgalerie, georganiseerd door Valentino art & Design. Zijn er schilderijen van mij te zien (en te koop) én kun je de eerste serie van de kunsthars beelden komen bewonderen. Zie ik je daar?

Kerstpakketten

Ik heb een onwijs leuke opdracht gekregen om een ontwerp te maken voor een mok, dat aan de kerstpakketten van een groot bedrijf zal worden toegevoegd. Heel leuk om aan te werken en zodra de kerstpakketen uitgedeeld zijn, krijgen jullie de mokken uiteraard te zien.

Ook Tovino Delicatessenwinkel heeft heel erg mooie en lekkere kerstpakketten en relatiegeschenken te koop. Helemaal leuk in combinatie met een vrolijke kalender, kaarten of iets anders van mijn ontwerpen. Tovino heeft een groot assortiment delicatessen, exclusieve wijnen en likeuren.

In de media

Deze maand zijn er twee heel erg leuke artikelen over mij geschreven. Zo heeft Myrthe een heel leuk stuk geschreven over mij voor de website vrouwen-ondernemen.nl. In het stuk lees je ook hoe je kans maakt om een set kaarten van mij te winnen.

Daarnaast heeft 'Dappere Britt' erg leuk over mij verteld in de rubriek 'Vlaardinger van de Week' in Groot Vlaardingen. Ook dit artikel is online te lezen.

Ruim 2 jaar geleden maakte Susan Ruiter de mooiste trouwkaart. Super trots op. Het schilderij ervan is prachtig en geeft ons mooie herinneringen.

Kalenders 2018

Yes, de kalenders voor 2018 zijn binnen! En ze zijn weer superleuk geworden, al zeg ik het zelf. De kalenders zijn verkrijgbaar voor €19.95 p.s. Lees hier hoe je ze kunt bestellen.

Tip: Heb je een kalender van 2017. Gooi die dan aan het einde van het jaar niet weg, maar knip de afbeeldingen uit. Maak hier een leuke collage van, doe ze in een lijstje of plak ze op een kaart en verstuur ze.

Dag van de ondernemer

Vrijdag 17 november is het de dag van de ondernemer, een dag bedacht om de 1,5 miljoen ondernemers van Nederland eens lekker in het zonnetje te zetten. Ook ik ben ondernemer. Naast mijn hobby, schilderen, komt er natuurlijk nog veel meer bij kijken om hier een boterham mee te verdienen. Ik moet materialen inkopen, workshops en exposities organiseren, administratie bijhouden, pr en marketing doen, klanten bezoeken, netwerken etc. Gelukkig heb ik hier sinds 1,5 jaar hulp bij van mijn dochter, zodat er ook nog wat tijd over blijft om daarwerkelijk schilderijen te maken.

Wil je mij in het zonnetje zetten? Kom dan 17 november eens gezellig langs in de galerie. Dat vind ik leuk. ;)

Een mooi aanvullend interview met mij lees je op vrouwen-ondernemen.nl

Galerie van de Maand

De galerie van de maand is deze keer een nieuwe galerie. Sinds twee weken zijn mijn werken namelijk ook te vinden bij Kunstuitleen Zoetermeer. Deze prachtige galerie doet, zoals de naam al doet vermoeden, veel aan de uitleen/verhuur van kunst. Wanneer je een schilderij huurt, spaar je daarmee ook een gedeelte. Dit bedrag kun je later gebruiken om een schilderij te kopen. (Deze regeling is overigens bij mij ook mogelijk.) Daarnaast heeft de Kunstuitleen Zoetermeer ook een eigen lijstenmakerij. Zeker waard om eens een kijkje te nemen dus.

Agenda

November
4 en 5 november
Live schilderen
@Heuvel galerie Eindhoven
(25 jaar bestaan)

14 november
Ondernemersbeurs Vlaardingen
@Partycentrum ’t Prikkewater
15:00 - 19:00 uur

25 november

Schilderworkshop
Nog één plek!
Schrijf je in.
December
8 - 10 december
VLD Kerst Weekend
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?