Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Oktober 2017 De herfst is begonnen en de dagen worden weer korter. Gelukkig vind je in deze nieuwsbrief genoeg kleur en vrolijkheid voor de hele maand. Lees dus snel verder:

Bedrijfs Haring

Vlaardingen staat bekend als haringstad en echte Vlaardingers worden zelfs haringkoppen genoemd. Vandaar ook het project 'Haringkoppen Verbinden' dat is gestart om het imago van Vlaardingen te verbeteren en verbindingen te versterken. Voor het bedrijf Minters, dat mensen helpt die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, mocht ik van zo'n haring een prachtig kunstwerk maken. Op de haring zijn de bedrijfskleuren en belangrijke trefwoorden terug te vinden.

Inspiratieboek - Hoe ik mijn inspiratie opdoe.

Inspiratie krijg of doe ik vaak op de gekste momenten en plaatsen op. Om deze ideeën vast te leggen heb ik vaak een inspiratieboekje bij je me.
Doordat ik dit boekje bij me draag sta ik veel meer open voor de mooie en inspirerende dingen om me heen. Mijn fantasie wordt geprikkeld en
wachten bij de dokter, of op de trein kan me niet lang genoeg duren. Later blader ik het door en geeft het boekje me weer nieuwe inspiratie voor een schilderij. Probeer het eens en vul per week minimaal 2 bladzijdes. Ga lekker los, wees dus niet voorzichtig of bang. Het hoeft geen net boek te worden! Je kunt er altijd weer overheen!
"Ze is prachtig. Hartstikke bedankt!"

Relatiegeschenk

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor je bedrijf? Of misschien een toevoeging voor de kerstpakketen voor werknemers? In overleg kunnen we allerlei leuke items laten maken met afbeeldingen van mijn schilderijen. Denk bijvoorbeeld aan een jaar- of verjaardagskalender of een leuke beker. Alles is mogelijk, ik kan hiervoor zelfs in mijn stijl een afbeelding maken die bij jouw wensen of bedrijf past.

Galerie van de maand

In een prachtig hoekpand op het Prinses Julianaplein in Amersfoort bevindt zich de Amersfoort Art Galerie. Deze ruime, lichte en kleurrijke galerie is gespecialiseerd in moderne kunst. Ook mijn werken hangen er al jaren. En regelmatig ga ik er langs om weer wat nieuw werk te brengen. De galerie, die van dinsdag tot en met zaterdag geopend is, heeft ook een eigen lijstenmakerij. Onze samenwerking verloopt altijd super en ik hoop dit dan ook nog lang voort te zetten. Helemaal terecht om deze galerie eens in het zonnetje te zetten dus!

Agenda

Oktober
Expositie
Galerie Moeejen Daag

Exposities in mijn galerie
Sjaak Smetsers
December
8 - 10 december
VLD Kerst Weekend
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?