Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief September 2017 Mijn werk hangt weer op nieuwe plekken en in mijn eigen galerie is ook weer van alles te bewonderen. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

Kunsthars beelden in Eindhoven

De kunsthars beelden zijn helaas nog niet te koop. En het is dus nog niet zover dat ik ze uitgebreid aan je ga voorstellen. Maar wil je ze toch al zien en woon/kom je toevallig in Eindhoven. Neem dan eens een kijkje in de pop-up galerie van Valentino Art & Design. Hier worden namelijk de prototypes van de beelden samen met een aantal van mijn schilderijen tentoon gesteld. De schilderijen zijn uiteraard wel te koop. De pop-up store bevindt zich op de eerste verdieping van het prachtige winkelcentrum 'De Heuvel'.

More for Living

Op de Korte Hoogstraat in Vlaardingen is sinds kort de interieurzaak More for Living gevestigd waar Gervaise en Gerda luisteren naar de klant en met veel passie prachtige interieurs ontwerpen. Ik ben trots dat vanaf september ook mijn schilderijen bij hen te koop zijn. Loop in ieder geval eens binnen om een kijkje te nemen in deze prachtige zaak.

Zeefdrukken

Er bleek een klein foutje te zitten in de lijsten van de zeefdrukken, waardoor deze toch nog even terug moesten. Maar vanaf deze maand zijn ze echt te zien bij mij in de galerie. Kom je ook snel (weer) een keertje kijken?
Ik kijk er elke dag naar en wordt dan weer even blij, dankjewel Susan!

Ansichtkaarten

Ik heb weer nieuwe ansichtkaarten! Het zijn dit keer luxe, dubbele kaarten met envelop. De kaarten kosten €2,50 per stuk en zijn bij mij in de galerie verkrijgbaar. Een setje van 6 kaarten is vvoor €15,00 ook te bestellen (excl. €2,50 verzendkosten). Via Facebook heb ik al een setje weggegeven, hou jij social media ook in de gaten?

Galerie van de maand

Ik heb al jarenlang een goede samenwerking met Galerie Den Haag. In samenwerking met deze galerie heb ik dan ook de zeefdrukken ontworpen. Uiteraard zijn deze ook bij hen te bewonderen. Bovendien ga ik er volgende week wat werk omwisselen, zodat er weer iets nieuws te zien is.

Agenda

September
Expositie
Galerie Moeejen Daag

Exposities in mijn galerie
Irma Rengur
Sjaak Smetsers

Hoogstraat
9 september
Streekmarkt
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?