Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Augustus De zeefdrukken zijn af en de kunsthars beelden bijna. Lees er in deze nieuwsbrief alles over en geef het alvast aan als je interesse hebt. 

Zeefdrukken

Daar zijn ze dan eindelijk, mijn zeefdrukken. Na een intensief maar leuk, creatief proces bij de zeefdrukkerij van galerie Den Haag, zijn de zeefdrukken klaar en ingelijst. Zelf vind ik ze fantastisch en ook op social media kreeg ik al veel positieve reacties.

Een aantal van de zeefdrukken zijn nu in mijn eigen galerie. De rest wordt verspreidt over verschillende galerieën door het land. Er is al veel animo voor de zeefdrukken. Daarom raad ik je aan mij te mailen als je interesse hebt, of wanneer je een zeefdruk wilt reserveren.

Kunsthars beelden

De laatste fase is aangebroken. Ik heb de kunstharsbeelden beschilderd en nu zijn ze naar het atelier om geperfectioneerd te worden. Ik kan niet wachten tot ze weer terug zijn en ik alle dames één voor één aan jullie voor mag stellen. Dus hou Social Media vooral goed in de gaten.

Er is al veel interesse voor de beelden. Ze worden echter maar in beperkte oplage gemaakt en verspreid over verschillende galerieën, zowel in binnen als buitenland. Daarom is het ook voor de beelden verstandig om mij alvast te mailen wanneer je (mogelijk) interesse hebt in de beelden. Ik zorg dan dat jij de beelden als eerste te zien krijgt en als eerste op de hoogte bent waar/wanneer de beelden beschikbaar zijn.
Weer een schilderij van Susan speciaal voor mij en zo voelt het ook. Precies zoals ik het mij had voorgesteld en de dame doet haar titel eer aan. (Sensual Woman)

Ansichtkaarten

Zoals een aantal van jullie weten heb ik ook een serie ansichtkaarten in de galerie. Daar is nu een nieuwe serie, dubbele kaarten bij gekomen. Kom dus snel weer eens binnenlopen om te kijken of er wat leuks voor je tussen zit.

Dat knapt op!

Terwijl ik binnen aan het schilderen was, heeft ook de achterkant van de galerie een nieuw kleurtje gekregen door 'Barkani Schilders'. Ook zijn er weer nieuwe grote plantenbakken met groen op de Hoogstraat geplaatst. Het knapt hier dus steeds meer op!

'Luchtig'

De thema expositie 'Luchtig' is ook deze maand nog te bewonderen bij galerie Sille in Oudewater. Veel kunstenaars, waaronder ik, hebben één of meerdere werken gemaakt, speciaal voor deze expositie. De opening was een echt feestje met suikerspinnen, bellenblaas en luchtige hapjes en drankjes.

Agenda

Augustus
Expositie 'Luchtig'
Galerie Sille
Oudewater

Expositie
Galerie Moeejen Daag

In mijn galerie:
Irma Rengur
Sjaak Smetsers
September
Expositie
Galerie Moeejen Daag

In mijn galerie:
Irma Rengur
Sjaak Smetsers

Hoogstraat
9 september
Streekmarkt
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?