Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Zeefdrukken Daar zijn ze dan eindelijk, mijn zeefdrukken. Na een intensief maar leuk, creatief proces bij de zeefdrukkerij van galerie Den Haag, zijn de zeefdrukken klaar en ingelijst. Zelf vind ik ze fantastisch en ook op social media kreeg ik al veel positieve reacties.

Waarom zeefdrukken?

De zeefdrukken heb ik onder andere gemaakt om mijn werk bereikbaar te maken voor een groter publiek. Voor veel mensen zijn mijn (grote) werken, namelijk best een uitgave. Dat begrijp ik heel goed en dat is ook de reden dat het bij mij ook mogelijk is om kunst te huren, of in termijnen af te betalen. Maar de zeefdrukken bieden nu ook de kans om een groot werk voor een leuke(re) prijs aan de muur te hangen.
Daarbij vond ik het natuurlijk heel gaaf om weer een nieuw en uitdagend project aan te gaan.

Het proces

Via Facebook heb ik samen met jullie besloten van welke twee schilderijen ik zeefdrukken zou laten maken. Van tevoren was al besloten dat ook de zeefdrukken, net als mijn werk, toch uniek moesten blijven. Het mocht geen massaproductie worden en dus kozen we voor een heel erg kleine oplage. Tijdens het proces bedachten we dat het leuk zou zijn om niet alles te drukken, maar ook enkele lagen met de hand te schilderen. Hiervoor ben ik een aantal dagen in de drukkerij geweest, met als gevolg dat geen één zeefdruk helemaal hetzelfde is. Verder hebben we soms gebruik gemaakt van andere kleuren om de zeefdrukken af te laten wijken van de originele schilderijen. Tot slot is er nog een laag met grote pixels gedrukt, die de werken een pop-art look geven. Waarna ik ze één voor één met de hand afgewerkt en gesigneerd heb. En nu presenteer ik aan jullie met trots:

'SUNNY TEA'
Oplage: 25 / EA: 5

Excl. lijst: 57 x 139 cm / €775 
Incl. lijst:  71 x 152 cm / €1.195'DELIGHT'
Oplage: 25 / EA: 5

Excl. lijst: 57 x 139 cm / €775
Incl. lijst: 71 x 152 cm / €1.195

Voorinschrijving

Een aantal van de zeefdrukken komen in mijn eigen galerie. De rest wordt verspreidt over verschillende galerieën door het land. Er is al veel animo voor de zeefdrukken. Daarom raad ik je aan mij te mailen als je interesse hebt, of wanneer je een zeefdruk wilt reserveren.

Agenda

Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?