Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Juli 2017 Juli, een zomerse maand vol vrolijk nieuws. Met mij gaat het weer beter en er is genoeg om naar uit te kijken. Lees er alles over in deze nieuwsbrief:

Toscane

Ik ben net terug van twee heerlijke weken Toscane, waar we met de auto een rondreis hebben gemaakt. Vlak voor mijn vakantie waren de bestralingen klaar, waar ik best wel wat last van heb gehad. Het was dus heerlijk om hier even van bij te kunnen komen. Inmiddels ben ik ook begonnen met de hormoontherapie, tot nu toe heb ik hier gelukkig weinig last van. Binnenkort nog een controle van mijn andere borst en dan hoop ik dat alles weer een beetje rustiger wordt en de goede kant op gaat.

Expositie @Susan Ruiter

De komende maanden exposeren er niet één maar twee andere kunstenaars bij mij in de galerie. Zo kun je de vrolijke beelden van Sjaak Smetsers komen bewonderen, gemaakt van glas en brons. Maar ook de prachtige schilderijen en objecten van Vlaardings kunstenares Irma Rengur. Kom dus snel een keertje gezellig binnenlopen.

Kunsthars beelden

Na een periode geduldig wachten was het afgelopen week dan eindelijk zover. De eerste versies van mijn kunsthars beelden waren af. Inmiddels zijn ze bij mij in de galerie en ze zijn fantastisch geworden. Ze zijn zo leuk dat een aantal van jullie op facebook al aangaven dat ik ze zo, onbeschilderd, al kon verkopen. Maar dingen beschilderen is nu eenmaal wat ik doe, dus ben ik daar ook al met veel plezier aan begonnen. Houdt social media en de nieuwsbrief goed in de gaten, dan krijg je waarschijnlijk binnenkort al een sneak preview.
Ben helemaal verliefd op mijn 2 schilderijtjes. Prachtig werk van Susan.

Galerie Moeëjen Daag

De komende drie maanden is mijn werk te zien in de schitterende, ruime galerie Moeëjen Daag. De galerie ligt in het rustige Tegelen (Limburg) en is een initiatief van kunstenaar Sjaak Smetsers en zijn vrouw (en muze) Lianne. De naam van de galerie is een statement en betekent 'Mooie Dag'. Elke vrijdag en zaterdag zijn zij geopend van 12:00 tot 17:00. Daarbuiten kun je natuurlijk ook een afspraak maken.

Luchtig

Vandaag is de opening van de zomer expositie bij galerie Sille. De expositie heeft het thema 'Luchtig'. Veel kunstenaars, waaronder ik, hebben één of meerdere werken gemaakt, speciaal voor deze expositie. De zomerexpositie wordt feestelijk geopend met een Kunst & Culinair terras voor de galerie. Dit jaar geen cactussen en pittige gerechten op het terras, maar ballonnen, suikerspinnen en bellenblaas.

Agenda

Juli
Juli - Aug
Expositie 'Luchtig'
Galerie Sille
Oudewater

Juli - Sept
Expositie
Galerie Moeejen Daag
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?