Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Juni 2017 Hier is hij weer: de leukste nieuwsbrief in je mailbox. Na een maand wachten wens ik jullie opnieuw veel leesplezier toe. Vergeet vooral niet op de blog te klikken, daar staan weer erg veel goede tips in!

Open Ateliers

De Open Ateliers op 20 en 21 mei waren een groot succes. Het was lekker weer en erg druk. De hele dag liepen er gezellig mensen binnen om mijn werken, maar ook die van Brigitte Bot en Arend van der Salm te bewonderen. Het werk van Arend blijft bovendien nog even hangen. Dus heb je de Open Ateliers gemist. Kom dan snel nog een kijkje nemen. (Bekijk de openingstijden.)

Gewijzigde openingstijden

Op vrijdag 15 en vrijdag 22 juni is de galerie een uur later geopend. De galerie is op deze dagen dus geopend van 12:00 tot 17:00. Op alle andere dagen blijft tijden onveranderd.

Zomerexpositie Silekunst

Op 1 juli a.s. opent de zomerexpositie in galerie Sille. Het thema van dit jaar is 'luchtig' en ook ik doe weer mee. De zomerexpositie wordt feestelijk geopend met een Kunst & Culinair terras voor de galerie. Dit jaar geen cactussen en pittige gerechten op het terras, maar ballonnen, suikerspinnen en bellenblaas. Er is luchtig culinair eten met heerlijke bubbels. Ook is er live muziek, uiteraard gespeeld op blaasinstrumenten. Kun je niet op 1 juli? Geen zorgen, de expositie loopt nog door tot half september.
"Ik vind hem boven verwachting leuk!! Helemaal super. Dank voor de snelle service. Fijn weekend (het mijne is in elk geval goed)."

Zeefdrukken

De zeefdrukken worden steeds mooier. De missie om de zeefdrukken toch uniek te maken is al fantastisch gelukt. Door andere kleuren te gebruiken en een laag met grote "pixels" tussendoor te drukken, wijken de zeefdrukken af van het origineel. En door de lagen die ik tussendoor geschilderd heb (ik kon het toch niet laten), is geen één zeefdruk hetzelfde. Ik kan niet wachten tot ze klaar zijn!

Update Borstkanker

Nu twee maanden geleden deelde ik met jullie dat ik borstkanker heb. Ik wist dat toen zelf ook nog niet zo lang. Inmiddels is er veel gebeurd. Ik heb een borstbesparende operatie ondergaan. De gehele tumor is hiermee verwijderd en mijn lymfen bleken schoon te zijn. De afgelopen weken ben ik dagelijks op en neer gereden naar het ziekenhuis in Delft voor bestralingen. Volgende week is gelukkig de laatste, want ik heb hier toch best wel last van gehad. Ook ben ik inmiddels begonnen met de hormoontherapie en ook deze medicatie brengt de nodige klachten met zich mee. Wel positief is dat ik toch geen chemotherapie hoef, een flinke last van mijn schouders. Ik heb dus mijn ups en downs, maar kan in ieder geval nog steeds lekker werken. Dat is fijn, want achter mijn schildersezel ben ik toch het gelukkigst. ;)

10 do's en don'ts bij het ophangen van een schilderij

Je hebt eindelijk dat schilderij gekocht dat je al zo graag wilde. Maar waar moet het komen? En waar moet je op letten bij het ophangen ervan? Lees er alles over in de nieuwste blog....

Agenda

Juli
1 juli
Opening zomerexpositie 'Luchtig'
Galerie Sille
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?