Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Mei Deze nieuwsbrief bevat gelukkig wat beter nieuws dan de vorige, al heb ik nog een lange weg te gaan. Verder zou ik het fantastisch vinden om jullie allemaal te zien op 20 en 21 mei en krijg je weer updates over de zeefdrukken en de beelden. Lees dus snel verder ;)

Open Ateliers

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei zijn de Open Ateliers in Vlaardingen. Heel veel Vlaardingse kunstenaars zetten die dag hun deuren open, zodat je een kijkje achter de schermen kunt nemen. In mijn galerie vind je dit weekend ook de schilderijen van Brigitte Bot en de fotografie van Arend van der Salm. De koffie en wijn staan klaar en ik zou het super vinden als je ook een kijkje komt nemen.

Kunsthars beelden

Schilderen kon ik niet meteen na mijn operatie, maar gelukkig kon ik al wel snel weer boetseren. Ik heb inmiddels dan ook 6 beelden gemaakt met plasticine. Deze beelden zijn afgelopen week verstuurd naar een atelier. Daar worden er mallen van gemaakt, waarna er kunsthars beelden van gegoten worden. De witte beelden komen dan weer terug bij mij, zodat ik ze kan beschilderen en signeren. Ik kan niet wachten!
"We denken dagelijks aan je in positieve vorm, want onze kunstwerkjes lachen ons altijd toe. Ze bakt een ei of ze speelt op de achterkant van de pan haar liedje. Het swingt bij ons in de keuken."

Zeefdrukken

De zeefdrukken worden steeds mooier. Door elke laag krijgen ze weer meer contrast en diepte. Ook heb ik, tussen het drukken door, een aantal lagen met de hand beschilderd. Hierdoor ga je nu steeds beter zien dat iedere zeefdruk toch weer uniek wordt. Ik kan niet wachten tot ze klaar zijn!

Iets beter nieuws

Toen ik in de vorige nieuwsbrief deelde dat ik borstkanker heb werd ik door jullie overspoeld met verschrikkelijk lieve reacties, steunbetuigingen en zelfs kaarten en bloemen. Onwijs bedankt daarvoor! Ik wil jullie dan ook graag op de hoogte houden van de situatie.

Inmiddels ben ik geopereerd en de dat is goed gegaan. De arts heeft de hele tumor kunnen verwijderen en mijn lymfeklier was schoon. Ook herstel ik goed van de operatie.

Wel staat mij nog een flink traject te wachten. Binnenkort beginnen een aantal weken van dagelijkse bestralingen. Daarna volgen nog een meerdere maanden chemo én jaren aan hormoontherapie. Met name tegen de chemo zie ik wel op. Maar gelukkig zijn de vooruitzichten na de behandelingen goed. Ik zet dus weer de schouders eronder en ga er tegenaan.

Blog

Je hebt een kale muur in huis of een leeg kastje en denkt er wel eens over na om kunst aan te schaffen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werking? En waar vind je kunst die je mooi vindt? Lees er alles over in de nieuwste blog.

Agenda

Mei
20 en 21 mei
Open Ateliers Vlaardingen
Juli
1 juli
Opening zomerexpositie 'Luchtig'
Galerie Sille
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?